Kredi kartım yok psnden dead ısland alana anında 25 tl yatıracağım istiyene ghost recon da veririm iyi günler
quote:Orijinalden alıntı: AhmetT06 Kredi kartım yok psnden dead ısland alana anında 25 tl yatıracağım istiyene ghost recon da veririm iyi günler Tolga abiyle almicak miydin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza quote:Orijinalden alıntı: AhmetT06 Kredi kartım yok psnden dead ısland alana anında 25 tl yatıracağım istiyene ghost recon da veririm iyi günler Tolga abiyle almicak miydin Annemin kartla ilgili bir problemi varmış veremedi
quote:Orijinalden alıntı: oMeR24 Ben yarın Almaya çalışırım alabilirsem Dönerim Sana KK var benim. Aldım aga bende . ben seni 18 sanıyodum 25 mişin bide sna ömer diyodum kusra bakma
quote:Orijinalden alıntı: AhmetT06 quote:Orijinalden alıntı: oMeR24 Ben yarın Almaya çalışırım alabilirsem Dönerim Sana KK var benim. Aldım aga bende . ben seni 18 sanıyodum 25 mişin bide sna ömer diyodum kusra bakma Helal olsun böyle saygılı üyeleri görmek güzel