Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 ANA KONU XBOX 360(İNCELEME VE YARDIMLAŞMA ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be olumlu yorumları görünce çok sevindim DEAD SPACE 3 ilaç gibi gelecek walla hemen alınmalı ama hiçbiryerde önsiparişi bile yok oyunun birde Aliens : Colonial Marines çıktımı allahh
  • oyunu oynayan arkadaşlar silah craft olayı biraz karışık gelmişti atmosferi baltalıyormu acaba ?? birde co-op deneyen yoktur doğal olarak full sürümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 2 Şubat 2013; 13:08:32 >
  • Oyun uzunmuş. Ben bir süre sonra başlamayı düşünüyorum, bu arada co op için pass code gerekiyor. Satın almadıkça co op oynamak hayal.

Alien öncelikli oyunum bu ay. Biran önce çıkarsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

19 bölüm var, ben 12. bölümdeyim. Oyun uzun olmuş eski oyunlar gibi, bence iyi de olmuş. 7-8 saat sürse bu sefer de " Ya bu yeni oyunlar da hemen bitiyor." dersiniz...

İlk iki oyun bu kadar uzun değildi ki, oyun uzun evt ama bölümler çok sıkıcı tasarlanmış ilk başlarda puanım yüksekti ama serinin en vasat oyunu ilan ediyorum DS 3'ü.

Sıkıcı derken nasıl yani? İlk oyundaki atmosferi koruyor diyorsan ki öyle diyorsun sıkıcı olmaması lazım. Ben ilk oyunu yusuf yusuf modunda diken üstünde bitirmiştim.
  • Sıkıcımı pehhh oynayın da görün uzun zamandır böyle oyun oynamadım,oyun değil sinema filmi mübarek.
  • Bu olmeyen yaratiklar ne igrencmis be oyun zevkinin icine ediyor lanet olsun, artik toplu halde geliyorlar bir de, oyunda beni korkutan tek sey bu oldu diyebilirim. Silah yapma ve Crafting sistemi hayatimda gordugum en karisik, en berbat ve en gereksiz sekilde tasarlanmis, isin icinden cikana bravo diyorum ben. Oyun cok guzel tabi.
  • Silah Craft sistemi bir benim mi çok hoşuma gitti

O kadar karışık değil başlarda karışık gözüküyor ama sonra alışıyorsunuz zaten zor modda oynuyorsunuz craft kullanmak ve her yeri araştırmak zorundasınız yoksa hayatta kalmak zor.
  • Oyunda bana göre ilginç bir olaya rastladım isimden anlaşılacağı üzere Visceral Games de çalışan bir türk varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerbow -- 2 Şubat 2013; 21:39:24 >

• quote:

quote:

19 bölüm var, ben 12. bölümdeyim. Oyun uzun olmuş eski oyunlar gibi, bence iyi de olmuş. 7-8 saat sürse bu sefer de " Ya bu yeni oyunlar da hemen bitiyor." dersiniz...

İlk iki oyun bu kadar uzun değildi ki, oyun uzun evt ama bölümler çok sıkıcı tasarlanmış ilk başlarda puanım yüksekti ama serinin en vasat oyunu ilan ediyorum DS 3'ü.

Not ettik ilanını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

quote:

Sıkıcı derken nasıl yani? İlk oyundaki atmosferi koruyor diyorsan ki öyle diyorsun sıkıcı olmaması lazım.

Evt dedim ama sözümü geri alıyorum oyunun yarısından sonra ki bölüm tasarımları hiç hoşuma gitmedi haliyle atmosferi gerilim havasını yitirdi.

• oyun çok güzel. ama ben biyerde takıldım. karlı bölümde kocaman bi örümcek çıktı karşıma. 3 tane sarı kolu var vuruyorum yeni kollar çıkıyo. nası ölcek bu yaratık
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

oyun çok güzel. ama ben biyerde takıldım. karlı bölümde kocaman bi örümcek çıktı karşıma. 3 tane sarı kolu var vuruyorum yeni kollar çıkıyo. nası ölcek bu yaratık

O yaratığı öldüremeyeceksin kollarını vurduktan sonra ağzını yada herneyse bi yerini daha açıyor orda da sarı bölgeyi vuracaksın birkaç tekrardan sonra kaçıyor zaten..
  • Yaratıklarda sarı bölgeye ateş etme olayı mı var? Bayağı bayağı Lost Planet'ten araklama var gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Yaratıklarda sarı bölgeye ateş etme olayı mı var? Bayağı bayağı Lost Planet'ten araklama var gibi gözüküyor

İlk Dead Space'den beri vardı bu ne araklaması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Yaratıklarda sarı bölgeye ateş etme olayı mı var? Bayağı bayağı Lost Planet'ten araklama var gibi gözüküyor

Kasdettiğim olay buzlu bir gezegen, ilk 2 oyundaki necromorphlar dışında (aradaki bossları saymıyorum) abidik gubidik bir sürü yaratık çeşidinin (Lost Planet'deki gibi) bu oyunda fazlasıyla olması idi. (Konsept açısından)
  • Save sorunu var oyunda, geri zekali oyun oynamis oldugum yaklasik bir saatlik bir bolumu hice saydi, nerde save yapiyor anlamiyorsunuz kesinlikle, surekli saving ibaresi cikiyor olsa da aslinda inventory save ediliyor, ckeck point degil, bu da garip bir durum. Eski oyundaki save sisteminin nesi kotuydu sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 3 Şubat 2013; 12:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Gezegen lost planet çağrışımı yaptı sanırım. Ama Lost Planet oyun bile değil DS'nin yanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Save sorunu var oyunda, geri zekali oyun oynamis oldugum yaklasik bir saatlik bir bolumu hice saydi, nerde save yapiyor anlamiyorsunuz kesinlikle, surekli saving ibaresi cikiyor olsa da aslinda inventory save ediliyor, ckeck point degil, bu da garip bir durum. Eski oyundaki save sisteminin nesi kotuydu sanki...

Load story yap last save degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Save sorunu var oyunda, geri zekali oyun oynamis oldugum yaklasik bir saatlik bir bolumu hice saydi, nerde save yapiyor anlamiyorsunuz kesinlikle, surekli saving ibaresi cikiyor olsa da aslinda inventory save ediliyor, ckeck point degil, bu da garip bir durum. Eski oyundaki save sisteminin nesi kotuydu sanki...

Load story yap last save degil.

Keske biraz daha erken sorsaymisim, bosu bosuna koca bir side mission tekar oynadim. sagolasin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Bu gece basliyorum hadi bakalim, buarada oyunu hdd ye yukledim 15 gb masallah...

2 DVD normaldir.

Hacı oyun uzun derken ortalama kaç saat sürüyor? Dead Space 2'yi 6 saatte bitirmek mümkündü mesela, ilk oyun yine 8-10 saat sürüyodu...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.