Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dead space trainer cıkmıs oyunun kendisi gözükmüyor
    www.gamcopyworld.com
    trainer var
  • bu tarz oyunlar hep ilgimi çekmiştir. Umarım beklentileri karşılar
  • Crysis in yaratıklara karsı olanı gibi biseye benzior
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxr06U3xx000

Crysis in yaratıklara karsı olanı gibi biseye benzior

Uzaktan yakından alakası yok.
  • şuan oyun nete düşmüş durumda... az önce horrent linki geldi elime.. ama doğru mu değilmi bilemicem 7.4 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Ekim 2008; 3:24:26 >
  • Yahu bu oyundamı PC platformuna çıktı valla helal yahu, konsoldan farkı kalmadı artık

• Süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper süper bir oyun olmuş..Ortamlar,ışıklandırmalar,sesler ve daha aklıma gelmeyen bir çok özelliği ile oyun beni mest etti.

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

şuan oyun nete düşmüş durumda... az önce horrent linki geldi elime.. ama doğru mu değilmi bilemicem 7.4 GB

Birde şu oyun çıksa oyun yokluğunda ilaç gibi gelirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2008; 13:10:08 >
  • Oyunun videoları güzel. Sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir yapım olacağa benziyor.
  • 30 ekimden sonra ancak çıkar
  • pc versiyonu piyasaya çıktı.fakat kontroller kötü diyorlar.
  • Resmi olarak 20 ekimde piyasaya çıkmış durumda başlığa çıktı yazabilirsiniz bence, bizim elimize geçmemiş olması çıkmış olduğu gerçeğini değiştirmez bence

Ayrıca bu süpersonik oyunun donanımhaber ahalisi tarafından pek ilgi görmemesinide esefle kınıyorum varsa yoksa pes oynayın siz oyuncu dememek lazım onlara aslında alakaları yok gibi...

Ayrıca oyunun hikayesi ile ilgili bir anime film çıktı arkadaşlar piyasaya :

Dead Space Downfall
    http://www.imdb.com/title/tt1267379/

(74 dakika)

Dead Space™ (ÇIKTI)

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=124146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 25 Ekim 2008; 1:56:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

SS önemli değil.Oyunun kontrolleri berbat,o yüzden ilgilenmiyor oyuncuların bir kısmı bu oyunla.

Oyunu yükledin oynadında kontrolleri berbat diyorsun öylemi? Başkalarının yazdıklarıyla yorum yapmamak lazım bence. Sen oyna kontrolleri berbat de ok derim. Daha oynamadan etmeden coşmamak lazım.

Dead Space Reviews
    Other reviews of Dead Space PC Zone UK 81 / 100 Dec 1, 2008
    G4 - X-Play 4 / 5 Oct 19, 2008
    Gamer 2.0 9.1 / 10 Oct 14, 2008

http://www.gamespot.com/pc/action/deadspace/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

SS önemli değil.Oyunun kontrolleri berbat,o yüzden ilgilenmiyor oyuncuların bir kısmı bu oyunla.

Oyunu yükledin oynadında kontrolleri berbat diyorsun öylemi? Başkalarının yazdıklarıyla yorum yapmamak lazım bence. Sen oyna kontrolleri berbat de ok derim. Daha oynamadan etmeden coşmamak lazım.

Dead Space Reviews
    Other reviews of Dead Space PC Zone UK 81 / 100 Dec 1, 2008
    G4 - X-Play 4 / 5 Oct 19, 2008
    Gamer 2.0 9.1 / 10 Oct 14, 2008

http://www.gamespot.com/pc/action/deadspace/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score

Affedersin oraya "Berbat(mış)" diye eklemem gerekiyordu.

Bunun dışında puanları benim için koyduysan,beni pek ilgilendirmez puanlar çünkü günümüzde parayı basıp puanı verdirttiren firmalar var(Bu oyun için aynı durum geçerli mi bilmiyorum fakat ben oyunu zaten beğeniyordum)

• Oyuna güzel diyor herkez ana karakter cok güzel modellenmiş özellikle.
  • oyunu oynamadım ama hiç boş bir oyun olacagını zannetmiyorum millet pes ve far cry 2'den başkasını gözü görmüyor bu sıralar oyun arada kaynamaz inşaallah
  • Oyun çıktı ama oynayamıyoruz henüz benim gördüğüm en berbat kontrol aitd'de idi oynamadan hiçbirşey belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2008; 22:45:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

Oyun çıktı ama oynayamıyoruz henüz benim gördüğüm en berbat kontrol aitd'de idi oynamadan hiçbirşey belli olmaz

Kontroller deli ederse hiç oynayamam valla.. :)
  • OYUNUN GRAFİK GÜCÜNÜ GÖSTEREN EN AÇIK SS BUDUR!!! (SS'Yİ PS3 VERSİYONUNDAN BEN ÇEKTİM)

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.