Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bizim Isaac'de biraz Nomad'lık seziyorum şimdilik

Adam mühendis, tek kelime etmiyor, yok abicim bak şunu şöyle yaparsak daha iyi olur dediği yok kuzu gibi takip ediyor kim ne derse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Bu arada bizim Isaac'de biraz Nomad'lık seziyorum şimdilik

Adam mühendis, tek kelime etmiyor, yok abicim bak şunu şöyle yaparsak daha iyi olur dediği yok kuzu gibi takip ediyor kim ne derse

aynen kardeşim yaw insan bi okey felan der bizimki odunlamasına dinliyo paso
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

2. Bölümün başı ne iş? Koridororda barikat var.Silahla parçalanmıyor.Acaba başka silah mı almak gerekli

Buldum buldumSöylemeyeyim herkez kendi bulsun.Basit zaten

kolaydırda sen sölesen yinede :P geçemedim orayi
  • yahu bu ne biçim oyun böyle korkmaktan ilerleyemiyorum

ya Allah deyip dalmak lazım galiba

uzun zamandır zıplatan oyun oynamamıştım, güzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: realturk

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

2. Bölümün başı ne iş? Koridororda barikat var.Silahla parçalanmıyor.Acaba başka silah mı almak gerekli

Buldum buldumSöylemeyeyim herkez kendi bulsun.Basit zaten

kolaydırda sen sölesen yinede :P geçemedim orayi

bende geçemedim barıkat var napacaguz:)

• arkadaslar barikatı kor kadının bize verdigi yeni bir ozellikle geciyoruz talimatları ıyı okursanız half life 2 deki manyetik bir ozellik veriyor onumuzdeki barikatı hareket ettiriyoruz
  • oyun güzel heycanlı fakat...
    - şu kamera açısı gözümü bozacak yahu.. kamera açısını birazdaha geri çekmenin bir yolu yokmu adama çok yakın görüş açısını daraltıryor ,

- ve bir sorunda hedef alma moduna geçinde sensivity baya düşüyor buda hedef almayı zorlaştıryor çok ilerlemedim ama ilerde kalabalık düşmanlarla dövüşürken baya zorlaştırır oyunu bu
  • oyun bomba ya.harika.tekdüze değil.sürekli yeni birşeyler var.geniş mekanlar ışık,duman,sis çok başarılı.bulmacalar iyi.harita çok güzel olmuş.sıradışı bir fps.ayrıca seslerde çok iyi.oyunda beğenmediğim 2 şey.1.si yaratıkları öldürüyorsun ayağın çarpıyor futbol topu gibi ilerliyor.sanki 250 kiloluk ayaklarımız var çarpınca savuruyor.2.si de dar koridorda ilerlerken koridorların duvarlarına doğru dönünce kamera çok ağırlaşıyor.mouse sentivity sini maximum yaptım biraz düzeldi.
  • Hepinize cevap vereyim.
    1-Vsync mutlaka kapalı olsun.Vista'da açık olunca mause hareketi zor.Xp denemedim.
    2-Bu oyunu Parlaklığı sonuna kadar kısarak oynayın.Grafikler çok daha gerçekçi oluyor.(Yanlızca lcd monitörlerde denedim, crt lerde nasıl olur bilmiyorum).
    3-2. bölümün başında yapmanız gereken barikata nişan alın ve ''F'' e basın.Zaten anlayacaksınız.
    Son olarak bu güzel oyunu Hard zorluk seviyesinde oynayınki hemen bitmesin.İnanın hard da oynayınca daha fazla kaptırıyor insan kendini.Easy de oynayan arkadaşımı gördümde one yaw yaratıklara üflesen düşüyorlar.Hard da oynayınki üflemeyle seğil toslamayla yaratık kesin
    Son bir şey daha; maddi durumu yeterli olanlar bu sanat eseri oyunu orjinal olarak temin etsinler31 Ekimde Türkiye'ye geliyor oyun bilginize.
    Herkeze iyi oyunlar.

• Oyun gayet başarılı kontrollerde zor değil fazla tuş kullanılmış o kadar örneğin can barı bulduğunuz zaman Q harfine basarak karaktere işlemesini sağlıyoruz bunun gibi kontroller ben 10/9 veriyorum
  • Arkadaşlar herkes VSYNC i kapatın demiş ancak sakın ola kapatmayın. VSYNC kapalı iken mouse menülerde gayet düzgün çalışırken, oyunda sensitivity yi max yapsanız bile çok hantal hareket ediyor, siz nişan alana kadar beyninizi uzaylıya kaptırabilirsiniz
    VSYNC açık iken menülerde mouse biraz sorunlu ancak sensitivity seviyesi %50 (default) iken bile hedefe nişan almak gayet kolay
  • Evet ya kontroller ve sensivity baya ii vsync'i kapamak hiç bi extra kazandırmıo.Sadece biraz kamera sorunu var oyunda biraz zoom out yapılması lazım...
  • Korku oyunlarını pek sevmem ama hayli ilgimi çekti. Piyasaya düşmüşse bu akşam alıp deniyeyim.
  • Şu ana kadar oynadığım en iyi korku oyunlarından bir tanesi..Gerçekden her tarafı kalite kokuyor...
    Yeni scorpion suit'imde yakıyor he...
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ekim 2008; 10:14:06 >
  • Ah ülen şu pc ile konsol renk paletleri ne kadar farklı
  • en zor seviyede oynuyorum.ilerleyemiyorum

mermi az yaratık çok.eninde sonunda ya kafa gidiyor ya vücudun yarısı
  • gamepedle oynuyan varmı gamepedle oluyorsa bu oyunu bende oynamak istiyom
  • Ben daha başlayamdım bile ingilizcesi iniyor hala.Almancasından bişey anlamıyorum...
  • Shader oyunda belli belirsiz kaplamalar dümdüz görünüyor grafikler pc için özel olarak yapılsaymış görsel olarak daha iyi olucakmış neyseki konusu ve atmosfer iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Ekim 2008; 11:47:57 >
  • Yorumlardan sonra bunu da listeye aldım.

Bu aralar liste kabardı vakit az artık indirdiğim oyunlarla 2009 yazını bulurum ben.

Oynadıklarım: Crysis, Brothers in Hell,

Sıradakiler: Clear Sky, Far Cry 2, Crysis WarHead, The Witcher, Dead Space
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.