Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19 uncı yani son ölüm Ending de bıraktım. Yarı akşam son bölümü oynayacağım. Oyun çok uzun olmuş, bu kadar uzatmasalar iyiydi aslında. Ayrıca hikayeyi hiç olmayacak şekilde bağlamışlar. En azından bunu beklemezdim. Herneyse yarın oyunu bitirir genel bir yorum yapar ve deadspace 3 e elimi bir daha sürmem çünkü çok uzun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Torque Bar nedir arkadaşlar bir kapı açmak için gerekiyor

Bir kapıyı oyunda açamıyor isen oraya o an için gitmen gerekmiyordur daha sonra açılacaktır o kapı.

Türkü bar

• Dayanamadım ve bitirdim oyunu.

Öncelikle son boss oldukça kolay olmuş ve tahminimdeki gibide olmadı. En şaşırdığım nokta marker şarın alien lara bağlanması oldu. Böyle bir hikaye beklemîyordum ve özellikle son bölümler biraz dead space yapısına ters olsada oynattırdı kendini. Ayrıca oyunun çok uzun olmadı en büyük eksisi ki 12 saat 51 dakikada tamamlamışım.

Bunlar haricinde oyunu beğendim. 80 lîk bir oyun olmuş ve sonuda hoşuma gitti. Isaac kendini feda etti dedik ellie gitti, isaac öldü derken credits ekranından sonra isaac'in sesini duyduk. Biraz geç kaldı sanırım çünkü ellîe gitmişti. Bundan sonra hikaye nasıl devam eder bilmiyorum ama kesinlîkle devamı gelmeli.

Asla tekrar oynamam diyordum ama açılan ekstraları görünce daha sonra neden olmasın dedim :)

• oyunu en zor seviyede bitiren varmı nasıl zorluk seviyesi 1 ve 2 ye göre acaba
  • Coop yapariz izinde

• sa arkadaslar elımde Araldan kazanmıs oldugum sıfır dead space 3 oyunu var. ps3 sahıbı oldugum ıcın bı ısıme yaramıyor

90 TL ye satılıktır.. saygılar
  • Arkadaşlar Dead space 3 pc versiyonda chapter 13 teyim,karlı bölümde örümceği zıpkınlarla yakalayıp ikiye ayrılması gerekiyor F leyip ama bir türlü ayrılmıyor ne kadar hızlı nede yavas bassamda olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyunu en zor seviyede bitiren varmı nasıl zorluk seviyesi 1 ve 2 ye göre acaba

1 ve 2'ye göre oldukça kolay.Yine zor tabi ki ama 1 ve 2 ile kıyaslarsak zor şahsen ben Dead Space 2'yi Hard Core modda kaç kere bırakma aşamasına gelmiştim ama üçüncü oyunda hiç o duyguya kapılmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black44

Arkadaşlar Dead space 3 pc versiyonda chapter 13 teyim,karlı bölümde örümceği zıpkınlarla yakalayıp ikiye ayrılması gerekiyor F leyip ama bir türlü ayrılmıyor ne kadar hızlı nede yavas bassamda olmuyor

Mavi zipkinlarin arasina getir orumcegi sonrada yakinlarda bir kontrol paneli olacak ordanda bir aksiyon yapiyorduk sanirim

• 10 chapterda dönen ucunda dikenleri olan bişey var nasıl geçicem orayı bi tarafdan yaratıklar gelıyor diger tarafdan digeri geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

10 chapterda dönen ucunda dikenleri olan bişey var nasıl geçicem orayı bi tarafdan yaratıklar gelıyor diger tarafdan digeri geliyor

Dönen şeyi donduracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

10 chapterda dönen ucunda dikenleri olan bişey var nasıl geçicem orayı bi tarafdan yaratıklar gelıyor diger tarafdan digeri geliyor

Dönen büyük makineyi dondur ve ateş et merkez yerine o parçalanıyor.

• Klasik sorumu soruyorum arkadaşlar "ÇİFT DVD" şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Klasik sorumu soruyorum arkadaşlar "ÇİFT DVD" şart mı ?

Evet 9. Chapter da dvd degistiriyorsun..

• Selam,
    Co- op oynamak isteyen 18 yaş üstü beni ekleyebilir.

gamer tag: funk guitarist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 11 Mayıs 2014; 19:38:54 >
  • Selamlar, Dead Space 3'te co-op bölümler için bir arkadaşa ihtiyacım var. Hiç co-op oynamadım, denemek istiyorum. Ilgilenebilecek bir arkadaş özelden bana ulaşabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-Op oynayınca bayağı eğlenceli oluyor oyun, korkutmadı ama arkadaşımla oynarken eğlendik bayağı, ilgi çekiciydi, bence bu oyun Co-Op oynanmalı.
  • Xbox bölümü eski günlerdeki gibi canlanmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.