Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Buda yeni videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 23 Mayıs 2011; 14:24:01 >
  • Dostlar 20 dk lık gameplay. Yüzde 99,9 ben bu oyunu alırım.

• Patlama ihtimali olan bir oyun gibi duruyor. Videolar falan çok ses getirdi ama hype ediliyor
  • Oyunun trailerı süper.İnşallah oyunda trailerın hakkını verir. Bekleyelim görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Dostlar 20 dk lık gameplay. Yüzde 99,9 ben bu oyunu alırım.

Grafikler hoş gözüküyor, kan efektleri falan iyi duruyor. inşallah patlamaz oyun .Oyunun ana karakteri bu kadınsa biraz tuhaf bi seçim olmuş bence.. umarım bikaç karakter seçeneği olur

• eğer bu oyun çıkarsa left 4 deadı 5 katlar
  • quote:

Ne yapay zekası ya Zombie dediğin beyinsiz mahlukat zaten. Ne bekliyorsun, organize olup yanlardan saldırmalarınımı

Harkulade yorum kardeşim, tamda ben söyleyecektim bunu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkince99

quote:

Ne yapay zekası ya Zombie dediğin beyinsiz mahlukat zaten. Ne bekliyorsun, organize olup yanlardan saldırmalarınımı

Harkulade yorum kardeşim, tamda ben söyleyecektim bunu!

aynen yorum çok yerinde

bu oyun umarım patlamaz ve umarım hardcore bir oyun olur.

nerede eski resident evil 3'ler, bazı şeyleri açmak için hard oynamak zorundaydık, kanırtıyordu o nemesis, ne kaçardık ondan, köpeklerden.
    zombi camiasına hardcore bir oyun lazım emin adımlarla oyunu bitirmeye devam etsin ekip, biz de bekleyelim.

yeni videoyu da beğendim şahsen. elde ne varsa kullanmak olayı, zombilerin oyuncuyu yere düşürüp zor durumda bırakması olayı iyi olmuş.
    bu tarz dinamikler oyunu apayrı bir yere koyacaktır.
    gece gündüz zaman döngüsü olacak mı bilmiyorum ama zombi puslu havada güzeldir

pc'ye ilk etapta çıkmayacaktı değil mi?

left 4 dead 1-2'yi katlar mı şimdiden bir şeyler söylemek zor ama l4d çok dengeli ve içerikli bir multiplayer.
    kimileri hevesini alıp bıraksa da, oyuna kapılıp kalan bir kitle oluşturmayı başardı, cs gibi, bc2 gibi, starcraft gibi...

• Oyun hemen hemen dead rising 2 gibi. Yani open world-action-rpg. Farklılık olarak sadece fps diyebiliriz. Tabi bide atmosfer. gece gündüz olacak gibi. Zaten video nun sonlarında karakter kiliseye yağmurlu kapalı bir günde geliyor sonra aynı yere gündüz güneşli bir günde geliyor. Fps olması atmosferi daha etkili yaşamamızı sağlayacak. Ayrıca zombilerdeki farklılıklarıda görmüşsünüzdür. Kimisi bizi görür görmez üstümüze koşuyor, kimiside aval aval bakıyor(doğal olarak). Weapon craft sistemi dead rising 2 den bildiğiniz gibi hemen hemen aynı.
    Ben fazlasıyla umutluyum.
  • Sesleri daha çok merak ediyorum.
  • quote:

mükemmel gözüküyor ya eylül ekim gibi gelecek heralde oyun

• Oyun Eylül'de çıkıcak az önce açıklandı
  • Videoları tekrar tekrar izleyesim geliyor, oyun gerçekten harika bide şu arcade öğeleri olmasa, iyi olurdu yinede çok iyi oyun. 6 eylülü iple çekiyorum Saşha, Ben, 2 kişi Co-op zombi avına çıkıcaz.
  • coop en fazla kaç kişi? Bende alıcamda birlikte oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oyun Eylül'de çıkıcak az önce açıklandı

mükemmel haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Haziran 2011; 22:31:01 >
  • quote:

coop en fazla kaç kişi? Bende alıcamda birlikte oynarız.

Co-op 4 kişi.

4 kişide olduk bu arada.
  • Oyun çıkarsa nasıl olur bilinmez ama trailer gerçekten süper ötesi olmuş hiç oyundan anlamayan arkadaşlara gösterdim onlar bile hayran kaldı.
  • Videolar gündüz çekim ve nedense bende zombiler tatile gelmiş havası yarattı. Hani o hayatta kalma mücadelesini alamadım ben videolardan. Umarım oyunu oynarken bu hissim kaybolur. Özellikle milleti kurtarmadan arabanın dikiz aynasından bakarak o yüzlerindeki ifadeyi görüp, oraya korkudan s*ç*ttırmayı istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.