Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda sordum da kimse cevap vermedi ben de bişey olmaz deyip yaptım. acele ettim bir an önce alayım dedim. sanal kart da sorun yapmasaydı öff :/
  • Oyun alindimi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Oyun alindimi arkadaslar?

şu anda 1 kişiye ihtiyacımız vardı almak istersen yaxer'e bildir
  • Yexere pm atdim, bankadan gönderme şansım var, umarım sorun olmaz :)
  • quote:

Yexere pm atdim, bankadan gönderme şansım var, umarım sorun olmaz :)

cevapladım aynen pm ile buraya da yazayım. Paranın hesabıma geçeceğinden eminsen sorun değil elbette ama emind eğilsen pmde de belirttim kimseyi mağdur etmek istemem ki sanırım bir 4-5 gündür oyunların alınmasını bekliyor herkes.
  • Tamam biz anlaştık :), yarın alicaz inşallah
  • quote:

Tamam biz anlaştık :), yarın alicaz inşallah

Hadi hayırlısı, çok uzadı valla umarım hallederiz.
  • quote:

Tamam biz anlaştık :), yarın alicaz inşallah

Aman sakin hocam :)) Pm dede yazdım burak arkadaş parayı benim hesabıma yatırınca alacağız oyunu. Cuma ya kadar sürebilir demişti para olayı. Ben senin göndereceğin parayı alacağım yeterki şu kardeşlik olayımızı tamamlıyalım artık. Yalnız izmiri biliyormusun, bilmiyorum ama umarım merkezi bir yere gönderirsin. Parayı alacağım diye oyun fiyatı kadar para harcamayayım :).
  • Ne dead space mis yılan hikayesine döndü. Uncharted Battlefield falan da geliyor oyun iyice yalan olacak.
  • Dostum vallahi adresi yarın sabah vurunca öğreneceğim, inşallah sana yakın yer olur :P
  • quote:

Dostum vallahi adresi yarın sabah vurunca öğreneceğim, inşallah sana yakın yer olur :P

hocam inşallaha bırakma :)) yazdım bana yakın yerleri. Yani Paranı ne kadar erken alırsam oyunlarıda o kadar erken elde etmiş olursun diyorum :).
  • parayı yexer'e gönderdim arkadaşlar. şu smily tam olarak durumumu açıklıyor harbiden:
  • Evet arkadaşlar atm ye gittim burock yatırmış, tekrar üzgünüm böyle bir durum olmasından dolayı. Sadece okaliptys kaldı. O da yarın yatıracağını söyledi ama paypal ile hesap açıp yatırırsa sorun olmayacak.

Şimdi tek sorum şu. Şu an alabilirim oyunları ama okaliptys i bekleyip herkese aynı andamı göndereyim hesabı yoksa okaliptyse parasını yatırınca mı göndereyim ? Fikir birliği olursa sevinirim. Kimse mağdur olmasın niyetim.
  • yer kaldımı arkadaşlar?

pardon.bulmuşsunuz son kişiyi.hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 25 Ekim 2011; 22:39:52 >
  • Dead space 1-2 yi aldım arkadaşlar. şu an indirmeye başladım ve kapattım makineyi sorun yoktur.

okaliptys arkadaş yarın yatırabileceğini belirtti özellikle. mr nako da oyunu istiyor.

hemen hesap bilgilerini yatıranlarla paylaşayımmı yoksa okaliptys i beklemelimi.

Bu arada baya bir yer açın makinada 2 oyun toplam 20 gb.
  • Oyunların boyutlarının cok olmasi ve zaman azlığı nedeniyle belki hakkımı başka bir arkadaşa devredicem onun için şimdilik hesap bilgilerini bana atmazsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 25 Ekim 2011; 23:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Dead space 1-2 yi aldım arkadaşlar. şu an indirmeye başladım ve kapattım makineyi sorun yoktur.

okaliptys arkadaş yarın yatırabileceğini belirtti özellikle. mr nako da oyunu istiyor.

hemen hesap bilgilerini yatıranlarla paylaşayımmı yoksa okaliptys i beklemelimi.

Bu arada baya bir yer açın makinada 2 oyun toplam 20 gb.

Valla gönderirsen iyi olur, ama yinede takdir senin dostum. Bende eve yeni geldim hemende başlarım indirmeye.
  • evet aslında ben de talibim kardeşliğe ama bu yarın kesinleşecek!yedeklerde tutun adımı lütfen
  • Evet arkadaşlar dead space kanaatimce lanetli bir oyun :) Yalnış anlamayın indirme hesap konusunda bir problem yok kesinlikle ama bir arkadaşımız kardeşlikten çıkabileceğini yarın belli olacağını belirtti, okaliptys para işlerini yarın halledecekmiş. herhangi bir aksilik olması durumunda mr. nako var. yani kesinlikle yarın belli olacağı için herkese yarın aynı anda hesap bilgilerini göndereceğim. Bende yoruldum arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Evet arkadaşlar dead space kanaatimce lanetli bir oyun :) Yalnış anlamayın indirme hesap konusunda bir problem yok kesinlikle ama bir arkadaşımız kardeşlikten çıkabileceğini yarın belli olacağını belirtti, okaliptys para işlerini yarın halledecekmiş. herhangi bir aksilik olması durumunda mr. nako var. yani kesinlikle yarın belli olacağı için herkese yarın aynı anda hesap bilgilerini göndereceğim. Bende yoruldum arkadaşlar :)

Dediğin gibi olsun, o zaman beklemeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.