Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Durum:
    (Sürekli Güncel)

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı)

(kurbito EFT yaptığından para yarın hesabıma geçecek. Oyunu bugün alma şansımız yok. Sabırlı olunuz :)

• Havale/EFT yaparken açıklama kısmına nickinizi mutlaka yazın.

• Oyunu indirme kısmını açıklayayım, kafalarda soru işareti varsa silinsin. Öncelikle kendinize yeni bir "user" açıyorsunuz. Daha sonra "account management"ten, "use existing account"u seçip benim size vermiş olduğum e-mail adresiyle şifreyi giriyosunuz. PSN Store'a giriyorsunuz. Sağ üstte "downloads" kısmından oyunu seçip indiriyorsunuz(download). İndirme tamamlandıktan sonra kendi "user"ınıza geçip oyunu yüklüyorsunuz.(install) Sorunuz olursa msn adresimi biliyorsunuz.

• Okaliptys'in durumu belli olmadığı için boşta bıraktım. Eğer bugün/yarın halledebilirse listeye yazacağım. (İPTAL OLDU)

• 5. arkadaşı arıyoruz.

• 5. tasocu oldu.

• Havalelerin hepsi elime ulaştı. Akşam sanal kart sorun çıkarmazsa oyunu alacağım. Sorun olursa Fifa Kardeşliğindeki arkadaş müsaitse o alacak.

• Korkuya, vahşete hazır olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordfeanor -- 24 Ekim 2011; 15:13:54 >

• İstanbulda olan, fatihe yakın olan varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bU__rOCk

Son Durum:
    (Sürekli Güncel)

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı)

(kurbito EFT yaptığından para yarın hesabıma geçecek. Bugün alma şansımız yok. Sabırlı olunuz :)

• Havale/EFT yaparken açıklama kısmına nickinizi mutlaka yazın.

• İndirme sırası havale sırasına göre olsun ki haksızlık olmasın. Sıra yukarıdaki tabloda belirttiğim gibidir. PSN şifresini herkese aynı anda değil de sırası gelene vereceğim ki karışıklık olmasın. Yok böyle olmaz diyorsanız fikrinizi söyleyin.

• Okaliptys'in durumu belli olmadığı için boşta bıraktım. Eğer bugün/yarın halledebilirse listeye yazacağım.

Hocam ben iş çıkışı arkadaşa geçicem bugün geç giderim eve. İstersen en son bana yolla hesap bilgilerini.

Edit: Oyun bugün alınmayacaksa sorun yok yarın ikinci olarak bana yollayabilirsin bilgileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 21 Ekim 2011; 17:04:27 >

• oyunu bugün alamayacağız zaten o yüzden sorun yok :) yarın duruma göre tekrar bilgilendiririm.
  • 5. aranıyor :)
  • Kısmet değilmiş, halbuki çok istiyordum.
  • quote:

5. aranıyor :)

5. olabilirim yer varsa.
  • Listeye eklendim mi arkadaşlar?
  • Tasocu arkadaşımızla grubu tamamladık sanırım. Oyunlar yarın mı alınacak ?

Birde indirme sırası yapılmış ama hesabın kullanılcağı zaman max 5 dk falan kişi başı. Girilcek indirme başlatılcak, çıkılıp kendi hesabından herkes indirme işlemine devam edicek. Bütün indirme işlemi boyunca hesap kullanılmaz umarım :).
  • indirme süresince giriş yapılmıyor sanıyordum ben emin misin öyle olduğuna sakata gelmeyelim :)
  • quote:

indirme süresince giriş yapılmıyor sanıyordum ben emin misin öyle olduğuna sakata gelmeyelim :)

hayır yapılıyor.oyunu indirmeye başlayan kişi kendi user'ına geçince oradan indirme devam eder.bir sonraki arkadaşta aynı şekilde devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

quote:

indirme süresince giriş yapılmıyor sanıyordum ben emin misin öyle olduğuna sakata gelmeyelim :)

hayır yapılıyor.oyunu indirmeye başlayan kişi kendi user'ına geçince oradan indirme devam eder.bir sonraki arkadaşta aynı şekilde devam eder.

Aynen önemli olan satın alınan hesaptan download işlemini başlatmak, sonrasında istediğin hesaptan download işlemine devam edebilirsin. Bu arada bende havaleyi yaptım ama haftasonu olduğundan pazartesi günü görünür hesabında.
  • Evet aynen öyle sadece 5 dk alıyor. geçen 6 oyun için katılmıştım bir gruba dlcler le falan 10 tane neredeyse download açtım kendi hesabıma geçtim ordan devam ettim 5 dkkamı almadı işlem.

Not: Bu sabah eft mi yaptım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 22 Ekim 2011; 13:30:37 >
  • o zaman pazartesi havaleler/eftler ulaştığında oyunu alıyorum ve indirmeye başlıyoruz.
  • bu sabah bir eft ulaşmış. yunus emre hanginiz? :)
  • quote:

bu sabah bir eft ulaşmış. yunus emre hanginiz? :)

Ben değilim ama benim eft'de gelmiş olması lazım bir bakarsın.
  • erhan?
  • quote:

erhan?

Burada Açıklama kısmına yazmıştım aslında nickimi.
  • hmm baktım da göremedim :) o halde sadece kurbito kaldı. oyunu akşam 7'de alabileceğim. o yüzden akşama kadar havalenin gelmesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.