Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

iide vysnc i kapayınca oyunda kırılma olmuyormu

kırılma dediğin antialiiasing den dolayı die biliorum kapalıysa aktif et vsnyc ile ilgili deil sanırsam

AA'dan çok Screen solution yani çözünürlükle ilgili birşey.Kırılma olayı genellikle yüksek çözünürlüklü ayarlarda oluyor.

Bunun yanı sıra vysnc ile kontrol arasındaki uyuşmazlık nedir hala anlaabilmiş değilim...

vsync direk kırılma ile ilgili bir ayardır.. ekran ın yenilme hızını oyununkine senkronize eder ve kırılmaları önler çözünürlük yada AA değeri ne olursa olsun

• torrentlerden filan indirmeyinde pert oldum 2 gündür hala yüzde 10.rapid edinmem lazım en kısa zamanda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Dead Space™ (ÇIKTI)

PC de maximum grafikler böyle mi;biriniz ps3 pc grafiği karşılaştırmalı koyar mı?
  • İyi bir ses sistemi ile altına etme garantili. Acaip tırstım ve bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Dead Space™ (ÇIKTI)

PC de maximum grafikler böyle mi;biriniz ps3 pc grafiği karşılaştırmalı koyar mı?

Bu grafiklerin maksimum olmadığına eminim herşeyden önce AA kapalı görünüyor. Bu arada, Dead Space'in Anime tarzı bir filmini de çıkarmış EA. İngilizcesi iyi olan arkadaşlara tavsiye ederim. Oyunun konusu daha çok sarar böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 25 Ekim 2008; 21:10:19 >

• Kesinlikle Vsync'yi kapatın. Fare ile oynarken çok kolaylık sağlıyor
  • Adam gibi bir sistem olmadıktan sonra pc'De oynanması hata low ayarlarda oynuyacak halimiz yok! Tam bir konsol oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Gamepad destekliyor mu oyun ?

EVET DESTEKLİYOR
  • far cry oynadım benyenmedim. Bir acayip olmus. Artık güzel grafikler bile insanı cezbetmiyor ne yazık kı. Oyunda Ruh yok. İnş bu ondan güzeldir.
  • 2. Bölümün başı ne iş? Koridororda barikat var.Silahla parçalanmıyor.Acaba başka silah mı almak gerekli

Buldum buldumSöylemeyeyim herkez kendi bulsun.Basit zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 25 Ekim 2008; 22:35:34 >
  • Arkadaşlar oynamaya başlamadan önce filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Anime diye de burun kıvırmayın, bol bol kan şiddet güzel yapmışlar.
  • pzts oynamaya başlıcam
    güzel oyun
  • 15-20 dakika civarı oynadım az önce.oyun hoşuma gitti.tek sorun mouse u yeterince hızlı ve verimli kullanamamak.gerilimi arttıran

bir etmende olsa bi süre sonra sıkmaz umarım.en zor seviyeden başladıgımdan 3-4 kez biçtiler beni
  • Butun Deyatlar Full @ 1680 - 1050 @ 30FPS ; Oyunu fazla deneme fırsatım olmadı fakat oyunun konusu ve atmosferi hoşuma gitti, kamera acıları beni biraz zorlasada genel olarak oyun hakkında ki dusuncem olumlu.

Resimler Oyun İcidir

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ziwro anlık fps düşmeleri oluyor mu crysis teki gibi.30 fps doyurucu mu? bazı oyunlarda 30 fps az geliyor bazıları için yeterli akıcılıkta oluyor.
  • Normalde 30FPS dusuk bir değer fakat bu oyun icin gayet tatminkar zira cok aksiyon olmadığı icin en azından FPS veya bezeri oyunlar gibi, herhangi bir sorun veya sıkıntı yasamıyorsunuz.
  • Fareyi daha rahat kullanmak istiyorsanız mutlaka ama mutlaka vsync yi kapatın.
  • bu oyunu da çok merak ediyordum.ama sistem yüzünden oynayamayacağım galiba.optimizasyon nasıl ? pc dostu mu arkadaşlar ?
  • Walla resimler bile gerilmeme yetti. Bu oyunun sonunu nasıl getirecem bilmiyorum. Kalbim yok ama bu oyundan sonra olacak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Arkadaşlar oynamaya başlamadan önce filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Anime diye de burun kıvırmayın, bol bol kan şiddet güzel yapmışlar.

Altyazısı var mı o animenin sende? Heryere baktım bulamadımda (ingilizce altyazı soruyorum tabi, Türkçe zaten olmaz gerekte yok)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.