Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winterice

Kutulari kirmama ve dolaplara bakmama ragmen oyunda cephane sIkIntisi cekiyorum.cogu catismada mermim yetmiyor.bu durumda olan var mi acaba baska? Nasil bir yontem izlemek gerekiyor. Ilk 2 oyununda hic boyle mermisiz kaldigimi hatirlamiyorum.

Çevredeki nesneleri özellikle öldürdüğün yaratıkların parçalarını kullanarak düşmanları öldürmeye çalış özellikle Hardcore modda buna mecbursun zaten.
  • Oyun inanılmaz olmuş
  • oyunum geldi bu gece başka bir gece olacak haftaya alien geliyo

az kaldı az

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 7 Şubat 2013; 21:17:52 >
  • Oyun tam bir ach fakiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim bu Dead Space serisinin hep sonları bir yavan oluyor.

Her oyunda şurayı kurtardık , günü kurtardık gibi şeyler yapıyoruz tamam yeni oyun çıkaracaksınız ama sonlar oyuncuyu tatmin etsin bari Credist'in sonunda da bu oyun çok satarsa dördü de yaparız tadında açık kapı bırakmışlar.

Oyun genel olarak iyiydi ama bence hak ettiği puan 75-80 arası ilk iki oyun gibi değildi.İlk iki oyundaki kadar korkutucu ve insanı geren bir oyun değildi bir süre sonra yaratıklar Doom misali çıkmaya başlıyor siz tahmin edebiliyorsunuz şu tuşa basınca şuradan çıkacak diye.

Yan görevlerin mekanları hep birbirinin aynısı ve sırf oyunu uzatmak için konmuş sonunda yeteri kadar ödüllendirmiyor ve oyunun evreni hakkında çok bilgi vermiyor.

Sonu yine kötüydü bana kalırsa üçüncü oyuna geldik hala kayda değer bir şey yapamadık gibi bir sonu vardı.

Onun dışında ;

Silah yaratma olayını sevdim kimileri karışık demiş ama bence gayet kullanışlı fakat nedense denemek için silah yaratıp beğenmezsek 'silahı iptal et' gibi bir seçenek bulamadım kaynakları geri alamıyoruz bir deneme aşaması olsa iyi olurdu çünkü tamamen bitirmeden önce silahın nasıl olduğunu tam bilemiyoruz.

• Favori silahlarim

1. Slot

Assault riffle / bicak atar..

2. Slot

Bomba atar / alev makinasi

Her iki silahtada damage ve fire rate ler fullenmis ve acid bath destekliler..

• Buarada 1 slot ta submachine gun varsa cod daki gbi daha hizli kosabiliyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Kutulari kirmama ve dolaplara bakmama ragmen oyunda cephane sIkIntisi cekiyorum.cogu catismada mermim yetmiyor.bu durumda olan var mi acaba baska? Nasil bir yontem izlemek gerekiyor. Ilk 2 oyununda hic boyle mermisiz kaldigimi hatirlamiyorum.

Kardes oyunda mermiden bol bsey yok aslinda ama sorun yasiyorsan silahina ammo sweaper eklentisini tak ammo lari otomatik aliyorsun ozaman..

• oyun mükemmel ilk giriş dehşetti oyuna neoluya la dedim bi anlık şaşkınlık neyse spoiler vermeyelim
  • Oyunun sonu tam bir fiyasko harbiden serinin en kötü oyunu tartışmasız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunun sonu tam bir fiyasko harbiden serinin en kötü oyunu tartışmasız...

+1

İnsan o kadar uğraşınca adam gibi bir son bekliyor.
  • Değişik kombinasyonlarla kendi silahimizi yapma özelliği cok iyi olmus.Önceki oyunlara gore daha cok mekan var, karli bolumler iyiydi.

• Oyun bitti hemen new game plus yaptim yeniden basladim..ayrica oyun bitince upgrade leri 3 luyor ornegin 3 damage + 3 reload vs gbi..yeni suitte acildi bakalim nasilmis..

• Elimdeki Plasma Cutter'ı, önce pompalı sonra makineli tüfeğe nasıl dönüştürdüm anlamadım.
  • Oyunu almayı düşünüyorum Co-Op olarak oynayacak var mı?
  • Toplam kaç suit var oyunda ben chapter 10'dayım 3 suit var şu an..
  • Oyunu bitirince herzaman favorim olan isaac in klasik engineer suit i de aciliyor..Ozellikle bu suitteki kask en karizmatik olani gercekten..

• quote:

Oyun tam bir ach fakiri.

DS2'de cok boldu yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Oyunu almayı düşünüyorum Co-Op olarak oynayacak var mı?

pass key aldim ekle beni Xbox Live : MCdeWeL
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Oyun tam bir ach fakiri.

DS2'de cok boldu yahu.

Ds1 den sonra cimrilesti bu seri, ds1 de hic extra bsey yapmadan 650 g falan acmistim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.