Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bladeburak

Co op sanırım korsanda oynanmıyor ?

Oynansaydı kimse orjinal almazdı sanırım herkes indirirdi...
  • Kesinlikle alev püskürten bir silahınız olsun hızlı yaratıklara ve yanınızdaki yaratıklara birebir özellike Hardcore modda çok yararını gördüm.
  • sonunda hardda bıtırdım oyunu..bır daha tovbe bulasmam..sonları delı ettı resmen..hard boyleyse harddan sonrakı nasıldır kımbılır..

sonu acık gıbı ama ısac nasıl kurtulacak acaba? kızda bastı gıttı ulan bı etrafına bak..bu kız mılletı hep aynı..kıcını kurtardı bastı gıttı
  • her ne kadar ilk oyun kadar olmasada oynanabilir ama survival horror açısından pek bişey beklemeyin oyun holywood filmleri gibi olmuş,klişe dolu her yönü,aksiyonun dibine vurmuşlar , araya korku unsurlarıda serpiştirmelerine ragmen oturmamış tam korku ögeleri,mekanlar hala karanlık ve korkutucu ama çok fazla düşmanla savaştıgınız için mekanlardaki o atmosfer içine çekmiyo oyuncuyu, bi süre sonra vur ilerle tarzına dönüyo kendinizi kaptırıp arka plana hiç dikkat etmeden gitmek mümkün

iyi yönleri:

sesler
    vuruş hissi
    karakter çizimleri
    ilginç mekanlar özellikle son bölümlerdeki atmosfer
    oynanabilirlik

kötü yönleri

özünden fazlaca sapmış olması
    keşfetme hissi yok
    klişe holywood sahneleri
    fazlaca kendini tekrar etmesi
    azalan korku düzeyi
    yalnızlık hissinin çok az olması
    boss savaşlarının az olması

• Mass Effect N7 armoru açabilen alabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Mass Effect N7 armoru açabilen alabilen varmı?

Mass Effect 3 save dosyaları varsa direk açılıyor.
  • Aksiyon katmışlar ama fena olmamış, ben beğendim.
  • Bench hakkında biraz bilgi verin millet hiç birşey anlamadım.
  • Oyun nasıl beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Oyun nasıl beyler

korku ogelerı cok kırpılmıs..actıon sahnelerı baya agırlıkta..tam konsol oyunu olmus ıste..genede son zamanlarda oyun aclıgında ıyı geldı..
  • optimayon bence çok iyi amd x2 5600 gtx460 4gb ram ile full ayarda gayet akıcı oynuyorum bi gram donma yok atmosfer zaten korku hissini fazlasıyla veriyor benden 9 puan alır sırf optimasyon için
  • quote:

Oyun nasıl beyler

dedikleri gibi korku azalıp aksiyon coğalmış...hikaye baymıyor,sıkılmadan oynuyorum
    grafikler harika bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Oyun nasıl beyler

dedikleri gibi korku azalıp aksiyon coğalmış...hikaye baymıyor,sıkılmadan oynuyorum

Alıp bir bakmak lazım .Merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 10 Şubat 2013; 19:39:31 >
  • ya zaten ilk iki oyunu oynadıysan bunu oynamazsan ayıp olur ama oynamadıysan mutlaka önce ilk iki oyunu oyna...
    şunuda belirtmek istiyorum ilk oyundaki kadar korku yok 2 ve 3te...he birde karanlıkta ve kulaklıkla oynamak lazım

• quote:

quote:

Oyun nasıl beyler

ben story de karakterlere gıcık oldum. her işi biz yapıyoruz, gene yaranamıyoruz. koca böcekle savaşıyoruz sonra hiçbişe olmamış gibi ha ne oldu iyimisin, hea tamam hadi git şu işide yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

quote:

Oyun nasıl beyler

ben story de karakterlere gıcık oldum. her işi biz yapıyoruz, gene yaranamıyoruz. koca böcekle savaşıyoruz sonra hiçbişe olmamış gibi ha ne oldu iyimisin, hea tamam hadi git şu işide yap.

e bizim gibi kerizi nerde bulacaklar galaksinin bir ucunda
    clark oraya,clark buraya,clark orda canavar var korkuyoruz öldür onu şurdan sinyal aldık bi kontrol ediver vs. vs.
    yukarda bir arkadaşın dediği gibi bu oyun kıtlığında ilac gibi geldi

• tamam ellie ,olur elllie .
  • 10-13 arası bir bölümde olan save dosyası paylaşabilirmi Belgelerim>EA Games yolundaymış sanırım.
  • coop acayip zevkli. Arkadaşla başladık oynamaya. Kesinlikle coop oynamalısınız. Yanlızlık tamam iyidir ama coop ayrı zevkli. Ben derimki mutlaka bir arkaşınız sesli olarak oynayın. Hele çok samimi bir arkadaşınız ve oyun düşkünü birisiyse alınan keyif pahabiçilemez

Dostum nederler bilirsiniz; sen benim kıçımı kolla bende seninkini
    Dead Space III (2013) [ANA KONU]
    Dead Space III (2013) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

quote:

Oyun nasıl beyler

e bizim gibi kerizi nerde bulacaklar galaksinin bir ucunda
    clark oraya,clark buraya,clark orda canavar var korkuyoruz öldür onu şurdan sinyal aldık bi kontrol ediver vs. vs.
    yukarda bir arkadaşın dediği gibi bu oyun kıtlığında ilac gibi geldi

O değilde single da adamları bulduğumuz zaman hemen bir aksiyon sahnesi giriyor köprüdelerse köprü iniyor, asansör düşüyor, baskın oluyor, oda yanıyor elbet klişe ve öngörülebilir bir şekilde ayrı düşüyoruz.Ps3 demo da co op a baktım eğlenceli ama ben bu oyunda eğlence aramıyorum ki 1. oyundaki gibi psikolojim bozulsun gece uyuyamayayım istiyordum.Son olarak evet bende kendi psikolojimden şüpheleyim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.