Şimdi Ara

Dead Space 3 enterasan bir problem...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir siteden dead space 3 limited edition aldım ve indirdim. Sonra bir arkadaşım, dead space 3 standart edition aldı. Keyi aktifleştirdi ve indirmeye başladı. Sonra çok vakit alacak diye, bende ki indirilmiş Dead Space 3 Le dosyalarını verdim, o kendi bilgisayarında klasöre kopyaladı.

Şu an arkadaşın origin hesabında, limited edition sahibi olduğu yazıyor. Ancak oyuna girmek istediğinde ise hata veriyor. Bilgisayarınızdaki dosyalar ile origin hesabınızdaki bilgiler uyuşmamaktadır diye

Oyunu sildik, origini sildik, tekrar origin yükledik, hala limited edition görüyor. Online destekten bir elemanla yazıştık, adam hesabınızdaki key limited edition keyi, siz limited edition almışsınız zaten diye diretiyor, ama sorunu çözemiyor. İngiltereyi aradık, 30dk derdimizi anlattık ama o da çözemedi. Hepsi ısrarla, böyle bir hata olmaması lazım, sizin hesabınızda dead space 3 limited edition tanımlı, oyunun çalışması gerekiyor diyor. Yaptığımız işlemleri tek tek açıkça söylesek te, soruna çare bulamadık...

Diyeceğim o dur ki, sakın kendi oyun dosyalarınızı arkadaşınızın bilgisayarına atmayın

Bu arada, merak edenler olabilir, limited edition ile standart edition arasında, fark olarak iki silah ve iki suit var sadece. Dolayısıyla, bu kadar büyük bir problem olacağını düşünmemiştim.

Bildiğiniz koca EA çözemiyor sorunu, bakalım tekrar mail attık, sonucunu bekliyoruz...

• Sorun sizde mi arkadaşınızda mı tam olarak anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Sorun sizde mi arkadaşınızda mı tam olarak anlayamadım?

Sorun arkadaşımın origin hesabında. Standart edition indirilirken, klasöre limited edition dosyalarını kopyaladık, film koptu :)
  • Silip tekrar download ettinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

Silip tekrar download ettinizmi?

İlk yaptığımız şey o oldu...
    Oyunu da kaldırdık, origini de kaldırdık, hatta registry kısmından dead space 3 ile origin ile alakalı herşeyi de sildik ama sonuç alamadık...
  • kafam basmadı muhterem aklıma bir teori geliyor ama çok uzun telde yazılmaz her halukarda ea in eski key i iptal edip yeni key vermesi lazım olay çözülür.
    Geçmiş olsun umarım kısa zamanda çözülür.
    çözülünce paylaş bizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

kafam basmadı muhterem aklıma bir teori geliyor ama çok uzun telde yazılmaz her halukarda ea in eski key i iptal edip yeni key vermesi lazım olay çözülür.
    Geçmiş olsun umarım kısa zamanda çözülür.
    çözülünce paylaş bizle

Evet biz de aslında aynı şeyi düşündük. Oyunu origin hesabından kaldırıp, sonra başka key verilip, yeni bir oyun aktif etmek gerekiyor gibi.

Bakalım, bekliyoruz işte, İngiltere bizim sorunla boğuşuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Originden yeni bir hesap açsanız arkadaşa ve oyunu yeni hesap ile tekrar indirip eski keyi deneme şansınız olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Originden yeni bir hesap açsanız arkadaşa ve oyunu yeni hesap ile tekrar indirip eski keyi deneme şansınız olur mu?

Keyi bir kere aktifleştirdik ama ikinci bir hesap için tekrar kullanabilirmiyiz ki ? Yine de söyleyeyim arkadaşıma denesin bi bakalım...
  • Ea games son zamanlarda iyice dejenere oldu,simcity deki sorunda bunlardan birisi maalesef ve hala stabil bir biçimde oturtamadılar şunu,bu kadar senedir Steam de birkez problem yaşamadım,Origin de sırf dosyayı pc den kopyalayayım,tekrar download etmeyeyim derken kaç kez sil yükle yaptığımı bilirim.
  • Oyunda ki silah alma ve upgrade sistemini hiç beğenmedim.
  • Adamalar yeni key göndersein farklı hesaba.Belki olur.YAda başka bi bilgisayarda deneyebiliyorsanız deneyin.
  • Şu an itibariyle henüz bir sonuca ulaşabilmiş değiliz. Hala daha çözemediler sorunu. Yeni bir key satın almayı düşünüyoruz
  • İngiltere EA'in çözemediği problemi, şans eseri çözmüş bulunmaktayız arkadaşlar. Origini sistemden kaldırıp, registry den temizlememize rağmen hata alıyorduk.

Şöyle birşey denedik, başka bir bilgisayara origin kurup, arkadaşın hesabıyla bağlandık. Oyun hala limited edition görünüyordu, ama indirdik yine de. Ve oyun indirdikten sonra çalıştırdık ve çalıştı. Hem de limited edition olarak. Oyunun başında ekstra verilen suit ve silahlar eklendi diye uyarı da çıktı. Arkadaş bilgisayarına format atıyor. Kendi bilgisayarına sıfırdan origin kurup oyunu oynayabilecez artık.

Bu arada, tüm oyunlar için geçerlimidir bilemem ancak, oyunu standart edition alıp, ufak bir işlemle, limited edition yapmayı başardık. Konuştuğumuz EA çalışanları bile, oyunumuzun limited edition olduğunu söylediler.

Yapmanız gereken, standart edition alıp originde aktif edin, daha sonra indirmeye başlayın ve durdurun. Başka bir siteden veya arkadaşlarınızdan edineceğiniz limited, veya deluxe edition dosyalarını, kendi bilgisayarınızdaki oyunun klasörüne kopyalayıp, origin açın ve downloada devam edin. Artık originin download değil install yaptığını göreceksiniz. Ve origindeki oyunun artık standart edition değil, sizin yüklediğiniz limited veya deluxe versiyon olduğunu göreceksiniz.

İlk yükleme sonunda oyun ve origin artık çalışmayacak, ancak başka bir bilgisayarda veya format attıktan sonra oyunun çalıştığını göreceksiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.