Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Save sistemi rezalet oyunun allah bin türlü belasını versin 2 saatlik emeğim boşa gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Save sistemi rezalet oyunun allah bin türlü belasını versin 2 saatlik emeğim boşa gitti.

Aynen, senin daha once soyledigin yontem de ise yaramadi, ozellikle side mission'da iseniz onu bitirmeniz gerekiyor yoksa emeginiz bosa gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

quote:

Save sistemi rezalet oyunun allah bin türlü belasını versin 2 saatlik emeğim boşa gitti.

Aynen, senin daha once soyledigin yontem de ise yaramadi, ozellikle side mission'da iseniz onu bitirmeniz gerekiyor yoksa emeginiz bosa gider.

14. chapter da 3 tane yan görev yapmıştım sonra line gun'ı craft yaparken silahı yanlış upgrade ettim ve eski haline çeviremedim ana menüye döndüm ve tekrar oyunu load yaptım ama ne göreyim yaptığım yan görevler olduğu gibi yerinde duruyor! İşte o an dedim ki serini en boktan oyunu bu arkadaş başka da bir şey demiyorum.

• quote:

Oyun bitti. Son bolumleri resmen gorsel solen.

Dostum peng treasure i buldunuzmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

Youtube'a bakabilirsin peng Chapter 14 de.
  • There is always Peng.
    Bu arada x360a sitesi oyuna 79 puan vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 6 Şubat 2013; 22:41:37 >
  • 79 tam oyunun hakkı bence güzel bir oyun ama sadece o kadar kim ne derse desin ikinci veya birinci oyun kadar olamamış.
  • oyun olmuş hemde çok güzel olmuş,durağan gitmeye alışanlar herhalde olmamış diyordur sürekli hareket etmen gereken yerlerde heyecan dorukta zaten,ilk iki oyundan grafik olarak bariz önde kaplamalar çok iyi,oynanış desen aynı değişen bir şey yok sadece oyuna biraz daha hareket gelmiş korkutucu öğeler yine var ancak biraz daha az oyun tam kıvamında olmuş bozmamışlar kısaca her oyunda bir değişiklik olmak zorunda ve dead space bozmadan gidiyor maşallah onun için ilk oyunla kıyas kabul etmez bu oyun
  • quote:

quote:

quote:

Youtube'a bakabilirsin peng Chapter 14 de.

Sagol bu iyi oldu chapter 14 e gelince bakicam.

• Dead space 1 in yeri herzaman ayridir bence bu nesilin en onemli efsanelerindendir..onu ayri bir yere koyarsak bu oyun 2.oyundan her sekilde daha iyi bir oyun..yanliz daha iyi olabilirmiydi bence olabilirdi...

Oyunda nedense yanlizlik hissini azaltmislar bunu hic sevmedim..tamam öncekı oyunlardada senaryo gereği iletişim kuruyorduk ama bu kadar yogun değildi ama 3. oyunda yahu sürekli birileriyle konusuyoruz veya karsilasiyoruz..bu durum cok gereksiz olmus ve oyunun atmosferini cok baltalamis..bi rahat birakinda tek basimiza gezelim arkadas ama yok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Şubat 2013; 10:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

There is always Peng.
    Bu arada x360a sitesi oyuna 79 puan vermiş.

Muhteşem bir puan bence 80 puan bile fazla gelirdi.
  • Herkes oyunun survivor modundan çıkıp rambo moduna geçtiğinden şikayet etmiş ama isteyen elinde sadece plasma cutterla hiç geliştirme yapmadan ilerleme imkanına sahip. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Takılmayın bu kadar...
  • Başlamadığım oyundan soğudum yemin ederim. İlk 2 seri iyidir. 3 ünlü oyunuda önyargılı olmadan oynarım. Kötü olduğundan ihtimal vermiyorum. Co op olmadıktan sonra sıkıntı yok.

• quote:

quote:

Ben bulamamistim, simdi baktim youtube'dan gidip alirim bugun.
  • 1.dvd kac chapter sürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

1.dvd kac chapter sürüyor?

9 olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

1.dvd kac chapter sürüyor?

10 chapter

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Başlamadığım oyundan soğudum yemin ederim. İlk 2 seri iyidir. 3 ünlü oyunuda önyargılı olmadan oynarım. Kötü olduğundan ihtimal vermiyorum. Co op olmadıktan sonra sıkıntı yok.

Soguyacak hicbirsey yok dostum oyun 2. Oyundan daha iyi bir oyun..ayrica cok uzun bir oynanis suresi ve kendi silahini tasarlamak gbi zevkli unsurlar var..motor sanirim frosbite ve grafiksel show var resmen. Oyunun ana platformunun konsollar oldugu her kaplamada her isiklandirmada belli oluyor..

• Kutulari kirmama ve dolaplara bakmama ragmen oyunda cephane sIkIntisi cekiyorum.cogu catismada mermim yetmiyor.bu durumda olan var mi acaba baska? Nasil bir yontem izlemek gerekiyor. Ilk 2 oyununda hic boyle mermisiz kaldigimi hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Kutulari kirmama ve dolaplara bakmama ragmen oyunda cephane sIkIntisi cekiyorum.cogu catismada mermim yetmiyor.bu durumda olan var mi acaba baska? Nasil bir yontem izlemek gerekiyor. Ilk 2 oyununda hic boyle mermisiz kaldigimi hatirlamiyorum.

Craft menusunden mermi alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.