Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3 mevzusunda yeniyim,şu kardeşlik olayı nasıl oluyor tam olarak biri kısaca anlatabilir mi?forumu inceledim ama tam açıklayıcı bir bilgiye ulaşamadım.oyunu satın oluyorsunuz ps store dan,oyunu satın alan kişinin o oyunu 5 kere indirme hakkı var,o beş hakkı diğer kullanıcılara nasıl dağıtıyor,kendi account bilgilerini vererek mi dağıtıyor?
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

arkadaşlar ps3 mevzusunda yeniyim,şu kardeşlik olayı nasıl oluyor tam olarak biri kısaca anlatabilir mi?forumu inceledim ama tam açıklayıcı bir bilgiye ulaşamadım.oyunu satın oluyorsunuz ps store dan,oyunu satın alan kişinin o oyunu 5 kere indirme hakkı var,o beş hakkı diğer kullanıcılara nasıl dağıtıyor,kendi account bilgilerini vererek mi dağıtıyor?
    şimdiden teşekkürler.

Bu konu sana yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_53270046/tm.htm
  • çok teşekkürederim. ayrıca son anda yer açıldıysa ben de talibim.
  • 1 kişiden havale bekliyorum. o da zaten kardeşliği başlatan kişi olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. yine de iptal gibi bir durum olursa pm atarım.
  • eyvallah.neyse olmadı bi' dahaki kardeşliğe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bU__rOCk

bu sabah bir eft ulaşmış. yunus emre hanginiz? :)

Benim yahu :). gerçi eft nin not kısmına iliştirmiştim yexer diye . hayırdır :)

Bugün alınsın artık oyunlar yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 24 Ekim 2011; 14:31:47 >
  • yukardaki cevabımda son gelişmeleri yazıyorum oradan takip edebilirsiniz ve evet dekonttaki açıklama kısmını daha yeni farkettim. herkes nickini yazmış ben farketmemişim
  • tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 24 Ekim 2011; 15:37:45 >
  • gönderdi hocam yukarıda yazıyor bir önceki cevapta belirttiğim gibi. akşam 7 gibi eve gidince oyunu alacağım
  • Pardon yukarıdaki msjı görememiştim en başta. Yalnız şifreleri gönderirken şu download boyunca hesabı kullanmalarının şart olmadığını balşatıp çıkmalarınıda msj olarak gönderirsen iyi olur malum 10 gb küsür vardır oyun baya uzun sürebilir beklemesi :)
  • tamamdır onda sorun olmaz
  • sanal kart yine cüzdana ekleme sorunu yapıyor. iki kere psn aldım aynı hatayı verdi. arkadaş yarın öğlen 1 gibi alabilirmiş. üzgünüm yarına kaldı
  • quote:

sanal kart yine cüzdana ekleme sorunu yapıyor. iki kere psn aldım aynı hatayı verdi. arkadaş yarın öğlen 1 gibi alabilirmiş. üzgünüm yarına kaldı

Hadi ya, sağlık olsun bekleyeceğiz artık.
  • yarına bekliyoruz artık.
  • bU__rOCk dostum varmı bir gelişme?
  • parayı arkadaşa gönderdim, saat 1 gibi msn'e gelecek. beklemedeyiz, tamam...
  • quote:

parayı arkadaşa gönderdim, saat 1 gibi msn'e gelecek. beklemedeyiz, tamam...

Anlaşıldı, tamam...
  • hocam hala sorun olursa ben alabilrim o zaman oyunu. sorun olursa haberleşiriz hesap bilgilerimi veririm. olur umarım artık :)
  • hmm keşke baştan söyleseydin hiç uğraştırmazdık hayaletan'ı. ben kimsede kart yok sanıyordum. neyse, birazdan msn'e gelir herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.