Şimdi Ara

Dead Nation: Apocalypse Edition [PS4] ÇIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu her ne kadar oynamak istesemde bir turlu beceremiyorm.En dusuk zorlukta oynuyorum ona ragmen daha ilk bolumu bile gecemiyorum.Nisan bile alamiyorum.Alakasiz yerlere nisan aliyorum ve haliyle zombi vuramiyorum.Benim sigirligim mi yoksa oyunun dinamikleri mi farkli anlamadim gitti.Normalde ne FPS ne TPS'lerde nisan alma adam vurma sorunu yasamam halbuki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

oyunu her ne kadar oynamak istesemde bir turlu beceremiyorm.En dusuk zorlukta oynuyorum ona ragmen daha ilk bolumu bile gecemiyorum.Nisan bile alamiyorum.Alakasiz yerlere nisan aliyorum ve haliyle zombi vuramiyorum.Benim sigirligim mi yoksa oyunun dinamikleri mi farkli anlamadim gitti.Normalde ne FPS ne TPS'lerde nisan alma adam vurma sorunu yasamam halbuki

Hocam sıkıntı sende

Ben affetmiyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

oyunu her ne kadar oynamak istesemde bir turlu beceremiyorm.En dusuk zorlukta oynuyorum ona ragmen daha ilk bolumu bile gecemiyorum.Nisan bile alamiyorum.Alakasiz yerlere nisan aliyorum ve haliyle zombi vuramiyorum.Benim sigirligim mi yoksa oyunun dinamikleri mi farkli anlamadim gitti.Normalde ne FPS ne TPS'lerde nisan alma adam vurma sorunu yasamam halbuki

Hocam sıkıntı sende

Ben affetmiyorum şahsen.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de öyleyim. tutturamıyorum bir türlü rastgele sıka sıka gidiyorum.
  • quote:

Hocam sıkıntı ciddi anlamda sizde. En kolayda darbe bile almamanız gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Hocam sıkıntı ciddi anlamda sizde. En kolayda darbe bile almamanız gerekir

en kötü zombiler bile ufacık bir darbede ciddi hasar veriyor, mümkün olduğunca darbe almamaya çalışın, silahları upgrade yapmayıda unutmayın, bir nebze olsun çare olur nişan almaya

• Oyuna sahip olan varsa veya almayı düşünen olursa PM yoluyla yada psn adresimi ekleyip iletişime geçerek zombi avına akabiliriz beyler :) Bence güzel zaman geçirilebilecek bir oyun. Ücretsizken alan olmadıysa fiyatı şuan TR PSN 'de 27 TL.

PSN: xEthjeh
  • Coop oynamak isteyen eklesin

Psn id: Us1903

• Yok mu beyler su oyunu benle coopta oynayacak hadi bekliyorum :))

• Oyunu indirmek isteyenler suanda hkpsn de halloween indirimi mevcut 6 dolar oyun

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Gece baktım inmiş, müsait zamanda oynayalım :) oyun hk psnde 17liraya geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu nasil bir oyun son yeri normal de gecemiyorum surekli o cutterlar gelip duruyo cephane bitti uyuz oldum almayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Ya bu nasil bir oyun son yeri normal de gecemiyorum surekli o cutterlar gelip duruyo cephane bitti uyuz oldum almayin

Son bölümde Blade Cannon, Greande Launcher, Shocker, Flare, Grenade gibi silah ve ekipmanları son seviyeye yükseltmen gerekiyor. Eğer bunu yaparsan ve düşmanların geldiği yerleri bilirsen Undead zorluğu hariç diğer zorluk seviyelerinde fazla zorlanmadan bitirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Ya bu nasil bir oyun son yeri normal de gecemiyorum surekli o cutterlar gelip duruyo cephane bitti uyuz oldum almayin

Son bölümde Blade Cannon, Greande Launcher, Shocker, Flare, Grenade gibi silah ve ekipmanları son seviyeye yükseltmen gerekiyor. Eğer bunu yaparsan ve düşmanların geldiği yerleri bilirsen Undead zorluğu hariç diğer zorluk seviyelerinde fazla zorlanmadan bitirirsin.

Gectik sonunda ya :) shotgun i cok seviyordum ben birde bombalar hepsi ve launcher hepsi fulldu otekilerede elimden geldigince bsyler yaptik:) ama silahlar onemli hala varsa online coop atalim ?

• Dead Nation™: Apocalypse Edition şu an 14,99 ₺.
    Oynamayana güzel fiyat, güzel oyun.
  • beyler Dünya ve Türkiye rekoru deneyelim ekleyin
    Psn:MrOneoguzhanPro
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    hocam okuldan yazıyorum müsait değilim sen ekleyebilirmisin hatta hedefim Türkiyeden ilk 10 a girmek :)
    psn: MrOneoguzhanPro
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    okuldayımn ekleyemiyorum sen eklermisin psn: MrOneoguzhanPro
  • arkadaşlar ekleyinde oynayalım kimseyi bulamadımya
    psn: MrOneoguzhanPro
  • Var mi coop cu?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.