Şimdi Ara

Dead Rising (PÜF NOKTALARI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
9.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi palyaço'nun testereleri'ne ihtiyacım yok 4-5 tane KATANA ile geziyorum ve zaten zombiler de dahil kimse dokunamıyor bana
    Fakat işte süre yetmiyor diyorsun ama hep zamanında gidiyorum SECURİTY ROOM'a ve orada bekliyorum bazen görev başlayana kadar.
    2. oyunda hiç rehine bile kurtarmadım nerdeyse mutlu son ile bitirebilmek için hep SECURİTY ROOM'da bekledim ana görevleri yaptım.
    Fakat yine kasap ölünce GAME OVER oldu
    Askerleri göremnedim tanka'da çıkamadım

• İşte sorununda burda sen Security Roomda beklememen lazım abicim dışarda olman lazım sürekli ve bütün telefonlara cevap vermen lazım genelde Otis arıyor seni ve eğer açmazsan o görevi alamıyorsun oyunda ben oyunda 40a yakın rehine kurtardım

Bide palyaçonun testerelerini benim dediğim kitaplarla bi kullan sonra farkı görürsün oyun öyle güzelleşiyor ki anlatamam..
  • Palyaçonun testeresi süper birşey gerçekten.

level50 + palyaço testeresi + el aletlerinin 2 kat dayanıklı olmasını sağlayan kitap kombinasyonu ile psikopata bağlarsınız.

Birde ben anne kızın olduğuğ kiyafet dükkanındaki molotof koktelyli adamı yangın söndürücü ile söndürememiştim... bu işin püf ü neydi. yangın söndürücüyü adama tutup sıktım ama olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 1 Mart 2008; 15:06:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

Palyaçonun testeresi süper birşey gerçekten.

level50 + palyaço testeresi + el aletlerinin 2 kat dayanıklı olmasını sağlayan kitap kombinasyonu ile psikopata bağlarsınız.

Birde ben anne kızın olduğuğ kiyafet dükkanındaki molotof koktelyli adamı yangın söndürücü ile söndürememiştim... bu işin püf ü neydi. yangın söndürücüyü adama tutup sıktım ama olmadı.

Palyaço testereleri için gerekli olan 3 kitabı yazdım her 3unude toplarsan sonsuza kadar dayanır nerdeyse.

O adamı söndürmek için de yangın tüpünü hiç zaman kaybetmeden tam ona gelecek şekilde sıkmalısın çok yakında durmamalısın zaten ona isabet ettiği zaman beyazlaşmaya başlıyor .

• @KURT85

Bütün sonları ve nasıl yapılacağını burada yazıyorum ona göre sen hatanın nerde olduğunu çözmeye çalış:
    Not:Videolar spoiler içerebilir.

1.En iyi son(Ending A)

-Bütün ana hikaye Case dosiyalarını bitir.
    -Askerlerin gelişiyle ilgili bir video gelecek onu izle.
    -Gün 3 saat sabah 10 da Carlitonun gizli karargahında ol(videoyu izle)
    -öyleden önce(12den önce)Helicopterin yanında ol.
    Sonuç:Oyun Overtime Mode da devam edecek (gün 4)

2.İyi son#1(Ending B)

-Bütün ana hikaye Case dosiyalarını bitirme.
    -Gün 3 öyleden önce Heliport da ol.
    Sonuç:Frank ,Jessie ve Otis ile birlikte kaçıyorlar.

4.İyi son#2(Ending C)

-Bütün ana hikaye Case dosyalarını bitir.
    -3.Günde Heliportta olma.
    Sonuç:Helicopter Pilotu Franki görmeyince,onun öldüğünü düşünüp gitmek isterken bir zombi tarafından öldürülüyör.

5.Kötü son#1!(Ending D)

-Bütün ana hikaye dosyalarını bitir.
    -Frankin Askerler tarafından tutuklanmasın sağla ve gün 3 öyleye kadar gözaltında kalmaya devam et.
    Sonuç:Frank tutuklanıyor.

3.İyi son#3(Ending E)

-3.Günde hiçbirşekilde heliportda olma.
    Sonuç:Jessie Otis ile birlikte Frank i almadan kaçıyor!

6.Kötü son#2!(Ending F)

-Ana hikayede Case 7 .2(Carlito nun bombaları) de başarısız ol.
    Sonuç:Frankin elinde 4 edet bomba var ve iki helikopter de gitmiş.BOOOOOOOM!!

Umarım bunlar yardımcı olur.

• @Kurt85

True Ending ve overtime mode' u sormuşsun.
    yapman gereken son göreve kadar tüm dosya görevlerini yerine getirmelisin.
    daha sonra saat 10' dan önce(10.00 a.m) Carlito' nun mekanına gidip Isabella ile mutlaka konuşmalısın.
    sonra 22. günde 12.00 p.m de helikopter alanına gidersen Overtime mode' u ve sonrasında A bitirişini ve Infinity mode' u açabilirsin.
    Önemli:alışveriş merkezi askerler tarafından basılıdığında kesinlikle askerlere yakalanmamalısın, yoksa iyi sonu unut:) bu yüzden öncesinde vakit kaybetmeden save yapmanda fayda var.

*Infinity mode: Bu modda her 100 saniyede bir hayat barlarınızdan birini kaybedersiniz.

*Son Boss Brock:
    *Öncelikle zorlu bi boss olduğunu hatırlatmakta fayda var, fakat yenmek imkansız değil.
    *dövüş mekanı bi tankın üzeri, eleman sağlam çalıştığı için sizi sürekli tanktan aşağı düşürebilir.
    tankın aşağısına düştüğünüz vakit, etraf zombilerle dolu olduğu için kullanmanız gereken hareket "zombie ride" bu özelliği almış olduğunuzdan emin olun.
    *eleman sürekli hareketlerinizi bloklayabiliyor, sürekli deneyerek gardını kırmalısınız, bunun için eniyi hareket "double lariant", bunu da almış olduğunuzdan emin olun.
    *gardını düşürdüğünüz an saldırı teknikleriniz "flying kick" ve hemen arkasından "roundhouse kick" olmalı.
    *sizi boğazınızdan tutup epey canınızı alabilir, bu durumda sol analoğu yukarı aşağı yaparsanız hızlıca kurtulabilirsiniz.
    *dövüş esnasında level arttırmanız gerekirse tankın altındaki her zombi 500PP veriyor.
    *daha da basit şekilde yenmek için sürekli adamı yumruklayabilir yada double lariant hareketini sürekli olarak kullanabilirsiniz, gardı bi süre sonra düşecektir.

• ya bu katana kırılıyor kırılmamasi icin devamli kullanmam icin ne yapmam lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

@KURT85

Bütün sonları ve nasıl yapılacağını burada yazıyorum ona göre sen hatanın nerde olduğunu çözmeye çalış:
    Not:Videolar spoiler içerebilir.

1.En iyi son(Ending A)

-Bütün ana hikaye Case dosiyalarını bitir.
    -Askerlerin gelişiyle ilgili bir video gelecek onu izle.
    -Gün 3 saat sabah 10 da Carlitonun gizli karargahında ol(videoyu izle)
    -öyleden önce(12den önce)Helicopterin yanında ol.
    Sonuç:Oyun Overtime Mode da devam edecek (gün 4)

2.İyi son#1(Ending B)

-Bütün ana hikaye Case dosiyalarını bitirme.
    -Gün 3 öyleden önce Heliport da ol.
    Sonuç:Frank ,Jessie ve Otis ile birlikte kaçıyorlar.

4.İyi son#2(Ending C)

-Bütün ana hikaye Case dosyalarını bitir.
    -3.Günde Heliportta olma.
    Sonuç:Helicopter Pilotu Franki görmeyince,onun öldüğünü düşünüp gitmek isterken bir zombi tarafından öldürülüyör.

5.Kötü son#1!(Ending D)

-Bütün ana hikaye dosyalarını bitir.
    -Frankin Askerler tarafından tutuklanmasın sağla ve gün 3 öyleye kadar gözaltında kalmaya devam et.
    Sonuç:Frank tutuklanıyor.

3.İyi son#3(Ending E)

-3.Günde hiçbirşekilde heliportda olma.
    Sonuç:Jessie Otis ile birlikte Frank i almadan kaçıyor!

6.Kötü son#2!(Ending F)

-Ana hikayede Case 7 .2(Carlito nun bombaları) de başarısız ol.
    Sonuç:Frankin elinde 4 edet bomba var ve iki helikopter de gitmiş.BOOOOOOOM!!

Umarım bunlar yardımcı olur.

Jessie virüs taşımıyormu ? belkide ben yanlış anladım kertik ingilizcemle eğer doğru anladıysam birtek oyun bizim için iyi sonla bitiyor dünya için değil oyunun 2. si için iyi bi başlangıç olabilir

• bende oyunu az önce oynadım şöyle bi yarım saat inceledimde güzel zevkli bişeye benziyor videolarda gördüğüm gibiilk görevde bi adam ve kadını güvenli yere götürücem ama zombiler beni kapınca nasıl kurtulucam tam olarak çözemedim Y ve LT yazdı ama tam olarak yapamadım hiç sıyrıksız kurtulamıyormuyuz bunlar bizi kapınca?
  • bende oynamak istiyorum bu oyunu ama anlayacagınız alacagım yerde bende calısması ıcın malum programda malum yama yokmus onu beklıyorum cok istiyorum su oyunu gercekten
  • zombilerden kurtulma olayını çözdüm arkadaşlar ama oyunda save sistemi harbiden rezaletmiş bölümün sonuna geldim adam ateş etti öldüm oyunun en başından başladı kafa yediriyo insana.
  • rehber için çok sağol ama ben oyuna başladım palyaço kılıklı psikopata geldim oraya gitmeden önce güvenli yerde save ettim ama kokup geri başka göreve geldim bir adamı kurtardım ama bahçedeki arabalı psikopatlar yüzünden öldüm sonra oyundan çıkmak istedim kaydet ve çık seçeneğine bastım daha sonra bir baktım kayıtlı yer yok o kadar gelmişken 500 tane zombi kesmiştim...
    O yüzden oyunun save sistemi REZALET...

• Tebrikler çok iyi konu,şimdi biraz okudum sonra hepsini okurum
  • dıkkat!! oyunu bıtırmeyenler okumasın

oyunu ıyı sonla bıtırdım sonra ek gorevler acıldı. en son tankın uzerınde komutanı oldurdum ama oyunun sonu kotu bıttı. umarım oyunun ıkıncısı kaldıgı yerden devam eder kızla cocugu kurtarırırz
  • Palyaçoyu öldürüm testereler düştü aldım kullandım kırıldı falan onları birdaha geri alamıyoruz sanırım oyuna yeniden mi başlamak gerekiyor almam için ? birde birşey diyeceğim arkadaşlar bi tünelden bahsetmişsiniz level atlamak için arabayla zombileri ez diye birde o tünel nerde yerini belirtirseniz ayrıca kasaptanda bahsetmişsiniz onun ölmemesi için ne yapmamız lazım çok soru sordum ama napayım oyun cidden hataya yer vermiyor yeniden başlamayı ve iyi sonla bitirmeyi düşünüyorum..
  • Ben en iyis bi bitireyim hangi sonla olursa olsun sonra bakayım
  • bu oyun bi ara pc ye çıkacak deniliyordu noldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

bu oyun bi ara pc ye çıkacak deniliyordu noldu?

Biraz daha bekle.
  • oyunu az önce c sonla bitirdim neden derseniz sırf helikopter platformunda olmadıgım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

oyunu az önce c sonla bitirdim neden derseniz sırf helikopter platformunda olmadıgım için

oyun başından sonuna kadar kıl edecek derecede.sana helal olsun sen yine bitirmişin.ben 2 saat içinde bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.