Şimdi Ara

Dead Space 2™

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın belki de en başarılı yapımı olarak dikkat çeken Dead Space, devam oyunuyla tekrar evlerimizin konuğu olacağa benziyor. EA CEO'su John Riccitiello, "Bu oyunun uzun vadede bizim için bir kazanç olduğunu ve ayrıca ikinci oyunun 2009'da çıkabileceğini" umut ettiğini belirtti.

Merlinin Kazanı

• Daha 1. oyunun 4. bölümündeyim ve OYNAYAMIYORUM
    Hayatımda beni korkutabilmiş tek oyundur
    İnşallah 2.si daha korkutucu olur

• Gelsin gelsin ilki çok iyi oyundu,bunu da oynarız.
  • süper haber daha 1.sini bitirmedim ama atmosfer süper
  • 1.sini oynamadım daha tavsiye edermisiniz güzel bakıyım 1e
  • Birincisi gerçektende çok güzeldi. Heleki benim gibi zor oyun beyenen senede nadiren bir oyunu sonuna kadar oynayan birini bile tatmin etti ve bitirdiğim nadir oyunlar arasına girdi. Oynamayan varsa çok şey kaçırıyo...
  • oynadığım en sağlam oyunlardan biriydi 2.cisi cıkar hemen umarım
  • ilk oyunda 6. chapterdayım, beklediğim gerilimi alamadım ama itiraf etmeliyim ki bence tam ayarında olmuş gerilim olayı abartmamışlar. Doom falan oynayamadım çünkü her köşeden birşey fırlıyordu . Yalnızca oyunun çok düz olan mantığı canımı sıktı, biraz daha serbest olabilseymişiz daha hoş olurmuş. Git bir tuşa bas ondan sonra geri gel normalde kilitli olan kapı açılmış olsun oraya gir oradaki görevi yap geri dön vs vs. kaldı ki hikayesi de fazla ilginç değil, bana kalırsa oyunu kurtaran en önemli etken grafiği. Yine de bitirmeye çalışacağım bakalım bu kadar kötüledik hala oynuyorum, umarım 2. si biraz daha serbest olur, bu arada ilk oyun görüşlerimi sıkıştırdım ya neyse :).
  • chapter 10 dayım oyunun sonunu bilmiyorum ama 2. oyun gelirse yine aynı gemide geçmez inşsallah
  • eğer oyunu bitirirseniz devam oyununu kesinlikle bekleyeceksiniz ben bitirdim mükemmel olmuş yılın en iyi oyunu bence(GTA da yaşanana hayal kırıklığından sonra)oyunda Doom atmosferi var ve yaşanan entrikalar ihanetler VS.... lütfen bitirmeden oyunu yargılamayın! sabırsızlıkla bekleyeceğim 2.oyunu
  • Harbi çok kral bi oyun yapmışlar fear bile bu kadar korkutmamıştı acaba 2. oyun nasıl olr çok merak ediorum
  • devamı mutlaka gelmeli zaten sonuda açıık kaldı yılardıır thing 2 çııksın diye beklerdim o hasretimi gidedi bu oyun
  • İlk Oyununu Oynayamadım Ama Videolardan İncelediğim Kadarıyla Başarılı 1 Oyun
    O Kadar Oyun Varki Hangisini Oynasak Diye Düşünüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

İlk Oyununu Oynayamadım Ama Videolardan İncelediğim Kadarıyla Başarılı 1 Oyun
    O Kadar Oyun Varki Hangisini Oynasak Diye Düşünüyoruz

Evet gerçekten güzel bir oyun yapmışlar bu aralar piyasada çok oyun var kafamız karıştı doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

Daha 1. oyunun 4. bölümündeyim ve OYNAYAMIYORUM
    Hayatımda beni korkutabilmiş tek oyundur
    İnşallah 2.si daha korkutucu olur

2 kere oynadım bitirim hiç bi bölümde korkmadım. biraz abartıyorsunuz

• Zaten oyunun tadı damağımda kalmıştı...Güzel haber...
  • EA daha onceden oyunun devamını yapacaklarını belirtmişti bu açıklama ile artık iyice kesinleşti.İlk oyun çok iyiydi özellikle ekranda herhangi bir yazının falan olmaması oyuna gercektende ayrı bir hava katıyordu.Sabırsızlıkla bekliyorum
  • 2. oyunda Ishimura'ya yeni bir kurtarma ekibi gönderilebilir. Isaac ve ekibine olanları öğrenmek için. Veya o taş dünyaya düşer falan. Konunun suyu çıkmasın da ne olursa olsun.
  • 2. oyunda görev çeşitliliğini artırırlarsa iyi olur...
  • Arkadaşlar olayların nasıl başladığını anlatan ''Dead Space:Downfall'ı'' şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.