Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

Ziwro anlık fps düşmeleri oluyor mu crysis teki gibi.30 fps doyurucu mu? bazı oyunlarda 30 fps az geliyor bazıları için yeterli akıcılıkta oluyor.

Oyun akıcı olarak oynanabilen türden 8800gt ile full ayarlarda ve 1600*1200'de min 37 fps ile oynuyorum resident evil tarzı güzel
    bir oyun

@ Kontroller nasıl ?
    Bahsedildiği kadar uğraştıcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ekim 2008; 10:28:27 >
  • Anlık FPS düşmesi yaşamayan bir oyun var mı? 10 küsür yıllık HL bile hızlı sağa sola dönersen kösülüp kalıyor. Bu arada oyunun grafik seçenekleri menüsü çağdışı. AA ayarı falan yok ya da ben göremedim.
  • Gelişmiş ayarlar altında pek çok grafik ayarı mevcut antialaising de dahil. Ayrıca anime filminin altyazısı divxplanette var izlemek isteyenler için. İngilizce haliyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Anlık FPS düşmesi yaşamayan bir oyun var mı? 10 küsür yıllık HL bile hızlı sağa sola dönersen kösülüp kalıyor. Bu arada oyunun grafik seçenekleri menüsü çağdışı. AA ayarı falan yok ya da ben göremedim.

half life 2 nin serilerini bitirdim hiç kasılma yaşamadım.ayrıca aslında şunu öğrenmek istedim.geniş alanlarda sistem çok kasıyor.örnek crysiste.çözünürlüğü bile düşürmek zorunda kalıyorduk.

oyunun 8800gt performansı iyiymiş.akşama doğru oynarız artık.
  • Çok güzel bir oyun tam aradığım tarzda, yaratıkların kafası kopunca sağa sola saldırarak ilerliyorlar

Bir sorum olacak, sağlığı nereden görüyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 26 Ekim 2008; 12:30:43 >
  • Oyun güzele benziyor ama ben artık rip indiriyorum fuller çok yer kaplıyo favorim skullptura
  • omurlarının üzerindeki barlardan anlıyorsun saglıgı.zamanı yavaşlatma aletinin enerji göstergeside sag omuza yakın yuvarlak birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Butun Deyatlar Full @ 1680 - 1050 @ 30FPS ; Oyunu fazla deneme fırsatım olmadı fakat oyunun konusu ve atmosferi hoşuma gitti, kamera acıları beni biraz zorlasada genel olarak oyun hakkında ki dusuncem olumlu.

Resimler Oyun İcidir

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Vyscn Acık olduğunu unutmusum, kapattıkdan sonra FPS 97-218 arasında değişmeye başladı.

• 97 fps mi? grafikler güzel duruyor.sistemi o kadar zorlamıyor sanırım.
  • Uzun süredir böyle iyi oyun oynamamıştım çok iyi gerçekten.Biraz tırstım oyundan 30 dk ara verdim
    Millennium:sağlık adamın arkasındaki mavi boru gibi olanşey.
    --------------
    Burayı bi türlü geçemedim bir yolunu bulanvarmı
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 26 Ekim 2008; 15:37:56 >

• Oyunun almanca versiyonunu indirmişim yanlışlıklaAma oyunu kurdum mükemmel grafik ve sesler fevkalade.Atmosfer çok iyi yansıtılmış.Oyun bayaa tırstırma yaptırıo hakkatten.Ben doom 3'te bile bu kadar tırsmamıştım.Neyse oyunu iyi bir ses sistemi ile gece oynamanız çok iyi olur.Belkide oynayacaınız son oyun olabilir
  • evet oyun cok iyi olmus,atmosfer felaket gercekten..

Crauser in takildigi yerde bende takildim varmidir gecen acaba..ayrica adamimizin enerjisi sirtinda görülüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Oyunun almanca versiyonunu indirmişim yanlışlıklaAma oyunu kurdum mükemmel grafik ve sesler fevkalade.Atmosfer çok iyi yansıtılmış.Oyun bayaa tırstırma yaptırıo hakkatten.Ben doom 3'te bile bu kadar tırsmamıştım.Neyse oyunu iyi bir ses sistemi ile gece oynamanız çok iyi olur.Belkide oynayacaınız son oyun olabilir

Kardeş ukalalık yapmak istemem ama sisteminde fx5200 ekran kartı yazıyor onunlamı oynadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Oyunun almanca versiyonunu indirmişim yanlışlıklaAma oyunu kurdum mükemmel grafik ve sesler fevkalade.Atmosfer çok iyi yansıtılmış.Oyun bayaa tırstırma yaptırıo hakkatten.Ben doom 3'te bile bu kadar tırsmamıştım.Neyse oyunu iyi bir ses sistemi ile gece oynamanız çok iyi olur.Belkide oynayacaınız son oyun olabilir

Kardeş ukalalık yapmak istemem ama sisteminde fx5200 ekran kartı yazıyor onunlamı oynadın?

Sistem paneli güncellenemiyor, arkadaş çok çok büyük bir ihtimalle değiştirmiştir kartı

Takıldığınız yere gelince, dikkat spoiler içerebilir!

O takıldığınız yerde büyük çubuklardan biri bir süre takılı kalıp sonra tekrar geri yerine dönüyor, orada önce o kolu harekete geçirecek, sonra onun üzerinde şu yavaşlatma özelliğinizi kullanacaksınız. Tekrar yerine dönmeden de o iki çubuğun ortasındaki panel gibi olan yere gideceksiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

imza kural dışıydı.Şimdi düzenledim bak istiosan hangi kartla oynadııma

• yorumlar guzel ssler guzel oyunda konu saglama benzıyor hemen startı verıyorum ( 7.43 GB bıraz uzun surecek sanırım )
  • Bir ss de benden.Oyun hariha gidiyor.Kontrollere kötü diyenler heralde hiç Resident Evil tarzı korku oyunu oynamadılar.Ya da korku oyunu oynamadılar.Kontrol zor olacak ki oyunu zevkli olsun.

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • Doom 3 'ün Third Person versiyonuna benziyor. PC kaldırsa bende oynuyacam ama lanet olsun.
  • evet bende kurdum bakalım oyuna gırcem bırazdan.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.