Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu henüz bitirmedim hatta 4 gündür de oynama fırsatım olmadı ama 12. bölüme gelene kadar rahat 10 saat oynamışımdır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Bu gece basliyorum hadi bakalim, buarada oyunu hdd ye yukledim 15 gb masallah...

2 DVD normaldir.

Valla chapter 4 e geldim grafikleri, isiklandirmayi ve modellemeleri cok begendim, ismine yakisir sekilde bu nesilin en iyi gorunen oyunlarindan biri olmus..boyle yapim olsun 5 dvd olsun sorun degil gercekten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu gece basliyorum hadi bakalim, buarada oyunu hdd ye yukledim 15 gb masallah...

2 DVD normaldir.

Valla chapter 4 e geldim grafikleri, isiklandirmayi ve modellemeleri cok begendim, ismine yakisir sekilde bu nesilin en iyi gorunen oyunlarindan biri olmus..boyle yapim olsun 5 dvd olsun sorun degil gercekten..

Oyun iyi değil dostum chapter 10'a kadar gel bakalım bu düşüncelerinin değişeceğini düşünüyorum serinin en düşük not ortalamasına sahip oyun olacak DS 3, birde oyunu bitiren arkadaşım son bölümlerin berbat ve çok sıkıcı olduğunu söyledi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 DVD normaldir.

Oyun iyi değil dostum chapter 10'a kadar gel bakalım bu düşüncelerinin değişeceğini düşünüyorum serinin en düşük not ortalamasına sahip oyun olacak DS 3, birde oyunu bitiren arkadaşım son bölümlerin berbat ve çok sıkıcı olduğunu söyledi.

Oyunu dmc 5 i bitireyim diye chapter 1 in ortalarimda birakmistim. Bunu duyduktan somra bir daha geri donesim gelmedi.

• Oyun cok iyi, ozellikle silah yapma isi cok iyi olmus fakat biraz karisik bir menusu var, artik alistim ben de ama gercekten tasarim olarak cok kotu. Oyunun sıkıcı oldugunu hic dusunmuyorum, aksine bitmesin diye az az ilerliyorum. Bence 2. oyundan iyi, ilk oyundan kotu bir yapim olmus.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 DVD normaldir.

Olabilir tabi buarada hocam chapter 4 teyim ama daha adam gbi silah parcasi bulamadim..ancak birkac eklenti takabildim plazma cuttera line gun a falan..gerci heryeri geziyorum yavas oynuyorum ama benmi bulamadim parcalari yoksa ilerleyen bolumlerdemi cikiyor parcalar??

• Bu oyunun alacağı puanları gerçekten merak etmeye başladım. Oynanış videolarına baktığımda blur efektiyle grafiklere yumuşama ve göze hoş gelen bir hava katmışlar. Dokularda kaliteli gözüküyor. Yani bu oyun grafikten kaybetmez. Serinin en kötüsü olması için oynanışın berbat, hikayenin de sıkıcı olması lazım ama ona da pek ihtimal vermiyorum. Oynamadan emin olamam tabi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 DVD normaldir.

Olabilir tabi buarada hocam chapter 4 teyim ama daha adam gbi silah parcasi bulamadim..ancak birkac eklenti takabildim plazma cuttera line gun a falan..gerci heryeri geziyorum yavas oynuyorum ama benmi bulamadim parcalari yoksa ilerleyen bolumlerdemi cikiyor parcalar??

Arkadaşa sormuşsun ama ben de yardımcı olmaya çalışayım.

İlerleyen bölümlerde daha fazla çıkıyor ama seninde her yeri araştırman lazım olmadık yere bile parçalar koymuşlar ben Chapter 11 deyim üç silah yaptım en baştan şu ana kadar , ama öyle gözüküyor ki bir kere bitirme ile silahlar için çoğu parçalar eksik kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 DVD normaldir.

Arkadaşa sormuşsun ama ben de yardımcı olmaya çalışayım.

İlerleyen bölümlerde daha fazla çıkıyor ama seninde her yeri araştırman lazım olmadık yere bile parçalar koymuşlar ben Chapter 11 deyim üç silah yaptım en baştan şu ana kadar , ama öyle gözüküyor ki bir kere bitirme ile silahlar için çoğu parçalar eksik kalacak.

Ilgin icin sagol hocam, valla cok yavas oynuyorum heryeride geziyorum ama zaten biliyorsun cizgisel oyun ds serisi..chapter 4 teyim ama adam gbi bsey bulamadim line gun ve plazmaya eklenti taktim sadece..heralde ilerleyen bolumlerde cikiyordur..buarada silah yapma menusu falan gercekten karisik olmus yada ben alisamadim bilmiyorum..oyun saglam ama..

• İlk inceleme GameInforme dan gelmiş

7.75/10

Haha tahmin ettiğim gibi bir puan ben olsam 7.0 verirdim.
  • Daha oyunu bitirmedim ama şu an için gayet iyi gidiyor tek sorunu Normal mod aşırı kolay değiştiremiyorum da o kadar ilerledikten sonra öyle oynuyorum artık oyunu bitirince açılan yeni zorluk modu ile oynayacağız bir kez daha.

Multiplayer.it 90

AusGamers 90

3DJuegos 88

vermiş.
  • quote:

Daha oyunu bitirmedim ama şu an için gayet iyi gidiyor tek sorunu Normal mod aşırı kolay değiştiremiyorum da o kadar ilerledikten sonra öyle oynuyorum artık oyunu bitirince açılan yeni zorluk modu ile oynayacağız bir kez daha.

Multiplayer.it 90

AusGamers 90

3DJuegos 88

vermiş.

Zorluk seviyesini start menusunden her zaman degistirebilirsin. Fakat ben olsam degistirmezdim, daha once de dedigim gibi ilerleyen bolumlerden zorlayan yerler var.
  • quote:

İlk inceleme GameInforme dan gelmiş

7.75/10

O not sahte çıktı. GameInformer in oyuna verdiği gerçek not 9.75 yani 100 de ona. Oyunun şu ana kadar aldığı notlar çok iyi. Sen niye bu kadar düşman oldun bu oyuna anlamadım. Başta çok iyi oyun diyordun üstelik.

http://www.merlininkazani.com/Dead_Space_3e_tam_not-haber-58739p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

quote:

Daha oyunu bitirmedim ama şu an için gayet iyi gidiyor tek sorunu Normal mod aşırı kolay değiştiremiyorum da o kadar ilerledikten sonra öyle oynuyorum artık oyunu bitirince açılan yeni zorluk modu ile oynayacağız bir kez daha.

Multiplayer.it 90

AusGamers 90

3DJuegos 88

vermiş.

Zorluk seviyesini start menusunden her zaman degistirebilirsin. Fakat ben olsam degistirmezdim, daha once de dedigim gibi ilerleyen bolumlerden zorlayan yerler var.

@Hocam sağ ol ben arada değiştiremiyoruz diye düşünüp hiç bakma gereği duymamıştım.Her yeri araştırdığımdan mıdır nedir inventory sağlık paketi ile doldu başka şeyleri almak için sağlık paketlerini yere bırakıyorum o derece bir de oyun boyunca sadece bir kere öldüm o da
    oyun başlarında çıkan ölümsüz yaratığın ölümsüz olduğunu anlamamıştım o öldürdü.

@Oyun güzel gittikçe daha çok hoşuma gitmeye başladı ama 10 üzerinden 9.75 alacak bir oyun da değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Şubat 2013; 14:53:38 >

• IGN review, 7.8 verdi:

• Oyun gittikce guzellesiyor 6. Bolumdeyim ama su ds 1-2 mekanlarindan kurtulup buzlu karli ortamlara gecemedim hala..

• Dead space 3 e achievement koymayi unutmuslar sanirim :D

• Koymuşlar koymuşlar. Hardcore modu da unutmamışlar. Yine gamepad parçalamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

İlk inceleme GameInforme dan gelmiş

7.75/10

O not sahte çıktı. GameInformer in oyuna verdiği gerçek not 9.75 yani 100 de ona. Oyunun şu ana kadar aldığı notlar çok iyi. Sen niye bu kadar düşman oldun bu oyuna anlamadım. Başta çok iyi oyun diyordun üstelik.

http://www.merlininkazani.com/Dead_Space_3e_tam_not-haber-58739p1.html

Oyunu bitiren bir arkadaşım izlenimlerini yazmış bende ona %100 katıldığımdan dolayı yaptığı yorumu direk buraya koyuyorum.

quote:

İlk oyundaki yalnızlık, çaresizlik durumu yok bu oyunda. Normal bir TPS olmuş artık. Korku zaten gitmiş, tıkırtıyla, böğürtüyle adam korkutma çabası. Elinde çivi tabancasıyla canını kurtarmaya çalışan mühendis gitmiş, sırtında cephanelik, elinde mitralyözle ilerleyen, her adımda telsizle lak lak edecek kadar gevrek bir rambo gelmiş. Bölüm tasarımları baştan savma, yaratıcılık yerlerde neresinden tutsan elinde kalıyor. İlk bir kaç bölüm ilgi çekici ama sonraki bölümleri öyle sallamışlar ki Lost Planet gibi yavan bir iş olmuş.

Duvarlar ve tavanlarda hiç bir mimari işlevi olmayan delikler var, ama istisnasız her mekanda, o deliklerden yaratıklar geliyor. Her yeni mekana girdiğinde mekan boş oluyor, sonra sen bir şey yapıyorsun, kapı açma veya kiosklara dokunma gibi, kapılar kilitlenip deliklerden düşmanlar geliyor. Bu öyle bir rutin ki artık, zerre heyecan yok oyunda. Biliyorsun yani, bir odada gelmezlerse sonrakinde geliyorlar. Seni 5-10 bazen 20 tane düşmanla odalara kilitlemekten başka bir şey yok oyunda. Arada da askerler geliyor, siper aksiyonu...

Mekan tasarımları o kadar kötü ki hiç bir mekanın kendine has bir işlevi yok; mekanları bir gün yaratık istilası olursa yaratıklar odalarda durmayı sevmez, havalandırma borularında saklanmayı tercih ederler, o yüzden 3 metre genişliğinde tüneller yapalım da rahat rahat saklansınlar diye tasarlamışlar... arada da ilginç bir şekilde sadece birbirine açılan odalar var işte... uzay gemisi, sığınak, harabe, laboratuvar, mağara hiç fark etmiyor. Gezegen değiştiriyorsun ama aynı kapı, aynı kiosk, aynı güvenlik ve aynı gizli tüneller...

EA'i anlamak güç harbiden, muhteşem bir formül buluyorsun, bu iş için harika bir ekibin de var ama o formülü atıp piyasada tonla olan alelade bir oyun yapmayı tercih ediyorsun satar umuduyla. Kötü bir oyun değil, yüksek puanlar da alır ama Dead Space değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Şubat 2013; 22:57:44 >

• VideoGamer – 5/10
    OPM – 7
    Destructoid – 8
    God is a Geek – 8
    Game Informer – 9.75
    Gaming Nexus – 9.5
    Digital Spy – 4/5
    Spazio Games – 8.5
    CVG – 7.3
    Eurogamer – 7
    Joystiq – 4.5/5
    Edge – 7
    OXM – 7
    Gamespot – 8
    AUSGamers – 9
    Multiplayer.it – 9
    IGN – 7.8
    Polygon – 9.5
    3DJuegos – 8.8
    Leader Gamer (TR) - 9
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.