Şimdi Ara

Dead Space 2™ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu sıralar Dead Space 2008 ve Dead Space 2010'da çıkan orjinal oyunları oynadım bitirdim. Bugün EA denen garabet şirkete ne kadar laf edilsede geçmişte oyun yaptırdıkları stüdyolara karışmamaları ile birlikte güzel oyunlar çıkarabildiklerini gördüğümü düşünüyorum. Ha tabiki bugüne göre EA denen şirketten haz etmiyorum orası ayrı. Güzelim Dead Space'i yapan Visceral Games firmasına baskı yapıp Dead Space 3'ü ve firmayı batırmalarına sebep oldular o yüzden hakkımı helal etmeyeceğim bu EA denen şirkete. Neyse iki oyunu da oynadım bitirdim güzel oyunlar ama bence 2008de çıkan ilk oyun prototip gibi duruyor özellikle Dead Space 2'yi oynadıktan sonra. Birazcık beynimi dinlendirdikten sonra ilk oyunun remake ini de oynayıp oyun hakkında yorum yazarım detaylıca. İlk oyuna puanım 8, ikinci oyuna puanım 10.

• GSACS G kullanıcısına yanıt
    Sakın remake oynama. Stuttering dolu oyun. Optimizasyon kötü. Ps5 de durum nasıl bilmiyorum ama pc de kötü remake

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman oynadınız oyunu. Ben yılbaşından önce EA Play olarak Steam üzerinden oynamıştım, dediğiniz hiç bir sorun ile karşılaşmadım. 

• Skylined kullanıcısına yanıt

Yok hocam öyle bir şey. Oyun gayet iyi çalışıyor. Hatta bu oyun fazla sorunsuz çıktı.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.