Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mendoze87

eyvalla nasıl oluyo yaw şu büyüteçli olay

Resmi upload ettikten sonra önüne gelen sayfanın en alt kısmına baktığında "+ Show Advanced Linking" diye bir kısım göreceksin ordaki sekmeden linki aldıktan sonra linkin başlangıcına ve sonuna
    [simage][/simage]
    bu kodları yaz.Sonra resmi görürsün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 25 Ekim 2008; 16:12:51 >
  • Beyler oyun nasıl?
    Hdd de yer kalmadığı için FarCry 2 ye yükleniyorum çabuk bitirebilmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Beyler oyun nasıl?
    Hdd de yer kalmadığı için FarCry 2 ye yükleniyorum çabuk bitirebilmek için

Oyun süper olmuş bence farcry2 yi sonra bitir *hele 5+1 de bir de gece oynarsan acayip tırstıryo- sadece kontrollerden bazılarını değiştiremiyıorsun o kadar da sorun teşkil etmedi bana hikayesi güzel - SYSTEM SHOCK 2 yi andırıyor -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 25 Ekim 2008; 21:49:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA
    Oyun süper olmuş bence farcry2 yi sonra bitir *hele 5+1 de bir de gece oynarsan acayip tırstıryo- sadece kontrollerden bazılarını değiştiremiyıorsun o kadar da sorun teşkil etmedi bana hikayesi güzel - SYSTEM SHOCK 2 yi andırıyor - ha bu arada 2. bölüme geçen var mı 2.bölüm başında takıldım da

Anladım, tavsiye için teşekkürler dostum.
    O zaman hdd de yer açma çalışması yapayım ben

• quote:

quote:

Oyun süper olmuş bence farcry2 yi sonra bitir *hele 5+1 de bir de gece oynarsan acayip tırstıryo- sadece kontrollerden bazılarını değiştiremiyıorsun o kadar da sorun teşkil etmedi bana hikayesi güzel - SYSTEM SHOCK 2 yi andırıyor - ha bu arada 2. bölüme geçen var mı 2.bölüm başında takıldım da

Açıkcası bende oyunu indirmek istiyorum.Herşeyim hazır ancak 7.5 gb'ı gözüm yemiyor.Sabit 100 kb ile sömürsem bile 2 günde anca indiririm oyunu.

• quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Açıkcası bende oyunu indirmek istiyorum.Herşeyim hazır ancak 7.5 gb'ı gözüm yemiyor.Sabit 100 kb ile sömürsem bile 2 günde anca indiririm oyunu.

Aynen
  • Farcry 2 rezaletinin üzerine ilaç gibi geldi.
  • quote:

quote:

quote:

piyasada full ripler var.3.8gb hatta zerocder ın ripleri 2gb civarı

•  Dead Space™ (ÇIKTI)
  • Merakla bekliyorum. Cıksada oynasak
  • ingilzce forum sitesinde böle bi yazı buldum bilginize..
    mouse and keyboard feels fine, but it does take about 20 min to get used to. Just remember to disable V-sync and turn up the mouse sensitivity.

arkadşlar yukarıda da dediği gibi mouse + keyboard sorun teşkil etmiomuş v-sync pasifleştirilirse..ne alakaysa vsync deneyen var mı?
  • oyun çıktımı heryerde varmı tabi k.o.r.s.a.n.ı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

oyun çıktımı heryerde varmı tabi k.o.r.s.a.n.ı.

Üye olduğum 5 siteden 4'ünde varYani sen tahmin et ne kadar yayıldığını.

(Link istemeyin lütfen)
  • peki bu oyun nasıl kontrolleri kötü falan diyolar forumda. oyun kötü ise almıyacağım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mendoze87

eyvalla nasıl oluyo yaw şu büyüteçli olay

Resmi upload ettikten sonra önüne gelen sayfanın en alt kısmına baktığında "+ Show Advanced Linking" diye bir kısım göreceksin ordaki sekmeden linki aldıktan sonra linkin başlangıcına ve sonuna
    [simage][/simage]
    bu kodları yaz.Sonra resmi görürsün zaten.

Dead Space™ (ÇIKTI)

eyvalla kardesim oldu galiba

• quote:

peki bu oyun nasıl kontrolleri kötü falan diyolar forumda. oyun kötü ise almıyacağım

V-sync'i kapatınca oyunun kontrolleri düzeliyormuş.Arkadaşların yorumlarına göre de oyun gayet güzel(miş).

Evet Mendoze87 büyüteçli resim koymayı öğrenmişsin
  • Gamepad destekliyor mu oyun ?
  • quote:

quote:

peki bu oyun nasıl kontrolleri kötü falan diyolar forumda. oyun kötü ise almıyacağım

V-sync'i kapatınca oyunun kontrolleri düzeliyormuş.Arkadaşların yorumlarına göre de oyun gayet güzel(miş).

Evet Mendoze87 büyüteçli resim koymayı öğrenmişsin

sayende kardesim saolasın

• ea fps yapıyorsa iyi olur bu youn 2.bioshock vakası olabilir daha da iyi olabilir.
  • oyun icinden vsync acmak yerine , driver'lardan acarsaniz bir sorun olmuyor. (nvidia kullanicilari icin nforce'u oneririm)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.