Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan oyundayim mukemmel olmus atmosfer yaratiklar silahlar hersey..co-op icin endiselenmeyin zorunlu degil tek basiniza oynuyorsunuz normalde..gayette guzel atmosferik ortamlar var geriyor adami..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda da varmış Hardcore modu. Bu sefer hiç kasamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Seri aksiyona kaymış diyenler o kadar yanılıyor ki anlatamam oyun bildiğiniz Dead Space hiç farkı yok hep tek başınıza gidiyorsunuz ilk iki oyundaki atmosfer aynen duruyor yerli yerinde. Co-Op oynamak için online pass istediğini hatırlatayım.

Oyun tam bir achievement fakiri 6. bölüme geçtim daha 65G açtım önceki oyunlarda her bölümü geçinde ach verirdi bunda öyle bir şey yok. Bu arada oyun çok uzun arkadaşlar toplam 19 chapter dan oluşuyor oynayan arkadaşlar varsa yanımızda 2 den fazla silah nasıl taşıyoruz bilen varsa söylesin bir zahmet.

Aynen katılıyorum hatta ilk iki oyunu bile geride bırakacak kadar iyi olmuş oyun.. Bu sefer gerçekten uzayda olduğumuzu sonuna kadar hissediyorsunuz. Pinky sanırım sadece 2 slotta silah taşıyoruz. İlerleyince 3. slota küçük bir robot veriyor ortamda hedef alıp gezinince radar gibi bir göstergesi var LT ile hedef alararak doğru yere geline robotu RT ile yere bırakıyoruz ekstra parça topluyor bizim için sonra işi bittiğinde ekranda uyarı mesajı geliyor diye benchde beklediği ile ilgili.. Tavsiyem girdiğiniz her bölümde açın robotu..

Ayrıca oyuna güzel yan görevler yapmışlar.

• 6 yada 7. bölümdeyim ama hala aynı suit var. Yaptınız yaptınız kendi suitimimizi de yapsaydık tadından yenmezdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

6 yada 7. bölümdeyim ama hala aynı suit var. Yaptınız yaptınız kendi suitimimizi de yapsaydık tadından yenmezdi...

Çok güzel fikir olurdu ama ilerledikçe yeni suitler açılır büyük olasılıkla Mass Effect'in save dosyası var diye bana N7 suit verdi onla takılıyorum.
  • Aynen bende N7 suit takiliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun muthis olmus. Hikaye anlatimi, atmosfer sesler serinin en iyisi. Ozellikle grafikler cok bariz iyilesmis, kaplamalar ve isiklamalarda bariz gelisme var. Tek sevmedigim sey save sistemi artik tamamen oromatik, bunu yapmasalar daha iyi olurmus. Tavsiyem eger hard core oyuncu degilseniz normal zorludkta oynayin, ilk baslarda kolay gibi gelse de daha sonralari zorluyor, hard oynarsaniz oyunun ilerleyen bolumlerinde sinir kirizleri gecirmeniz muhtemel.
  • Bölümler aşırı uzun kaç saat oynadığımı bilmiyorum ama o kadar oynadım daha 7. bölümdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

6 yada 7. bölümdeyim ama hala aynı suit var. Yaptınız yaptınız kendi suitimimizi de yapsaydık tadından yenmezdi...

Çok güzel fikir olurdu ama ilerledikçe yeni suitler açılır büyük olasılıkla Mass Effect'in save dosyası var diye bana N7 suit verdi onla takılıyorum.

Mass Effect'i Pc'de bitirmenin üzücü sonu benimkisi o zaman :(

• N7 suit oldukça hoş gözüküyor zaten ortama da uygun :)

Bende baya bir oynamama rağmen Chapter 8 deyim daha karlı gezegene iniş bile yapamadık oyun süresi tatminkar gözüküyor.

Bu arada
    ölümsüz yaratıktan kaçıp metro beklediğimiz bölüm baya heyecanlıydı.
  • Dead space 3 oynayın,oyun korku gerilimden hiçbirşey kaybetmemiş,demosuna aldandım,birçok yerde GERİYOR adamı,dvd 2 ye geçtim,film tadında olmuş.
  • Ne uzun oyun bu ya bazı yerlerde gereksiz uzatmışlar bölümleri
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 1 Şubat 2013; 0:23:11 >
  • quote:

Ne uzun oyun bu ya bazı yerlerde gereksiz uzatmışlar bölümleri

hala bitmedi mi
  • Bekle beni Isaac.
  • Bensiz oyun yorumları ha bekleyin beni yakında geliyorum
  • 19 bölüm var, ben 12. bölümdeyim. Oyun uzun olmuş eski oyunlar gibi, bence iyi de olmuş. 7-8 saat sürse bu sefer de " Ya bu yeni oyunlar da hemen bitiyor." dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

19 bölüm var, ben 12. bölümdeyim. Oyun uzun olmuş eski oyunlar gibi, bence iyi de olmuş. 7-8 saat sürse bu sefer de " Ya bu yeni oyunlar da hemen bitiyor." dersiniz...

İlk iki oyun bu kadar uzun değildi ki, oyun uzun evt ama bölümler çok sıkıcı tasarlanmış ilk başlarda puanım yüksekti ama serinin en vasat oyunu ilan ediyorum DS 3'ü.
  • quote:

quote:

19 bölüm var, ben 12. bölümdeyim. Oyun uzun olmuş eski oyunlar gibi, bence iyi de olmuş. 7-8 saat sürse bu sefer de " Ya bu yeni oyunlar da hemen bitiyor." dersiniz...

İlk iki oyun bu kadar uzun değildi ki, oyun uzun evt ama bölümler çok sıkıcı tasarlanmış ilk başlarda puanım yüksekti ama serinin en vasat oyunu ilan ediyorum DS 3'ü.

Hocam benimde ilk yorumlarım oldukça kötüydü bende oynadıkça sevmeye başladım gerçi sen bitirdin galiba ben daha Chapter 10 yada 11 deyim.
  • quote:

quote:

Bilimkurgu sevenler için sıkıcı olmaz bence. Ancak oyunda biraz aksiyona kayma söz konusu olduğu doğru, özellikle Tau Volantis'te bir Lost Planet tadı almadım diyemem. Yine de bitirdikten sonra kesim yorumumu yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.