Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi canım, kredi kartım olsa alır paylasirdim sizinle, neki 10tl ^_^, bu extractionda vardı sanırım?
  • Ben de dead space 2 kardeşliği istiyorum yaa :(( 1. sini oynamıştım mükemmel bir oyundu.
  • arkadaşlar dlc olursa katılırım bilginize.
  • sadece 10tl ise alınabilir tabi ne olacak ama her eft'de 2,5tl ödüyoruz zaten :/ keşke oyunu alırken alsaydık bu dlc yi de :/
  • Evet dikkat edilmemiş sanırım, gerçi bende indirime girmiş psn de ordan gördüm dlc yi. Aynen ufak bir ücreti olduğundan, niyetim bu kardeşlik ile birlikte birkaç oyunla birlikte bu dlc yi almaktı ama yazmamışım . bf3 fifa falan dışında herkesin ortak almak istediği oyunlar varsa alabilriz ama onun dışında zor :)
  • Tamam yexer :), ben psnde gezeyim biraz konuşuruz :), Dead space 1 ve 2 dlcleri varmış, limboyuda ekleriz, bir kac oyunda bakarız :), mesela infomaus 2? ^_^

Bu arada yexer kalıcı kardeslik kuralım :),var zaten, konuyu acayım istersen, öyle daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 31 Ekim 2011; 23:04:44 >
  • arkadaşlar deadspace'in dlc sini alırsanız bizimle de paylaşın bari 2tl kardeşlik için 2,5tl eft parası ödemeyelim (:
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.