Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek Dead Space nasıl olurmuş 7 puan verenler bunu kanıtlamış gerisi bol keseden dağıtsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

VideoGamer – 5/10
    OPM – 7
    Destructoid – 8
    God is a Geek – 8
    Game Informer – 9.75
    Gaming Nexus – 9.5
    Digital Spy – 4/5
    Spazio Games – 8.5
    CVG – 7.3
    Eurogamer – 7
    Joystiq – 4.5/5
    Edge – 7
    OXM – 7
    Gamespot – 8
    AUSGamers – 9
    Multiplayer.it – 9
    IGN – 7.8
    Polygon – 9.5
    3DJuegos – 8.8
    Leader Gamer (TR) - 9

10 uzerinden 5 veren VideoGamer denilen ekip hangi oyunu oynadi acaba? Abartmislar.
    Oyun Gayet guzel her sey yerinde olmus, dedigim gibi ozellikle silah yapma kismi cok cok iyi, sayisiz secenek var ve cok kafa yormaniza sebep oluyor.

Korkutmuyor diyen Pinky, abicim sen cok alismissin bu tarz oyunlara ondan olmasin? Ben zaten oyundan korkmam (yani en azindan 20 yasindan sonra diyelim ) ama zaman zaman cok geriliyorum oyunda, mekanlar cok dar ve boguyor insani ve aniden cikan yaratiklar bir anda gerilmenize neden oluyor, yani hala ayni tarz devam ediyor atmosfer anlaminda hic bir fark yok eski DS oyunlariyla. Ama su var ki silahlar daha guclu ve secenekler bol, o yuzden kendimizi daha guclu hissediyoruz. Bu kotu bir sey degil, oyunu aksiyon yapmis degil yani burada bir Resident Evil vakasiyla karsi karsiya degiliz kesinlikle. Oyunun kendine has havasi var ve ben cok sevdim ama tabiki serinin en iyi oyunu hala DS1, sonra bu.

• Dead Space'i hiç oynamadım ama ilk oyunu ayrı yere koymak lazım çünkü o ekip farklıydı şimdilerde Call of Duty yapıyor olsada.Sledgehammer TPS yapacaktı aslında o projeye devam etseler güzel birşey çıkabilirdi.

Bu arada seriyi oynamadım oynamakta istiyorum ama tek başıma yaşıyorum vallahi sıkıntı.
  • 10. Bolume geldim aksiyon 2. Oyundan fazla degil hatta ondan daha az bile diyebilirim sonrasi ne olur bilemiyorum..grafikler ve kaplamalar serinin en iyisi olmus cok daha ozenli ve detayli calismislar..buarada dar alanlarda bu depar atan elemanlarla asit atanlar ayni anda gelirse sorun oluyor oyuzden can barinizi dolu tutun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Şubat 2013; 14:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard modda oynuyordum bir yere geldim arık zıvanadan çıktı oyunadamlar paldır küldür dalıyorlar direkt en kolaya aldım öyle gidiyorum oyun gittikçe zorlaşıyor
  • piyasada rakibi yok bu oyunun; nekadar "aksiyona kaydı bu oyun hajı" geyiklere yapılsada rakibi olabilecek tek bir oyun yok DS4 çıkana kadar en iyisi bu
  • Oyun kaç chapter sürüyor acaba bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerbow

Oyun kaç chapter sürüyor acaba bilen var mı ?

19
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

hard modda oynuyordum bir yere geldim arık zıvanadan çıktı oyunadamlar paldır küldür dalıyorlar direkt en kolaya aldım öyle gidiyorum oyun gittikçe zorlaşıyor

Valla haci bende normalde oynuyorum ama buseferde kolay oldu, hele birde bomba atar yaptim heryere bomba salliyorum :D

• Evet Normal mod cok kolay, Hard ise cok zor olmus. Arasini bulamamislar malesef.
  • Normal aşırı kolay her yaratıktan medic çıkıyor yani çatışmayı atlattıktan sonra sağlığınız full oluyor yine.Bende Normal moddan yakınıyordum hatta oyun içinde değiştirilmez sanıyordum sağ olsun MiQelangelo arkadaşımız söyledi de değiştirdim Hard'a aldım ama almaz olaydım gerçekten zor hele 15. chapter dan sonra iyice düşmanlar zıvanadan çıktı , arkadan önden gelmeye başlıyor.Ama normal moddan daha iyi olduğu kesin oyun boyunca sadece iki kere ölmüştüm.

17.Chapter'a kadar geldim ;

-Çoğu kişi en iyi senaryoya sahip Dead Space oyunu demiş ama ben açıkçası diğer iki Dead Space oyunundan bir farkını göremedim sadece diğer Dead Space oyunlarında text'lerden bulup okuduğumuz şeyleri daha bir ön plana çıkartmışlar.

-Bu arada beni oyun boyunca rahatsız eden gözüme batan üç şey var ;

-
    Isaac haklı sebeplerden de olsa Ellie'nin yeni sevgilisi Norton'ı vuruyor Isaac bunu söylediği zaman Ellie iki triplere giriyor bir iki bölüm sonra öpüşme aşamasına geliyor gayet mutlu bir ruh halinde dolaşıyor.

-Tam bir yere gideceğimiz zaman zavallı Isaac ya yuvarlanıyor ya bir şey patlıyor iki adımlık yere dolaşarak bir sürü aksiyon yaşayarak ulaşmak zorunda kalıyor.Bu bir değil neredeyse her iki bölümde bir olunca bir de oyun sanki bunların üstüne kurulu gibi olunca insan rahatsız oluyor.

Oyun boyunca gördüğümüz , gezdiğimiz çoğu mekan birbirinin aynısı.

• Ellie zaten sevgilisini sevmiyor ve Isaac'i sevdigi oyunun baslarindan beri acikca goruluyor, bunu oyunda farkli yerlerde belli ediyor ve Norton hatta bir yerde sinirlenip Isaac'i gorevden daha cok onemsiyorsun deyip sert bir cikis yapmisti. Bunun disinda oyunda bir cok yan gorev ortami birbirinin aynisi, tamamen aynisi ve hic yakistiramadim, ama yan gorev olunca cok da onemsemedim.
  • Beyler new game plus yapinca yarattigimiz silahlar ekipmanlar falan korunacakmi?

• @Sevmese de o ilk önce öyle bir tepki verip sonra kabullenmesi garibime gitti zaten ufak bir detay ama dediğim gibi havada kalmış gibi oldu.

@New Game Plus yapınca ekipmanlar falan korunuyor zaten bir kere bitirme ile tüm silahlara ulaşamıyoruz. O kadar yan görevlerinin hepsine koştuğum halde tüm silahları yapamadım.Bu arada bir silah yapmışım her yaratık bir bilemedin iki vuruşta ölüyor
  • ya dostlar bu 2. oyundaki seslerden dolayı aniden yaratıkların çıkmasıyla oyunu durduruk bir nefes bile aldığım olmuştı buda oylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@Sevmese de o ilk önce öyle bir tepki verip sonra kabullenmesi garibime gitti zaten ufak bir detay ama dediğim gibi havada kalmış gibi oldu.

@New Game Plus yapınca ekipmanlar falan korunuyor zaten bir kere bitirme ile tüm silahlara ulaşamıyoruz. O kadar yan görevlerinin hepsine koştuğum halde tüm silahları yapamadım.Bu arada bir silah yapmışım her yaratık bir bilemedin iki vuruşta ölüyor

Sagol dostum valla bende line gun a elektrik sarj akip damage i fulledim tek atista indiriyor, bomba atarim var birde onunda damage i arttirdim yine tek atista 2-3 tane iniyor :D yanliz o kadar gezmeme ragmen yeterli parca bulamadim gbi hissediyorum yani simdilik silah yapma olayi beni daha tatmin etmedi bilmiyorum heralde new game plus yaparim bitirince..

• Bu arada oyunu bitirince acilacak olan classic modu vs ile ilgili bilgisi olan varmi??

• Settings'den Aiming ''Classic'' yapın. Çok daha güzel oluyor lazer ışıklerı tam olarak nesnelerin üzerinden geçiryor. Bu ufak detay ilk oyunda vardı, ikinci ve üçüncü oyunda bunu kaldırmışlar sanmıştım meğerse options'da imiş, oyunu bitirince anlamış olmam güzel oldu.
  • Şu atmosfer bana Alien filmlerindeki atmosferi hatırlattı.

• Oyun bitti. Son bolumleri resmen gorsel solen.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.