Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyundan pek birşey beklemiyordum ama yorumları okuyunca oynamaya karar verdim,. zaten korku oyunlarını da severim
  • Yıllardan beri oyun oynarım VSYNC olayını bir kere bile açmışlığım yoktur. Delikanlı adam VSYNC açmaz zaten
  • arkadaşlar almak isteyen varsa hemen alsın oyunu gerçekten mükemmel ben çok beyendim optimizasyon da çok iyi herkese iyi oyunlar...
  • - ya kamera açısı biraz out yapılamıyormu , çok içine girmiş herifin kamera , birde hedef moduna geçince mause hassasiyeti baya düşüyor bununda bir ayarı yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid

Ah ülen şu pc ile konsol renk paletleri ne kadar farklı

oyunu tv ye akatarırsan aynı renk paletine sahip olabilirsin sende
  • OYUNUN GRAFİKLERİ X-BOX TAMI YOKSA PC DEMİ DAHA İYİ BİLEN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

OYUNUN GRAFİKLERİ X-BOX TAMI YOKSA PC DEMİ DAHA İYİ BİLEN VARMI

BEnde bu soruyu sorucaktım, mause ile daha rahat oynarım diye PC ye aldım bu oyunu ama bende xbox360'da var, hangisi daha güzel veya aynımı yardımcı olurmusunuz
  • Bu gün biraz deneme firsatim oldu. İlk defa oynayacak olanlara tavsiyem kendinizi haziırlayip oyuna girin. En az korkan birisi bile zamanla oyunun atmosferine girip tirtirtitremeye başlacaktir. 30 dakika kadar oynayabildim. Derslerimde vardi birakmak zorunda kaldım. Nasıl bahane geberdim korkudan Ama akşam tam tehcizatlı olarak dalacam oyuna. Yanımda içeceklerim kurabiyelerim artık arka odadan bağırışlarımı duyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 27 Ekim 2008; 15:19:03 >
  • [image<a href='http://www.resimyuklet.net/yuklenenresimler/421711225117062.jpg'>Resmi Görmek için tıklayınız</a>[/simage]
    saglam oyunmus
    dediniz gibi adam konusmuyor niye
    barikatlr asmk ıçin mouse2 "f" tusu gerekir
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

OYUNUN GRAFİKLERİ X-BOX TAMI YOKSA PC DEMİ DAHA İYİ BİLEN VARMI

BEnde bu soruyu sorucaktım, mause ile daha rahat oynarım diye PC ye aldım bu oyunu ama bende xbox360'da var, hangisi daha güzel veya aynımı yardımcı olurmusunuz

xbox ı bilmem ama iyi bir ekran kartın varsa grafikler çok iyi.
  • şu grafiklerle Undying oynamak vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Şu ana kadar oynadığım en iyi korku oyunlarından bir tanesi..Gerçekden her tarafı kalite kokuyor...
    Yeni scorpion suit'imde yakıyor he...
     Dead Space™ (ÇIKTI)

hocam imzadaki sistemlemi oynuorsun..grafikler güzel görünüo da.birde 8800 gt ile nasıl performans deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 27 Ekim 2008; 19:35:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Şu ana kadar oynadığım en iyi korku oyunlarından bir tanesi..Gerçekden her tarafı kalite kokuyor...
     Dead Space™ (ÇIKTI)

hocam imzadaki sistemlemi oynuorsun..grafikler güzel görünüo da.birde 8800 gt ile nasıl performans deneyen varmı

O ss ps3 den valla 9600 gt de high detaylarda çok akıcı şekilde oynuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

9600 gt ile 8800 gt arasındaki fark nedir benmkimi döfer seninkimi .son 7 aydır takip etmiorum donanım parçalarını

• yaw arkadaşlar istanbul maltepede tüm cd cilere baktım yok bu oyun maltepede oturan varmı acaba bu oyunu alan?
  • ya duvara nasıl tırmanıyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

9600 gt ile 8800 gt arasındaki fark nedir benmkimi döfer seninkimi .son 7 aydır takip etmiorum donanım parçalarını

senin ki döver

• PS3 VE XBOX360 RESİMLERİNDEKİ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ YAKALAMANIN YOLU!!!

Oyunun PS3 ve XBOX360 resimlerine imrenerek bakıyordum ve bi kaç ince ayarla görüntü kalitesini nasıl arttıracağımızı buldum arkadaşlar.

Oyunun grafik ayar kısmını kurcaladıysanız oyun içindeki brightness ayarını sıfıra getirmenin görüntü kalitesini biraz arttırdığını farketmişsinizdir,yapmamız gereken bu ayarı daha da aşağı çekmek.

" C:\Users\........\AppData\Local\Electronic Arts\Dead Space " deki settings.txt dosyasını açın(bendeki işletim sistemi ingilizce olduğu için bu şekilde,türkçe kullanıyorsanız " C:\Kullanıcılar\Kullandığınız kullanıcı ismi\...\Dead Space " şeklinde olmalı).

Bu dosyadaki " Window.Gamma " seçeneği sizin oyun içinde belirlediğiniz brightness değerine göre 0 ile 1.00000000 arasındadır,bu değeri -1 yapın, yani " Window.Gamma = -1.00000000 " yapın. (-1 oyunun izin verdiği en yüksek negatif değer,bunun altındaki değerleri kabul etmiyor.)

Ayrıca " QualityOptions.EdgeAA = true " yu " QualityOptions.EdgeAA = false " yapın.(Bu ayarı oyun içinden de değiştirebilirsiniz.) Bu ayar ise oyunun kendine özgü kırık düzeltme filtrelemesini kapatıyor,açık hali oyunu fazla bulanıklaştırıp renkleri pastelleştirdiğinden kapatmak çok daha iyi sonuç veriyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar,hepinize iyi oyunlar!

Düzeltme: -1 en yüksek negatif değer değilmiş,zevkinize göre istediğiniz değeri verebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_f1 -- 27 Ekim 2008; 20:59:26 >

• Teşekkür ederiz..Mümkünse bir SS koyabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.