Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş beklemedeyiz.indirelim artık şu oyunları bekle bekle sıkıldım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 25 Ekim 2011; 15:08:01 >
  • Beklemeye devam mı? Nedir son durum?
  • bende kullanabildiğim kredi kartım var kardeşim ama, şu an çalışmadığımdan kendi hesap kartım yoktu ailemden buluyorum ama pek öyle hesapları karıştırmayı istemediğimden tercih etmiyordum.
    Sanırım hala alınamadı oyunlar ve herkes parasını gönderdi sana; o parayı çekip en yakın vakıfbank atmsine gidip vereceğim hesap numarasına yatır parayı alayım çıkıp ve kartımla alıp herkese vereyim hesap bilgilerini.
  • oyunlar alındı şu an indirmeye başladım. hesap bilgilerini gönderiyorum.
  • süper :) Eve daha yeni geldim tekrar çıkıp atm ye gidesim yoktu gerçekten :) Beklemedeyiz :)
  • hocam daha yeni aldın asnırım ama 5 kullanıcı tarafından kullanılıyor diyor indiremiyorum hesaptan. Acil yardımmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 25 Ekim 2011; 19:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

hocam daha yeni aldın asnırım ama 5 kullanıcı tarafından kullanılıyor diyor indiremiyorum hesaptan. Acil yardımmmmm

ne oldu sorun çözüldümü.
  • yok şu an da hesaptayım. ama sorun devam ediyor 5 kişi tarafından aktifleştirilmiş.
    Sanırım 5 kişi tarafından fifa alınmış bir hesap bu. Niye ayrı bir mail adresi açılmadı da başka bir kardeşiliğin hesabına yüklendi oyun anlamadım...
  • quote:

yok şu an da hesaptayım. ama sorun devam ediyor 5 kişi tarafından aktifleştirilmiş.
    Sanırım 5 kişi tarafından fifa alınmış bir hesap bu. Niye ayrı bir mail adresi açılmadı da başka bir kardeşiliğin hesabına yüklendi oyun anlamadım...

Valla korktuğum başıma geldi. Anladığım kadarıyla bu hesap diğer fifa alanların hesabında aktifleştirildiği için biz indiremeyeceğiz görünen o.
  • Aynen öyle hocam. Yani neden bir yeni mail adresi açılıp da alınmadı anlayamadım. Anladığım kadarı ile Bu_rock ve diğer 4 kişi bu hesaptan fifa alınmış. burock indirebiliyor doğal olarak ama biz indiremiyeceğiz anladığım kadarı ile. Hesaptan çıkıp tekrar girdim bu sefer farklı bir hata veriyor indirmek istnildiğinde " An error occurred during the install operation (80029780)"
  • quote:

Aynen öyle hocam. Yani neden bir yeni mail adresi açılıp da alınmadı anlayamadım. Anladığım kadarı ile Bu_rock ve diğer 4 kişi bu hesaptan fifa alınmış. burock indirebiliyor doğal olarak ama biz indiremiyeceğiz anladığım kadarı ile. Hesaptan çıkıp tekrar girdim bu sefer farklı bir hata veriyor indirmek istnildiğinde " An error occurred during the install operation (80029780)"

Herhalde user sayısı sınırlı olduğu için fazla user açmak istemedi ama hata etti, umarım Bu_rock bu sorunu çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasocu

quote:

Aynen öyle hocam. Yani neden bir yeni mail adresi açılıp da alınmadı anlayamadım. Anladığım kadarı ile Bu_rock ve diğer 4 kişi bu hesaptan fifa alınmış. burock indirebiliyor doğal olarak ama biz indiremiyeceğiz anladığım kadarı ile. Hesaptan çıkıp tekrar girdim bu sefer farklı bir hata veriyor indirmek istnildiğinde " An error occurred during the install operation (80029780)"

Herhalde user sayısı sınırlı olduğu için fazla user açmak istemedi ama hata etti, umarım Bu_rock bu sorunu çözer.

Ben şu an çıktım hesaptan yoruldum denemekten, burak msnden şu anda başkalarıda girmeye çalışıyordur dedi ama verdiği hatanın alakası yok pek o durumla. tasocu sende deneyebilirsin şu an istersen. Umarım burak bir çözüm bulur bu soruna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 25 Ekim 2011; 19:34:39 >

• evet arkadaşlar hata ettim. dediğiniz gibi eski kardeşlikteki userlar indirebiliyor sadece. paralarınızı yexer'e göndereceğim ama şu an kartımda hiç para kalmadı ve maaşımı cuma günü alacağım. bir yerden borç bulabilirsem hemen göndereceğim. gerçekten çok üzgünüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tasocu

quote:

Ben şu an çıktım hesaptan yoruldum denemekten, burak msnden şu anda başkalarıda girmeye çalışıyordur dedi ama verdiği hatanın alakası yok pek o durumla. tasocu sende deneyebilirsin şu an istersen. Umarım burak bir çözüm bulur bu soruna.

Dostum şans işte şuan halen işteyim eve gitmem 11'i bulacak, o yüzden bakamıyorum ama canım sıkılmadı değil.

• olan olmuş artık bir kişi eksiğimiz var ozaman başlığı düzeltiyim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

olan olmuş artık bir kişi eksiğimiz var ozaman başlığı düzeltiyim ben.

Bencede düzelt, Bu_rock'ta yexer'e gönderimi yaparsa bizde bir an önce bitiririz şu işi.
  • Evet sıkıcı bir durum. Genelde pc başında olurum ama bugün de çok işim çıkmıştı pc ye bakamadım. Keşke msjları görseymişimde ben alsaymışım oyunu üzgünüm bu durum için.Ama olan olmuş artık, hesabıma para geçtiği an alabilirim oyunları.
  • bir arkadaştan haber bekliyorum bugün yatırabilme ihtimalim var. tekrardan kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bU__rOCk

bir arkadaştan haber bekliyorum bugün yatırabilme ihtimalim var. tekrardan kusura bakmayın.

Canın sağolsun dostum, keşke user olayını sorsaydın oyunu almadan önce.
  • olmuş artık bir hata.sen en kısa sürede para işini halleymeye çalış kardeş.bizde beklemiyelim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 25 Ekim 2011; 20:14:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.