Şimdi Ara

Dead Rising (PÜF NOKTALARI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
9.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız spoiler var diye yazılmalı bence başlığa...
  • aldim ben de oyunu. zaten nerde zombi orda ben xbox almadan once bile aklimdaydi bu oyun. cok da guzel bence. en azindan resident evil serisindeki sandik ya da daktilo olsaydi bari save icin. neyse farketmez. capcom yapar ben yalarim.
  • ihmal ettiğim bir oyun derhal oynamak lazım
  • bu oyun gerçekten süper ama ilk mesajda yazıldığı gibi gerçek zamanlı olduğu için oyundaki tüm rehineleri, tüm psikopatları görmek çok zor. yani 2 kişi yi kurtarırken diğer kişinin zamanı doluyor. Keşke zaman sınırlaması olmasaydı hem oyun süresi daha uzun olurdu hemde herkesi görürdük...
  • arkadaslar, oyunu yeni oynamaya basladim malesef.. olagan ustu oyun oldugunu biliyordum ama anca imkanlar el verdi..

foto makinamin sarzi bitti nerden dolduracam? ve images in the monitor diye bi gorev var bunuda napcami bilemedim..

bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim..
  • Görevi hatırlayamadım ama Fotoğraf makinasının şarjı değilde filmi bitmiş olmasın? Alışveriş merkezinin belirli yerlerinde Fotoğraf mağazalarından alabilirsin Safehousedan alışveriş merkezine çıkan kapının yanında mesela..
  • images in the monitor : monitördeki görüntülere bakacak olmayasın (security odasında)
  • yok bakiyorum birsey olmuyor belki monitorlerin resmini cekecegizdir ama FILM bitmis makinamda onuda deniyemedim.

gecenin o saatinde film mi sarz mi karistirabiliyormus insan demek ki.
  • ok hocam görevlerin belli bir zamanı var görev barı maviyse daha zaman var demek sarıysa zamanı kırmızıysa görev zamanın bitiyor demek önceliği kırmızılar ve sarılara ver
  • BU başlık sayesinde bende bu oyuna yeni başladım çok byeendim süper oyunmuş !!! Fotoğraf makinemde film bitti warehouse dan çıkıyorum yandaki fotoğrafçı dükkanına giriyorum film falan bulamıyorum!?!?! Nerden bulucam yada farklı bişeymi yapmak lazım !?

http://www.gamespot.com/events/capcom09/video.html?sid=6208705&hd=1 Şunu bi izleyin SÜper geliyo gümbür gümbür :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozcenk -- 8 Mayıs 2009; 12:02:06 >
  • Ben de oyuna yeni başladım.youtube ta bir adam bütün rehineleri kurtarıyor.Videoların hepsini izledim adam aşmış. More info kısmından her bölümdeki stratejilerini de anlatmış.Bu oyunu oynayan herkesin izlemesini tavsiye ederim

www.youtube.com/watch?v=ECU_URPHVmw
  • Ya bu oyun çok güzel de,gerek zaman sınırlaması gerekse diğer ayrıntıları atlamamak için dışardan devamlı yardım almayı gerektiriyor.Ben bu yüzden bıraktım bu şaheseri
  • Su konuyu hortlatip Yarama Tuz Basmayin :(

Orjinal Kullaniyoruz Diye Oyunu 3 Aydir Ariyorum. Hele Ntsc Turkiyede Bulmak Petrol Bulmakdan Zor.

Su Yeni Dashboard Updatei Gelsin Bende Fw Attircam Makineye
  • oynamayı çok istediğim oyunlardan biriydi fakat oyun zorla kendinden nefret ettiriyor insanı.
  • tam alıcakken kapısından döndüm tavsie edermisiniz oyunun videolarına göre zevkli görünüyor,saçma sapan olalaylar varmı?
  • xbox ın varsa kesinlikle almalısın bu oyunu exculisive oyunda çok sürprizler var keşfedicek o kadar çok şey var ki oyunu bitirdim farkı sonla bir daha bitiriyorum 5 6 farklı sonu vardı sanırım kesin oynamalısın bu oyunu
  • kafama lego taktım çıkaramıyorum yardım
  • security room a gir orda eski kıyafetlerine geri dönebiliyorsun Otis in olduğu yerde dolan orayı o odayı makinenin arkasında poşetin içinde
  • soğol kurcalayarak buldum.. birde bu oyunu rahat rahat oynasak bitemiyormuyuz illa acelemi etmemiz lazım milleti kurtarmak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

soğol kurcalayarak buldum.. birde bu oyunu rahat rahat oynasak bitemiyormuyuz illa acelemi etmemiz lazım milleti kurtarmak için ?

valla ben de yeni başladım

fazla uğraşmıyom rehinelerle falan,hatta bi tanesini bizzat ben öldürdüm

ulan salak ben geliyom seni kurtarmaya sen mal mal hareketler yapıyosun,senlen mi uğraşıcam lan

ben sadece ana konuyu ilerletmeye çalışıyorum sakin sakin

he oyunun sonu kötü sonlardan biri olucak diye tahmin ediyorum ama salla gitsin

hasretini duyarsam bi daha oynarım o zaman da kasarım adam akıllı

bi de zati ana konu için fazla aceleye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.