Şimdi Ara

Dead Rising (PÜF NOKTALARI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
9.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YeeHaw

save and exit

seçtiğiniz zaman Frank'in elde ettiği gelişimi save edip geldiğiniz yeri iptal ediyo
    yani sırf achievement toplamak isteyenler için veya level atlamak için o oyuna girmiş olanlar kullanmalı

onun dışında tuvaletler save için yetiyo hele bi de level 30u geçin bilginiz de artsın save etmeye çok az ihtiyacınız olucak

bu sırada CUSTA başka var mı alamadığın achievement?
    işe yaradı mı pp listesi?

- onun dışında tuvaletler save için yetiyo hele bi de level 30u geçin bilginiz de artsın save etmeye çok az ihtiyacınız olucak.../ Aynen dediğin gibi , biz bu save olayını millet olarak çok abarttık. Bu arada PİSUVAR' larada save edin.
    - bu sırada CUSTA başka var mı alamadığın achievement?.../ Olmazmı!!! 45/50 Achievement açıldı.
    - işe yaradı mı pp listesi?.../ Senin listende 88 adet ''pp'' poz var. Sen bunları yazınca haftasonu yeniden denedim ve 88 adet ''pp'' pozları buldum ve fotoğraflarını çektim ama achievementimizi açmadı. Şu an Tünel görevinde save ettik bekliyoruz , yani 88 adetlik ''pp'' listen eksikmi ne?...Şuna inanının arkadaşlar Otis' in verdiği görevler bizim için artık fasulyeden ibaret ama, şu geri kalan ''5'' Achievement kafamda hala ? dir.

Açamadığımız Görevler.....:
    1) Saint....................Get 50 survivors out of the mall....Bu göreve çalıştım.
    2) Gourmet................Eat all types of food in the mall....Bu göreve çalıştım.
    3) PP Collector...........Photograph all PP stickers............Bu göreve çalıştım.
    4) Perfect Gunner.......Dont miss with a machine gun.......Bu göreve çalıştım.
    5) Transmissionary......Answer all calls from Otis.............Bu görevede çalıştım.

• Bende 37 38 tane achi açtım oyunu her oynadığımda ayrı bişey buluyorum.
  • listeyi ign in guide ından aldım,denemedim kendim
    ama extradan hatırladığın yerler varsa onları da çek

gene de olmazsa üzülme
    şu sonda çıkan taramalı tipler var ya
    kap onlardan bi machine gun
    git kasaba,alttaki
    asılı etlerden birine saydır 150 mermiyi birden
    tebrikler,4 ach kaldı
    sen de artık bir perfect gunner sın

50 kişi birden ise hakkaten kazık
    tüm telefonlar olayıysa
    dikkat et bazen oyuna paralel telefonlar geliyo,her oynayışta aynı telefonlar mı geldi sana?
  • Her oynanışda aynı gün ve saatte gelir bu telefonlar. Kişiler farklı olsa bile.
    - yalnız bombaların bi kısmını almamız da gerekmiyo di mi hepsini bırakıcaz.../ Tünel görevinde bütün bombaları toplamalısın (5 adet).
  • ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım bu case sistemi ne ola ki

benim kimseyi kurtardığım falan yok. case 1-1 case 1-2 case 1-3 böyle gidiyor. böylemi olması lazım yoksa kurtaracağımız insanları bizim bi arayıp bulmamız lazım

birde üztümüze yapışan zombileri hangi tuşla geri ittiriyoruz???
  • Güvenli bölgeden alacağın görevlerle ilerliyor o case dosyaları case dosyalarını yarıda kesip farklı sonlarda yapabilirsin ama iyi sonlar değil. Bence otis in aramalarına cevap verip kurtarabildiğin kadar insan kurtar Çünkü otisin bazı yönlendirmeleri seni bazı bosslara götürüp oyununu daha iyi anlamanı ve oyunu kolaylaştırmanı sağlıyor. Zombileri sağ ve sol analog stick ile ileri geri sag sol seri bi şekilde üstünden atabiliyorsun.

Başka sorun olursa bildiğim kadar yanıtlarım.
  • Tesekkur Ederim Save sistemi yuzunden habire bastan baslayip duruyorum :)

Simdi gene bastan baslicam bu ilk catida elinde golf sopasi olan elemani napicaz acaba pesimden kosup duruo karisini falan mi kurtarcaz yoksa bosverip case mi yapsam?

save sistemi facia oldugu icin yanlis bisey yapmak istemiyorum acikcasi :/
  • Save sistemi malesef öyle ama ilerde oyunda ustalaştıkça hata yapmassın hatta oyunu bitirdiğinde 1 kere daha oynamanı öneriyorum sabrın varsa tabi

Çatıdakı golf sopalı sanırım yaşlı biri aynı yerde karısıda dolanıyor onuda yanına alıp güvenli odaya götürüceksin yani otis in olduğu yere biliyorsundur.
    Ayrıca şunuda bilmende fayda var elin her zaman fotograf makinende tetikte bulusun mesela o golf sopalı yaşlı adam ile karısı sarıldığında PP PP diye birşey yanar 2 3 saniyelik sen o anda onların fotografını çekersen level atlama şansın o kadar yüksek oluyor. Case önemli hem rehineleri kurtar hemde caseleri yapmaya çalış brad ve jessie nin verdiği görevler case oluyor bi süre sonra isebella diyi biriylede tanışacaksın falan filan anlatmayım oraları case
    ile rehineleri aynı anda aynı oranda kurtarmaya çalış ama bazı rehinelere yetişemeyebilirisn ilk oyunun olduğu için fazla kasma ha dersen rehinede kurtarmayım diye oda oluyor. Saat sistemininde farkındasındır. ana görev verdiklerinde bi süresi oluyor yapman için bu rehineler içinde geçerli o süreyi daraltmamaya çalış 30 dakikan varsa önce 15 dakikası kalmış rehineyi kurtar ardından case dosyasını yapmaya çalış

Bende oyunu ilk oynağımda baya bi baştan başladım. Bi süre level kastım level kasıp save edip yeni oyuna başladığında aynı level olarak yeni oyuna başlıyorsun level 25 30 dan sonra oyundan daha da bi zevk alırsın çerez gelir zombiler. Birde şu önemli oyunda bir geçit var geçmiş sayfalarda okursan bulursun sanırım Palyaço ile savaşıp bir geçit aktivite ediyorsun bir rehine gösteriyor onu sana ben o görevi kaçırıp rehineyi kurtarmayıp o geçiti aktive etmediğimde oyun oynanmaz oldu. Oraya geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım başka kafanda soru varsa yazarım

• Çok Teşekkür Ederim

Gene 1 Saat Oynadım Gene Boşa Gitti... Son Bikaç Soru Sormak İstiyorum Sırasıyla Sorıyım Anlaşılıar Olsun

1. Otis Bana Rehinelerin Yerini Söylüyor Shopda Orda burda Diye.. Öreğin Jewelery Storeda Bi Kadın Var Gidiyorum Hiçbiri Benimle Gelmiyor? .Konuşuyorm Konuşuyorum Bebeğimi Kaybettim Diyor Gel Seni Güvenli Biyere Götüreyim Diyorum Leave Me Alona diye duruyo Olduğu Yerde Gelmiyor Beni Takip Etmiyor. Dövdüm Defected Dedi O Bana Saldırdı. Olmadı.

2. Aynı Şekilde Bi Fotoğrafçı Var Oyunun Başında. Beni Takip Ediyor Şöyle Pozumu Çek Böyle Pozumu Çek Diyor Çekiyorum Fakat Komutlarıma Uymuyor Eleman Yapıştı Bildiğiniz. Paso Fotoğraf Çek Diyor. Çekiyorum Çekiyorum Bişey Olduğu Yok O Fotocuyu Nasıl Halledicem?

3. Dolayısı İle Makinanın Filmi Bitti Onu Nerden Alacağım???

4. Daha Yanıma Rehine Falan Alamadım Ama Aldığım Rehineleri Çatıyamı Çıkaracağım? Yoksa Otisin Yanına mı Götüreceğim?

5. Bide Otisden Görev Aldığımda Çoğu Görev Mavi Bir Bar İle Gösterilmiş. Diğer Sarı Barlar Gibi Azalmıyorda. Bu Mavi Barda Süre Kısıtlaması Yok Anlamına Mı Geliyor? İstediğim Zaman Yapabilirm Anlamındamı Acaba?

Walla Karışıkmış Oyun Bayaa Bi... Olurda Bitirirsem Sizin Yardımlarınızla Yoksa Bu Tek Save Slot Olayı Mahfeder Valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Eylül 2009; 2:06:14 >

• rehineleri güvenlik odasına götüreceksin. ayrıca herkes seninle gelmekistemeyebilir, bazıları için önce istediği şeyleri yapmalısın. Fotoğrafçı özellikle senden onun istediği tarzda fotoğraf çekmeni istiyor. (örn: bir bayanın göğüs dekoltesi gibi) o fotoğrafı çekene kadar görev tamamlanmış sayılmıyor. yani konuşmaları ve görev listeni iyi takip et.
  • 1. O kadın çocuğunu kaybetmiş bende ilk oynadığımda aynı senin gibi gelmedi yanıma öldü malesef sonra oynadığımda bilmiyorum nasıl oldu ama yanıma geldi ve elinden tuttum yada sırtımda taşıyarak götürmüştüm bazı rehinelerin senden istekleride olabiliyor bazi rehineler saçmalıyor döverek kendine getiriyorsun bazıları içki istiyor her rehine bunu yapmasada bazılarının senden istekleri oluyor bunları iyi takip edip anlamalısın.

2. Bahsettiğin adam Kent o psikopat biri onu kurtaramıyorsun. Hatta elinde bir rehine var. Onunla iki kez buluşuyorsun. Siyahbalık arkadaşımızın dediği doğru Kent ile kapışmak için Horror (Korkunç) ve erotik fotograflar çekmek gerekiyor. Ben Horror fotograf için yaralı zenci bir rehineye silah verip kendini öldürmesini bekledip tam öldürürken çektim ve kent için fotograf hazır oldu. Sen su anda sadece Kentin gözüne girmeye çalışiyorsun yüksek PP değerinde foto çekmen lazım biraz zor oda uçan tekme attığında patlamalar yaptığında o alanda çekebilirsin. (Kent görevini yapmak biraz çetrefilli ama ayrıntılı anlatabilirim)

3.Güvenli odaya gitmek için Kent ile kapıştığın bölgeden üstünde EXIT yazan kapıdan giriyorsun ya o kapının hemen yanındaki soldaki mağazada battery bulabilirsin

4. Çatıya çıkaracağım derken güvenli oda işte otis in yanına götürüyorsun asansör ile çıktığın yere gidiyorsun sonra tümseği geçip havalandırma boşluğuna girince rehine kurtarılıyor.Rehineyi beklemelisin anca sürekli yanında olmalı.

5. Her görevin bir süresi var dediğim gibi o mavi gözüken görev için daha baya bi zamanın var sana söylediğim gibi ilk önce kırmızı ve sarı yananları yapmaya çalış hepsini yetişemeyedebilirsin ama Brad Jessie ve Isebella dan alacağın görevler case görevleri diğerleri rehineler ve bosslar caselere dikkat ederek diğerlerini yapmaya çalış

Oyun karışık baya dostum yapacak birşey yok ama biraz ilerledikçe zevkli olacağını görüceksin ben bitirdim şimdi oynayamadığım yerleri bir daha oynuyorum oyun aslında 3 gün ama benim bitirdiğim son 5 ve 7 . güne kadar götürüyor yanlış söylemeyim. Oyyun biraz sabır gerektiriyor sabredersen baya zevk alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 2 Eylül 2009; 14:15:25 >

• Dead Rising 2 nin avrupa çıkış tarihini bilen var mı, bazı yerlerde bu ay sonunda çıkacak diyor. Benim en çok beklediğim asıl oyun bu.
  • Cevaplarınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum... Bne Bugün Gene Baştan Başılıyım
  • Abi bu oyuna mükemmelliyetçilik işlemiyor malesef yani denedim olmadı bazı şeylerden fedakarlık yaptım. Fedakarlık yaptıklaırmı 2. oyunda oynuyorum öyle bir yapısı var. Zombilerde zorlanıyorsan level kasıp save et ve yeniden başla oyuna
  • ya arkadaşlar bu parkda jiple gezen taramalı elemanlardan nasıl kurtulabilirm?
  • BBR,

Öldürerek.. O elemanlar benide çok kastırmıştı ilk oynadığımda ama sonradan pek takmıyorsun. Çok oldu oynayalı ama ortadaki mağazaya girer girmez yanda tavaların olduğu dükkan var onun tabelasında uzi var onunla halledebilrsin. Halledince arabadan aldığımız machine gun çok fena yalnız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 8 Eylül 2009; 9:30:25 >
  • Parktaki ağaçlara toslamalarını sağlaman lazım. Sonrası kolay zaten
  • save and exit mi ne var onu asla seçmemeniz lazım yoksa baştan başlarsınız

arabalı elemanlar için de açık koridor gibi yerdeki havuzda bi taramalı var onu al

sonra git o arabadaki silahı kullanan herifi vur,bi kaç food da olsun yanında çünkü vurulucan

sonra şöförü de indir

ama dikkat arabayı parçalamazsan tekrar adamlar beliricektir

patlayana kadar ya tara ya da oraya buraya vur,zombi ez falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

ya arkadaşlar bu parkda jiple gezen taramalı elemanlardan nasıl kurtulabilirm?

Level' ların gelişmediyse hiç uğraşma bas git. Zaten bahçedeki kurtaracağın kadın Kent Paul ile girdiğin (ki girme) fotoğraf yarışması için bel altı seksi pozunu çekeceğin eleman olur kendisi. İlerde başkasıda olacak ama ilerde (3.sayfa 53.açıklama). Yani Level' ların biraz biraz gelişsin Sophie görevini illaki yaparsın.
  • Teşekkür Ederim Çünki Ben Tek Olsam Kaçıyorum Ama Yanımda Rehineler Olunca Hele Bazılarını Sırtımızda Taşıyoruz İmkansız Oluyor Parkdan Geçmek.

İlk İş O Tipleri Gebertiyim O Zaman
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.