Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemde Skyrim'e kendimi çok kaptırdım Dead Space serisini unuttum resmen

Oyun başarılı olmuş bir iki ufak hata çok can sıkmıyor bence. Başka başlıkta Skyrim önerilerinde bir arkadaş Steam ve Playstore önermişti bana, bu oyun hakkında oralarda da uygun taksitlendirmeler olabilir incelemek lazım.

Akıllarda bulunsun. Benim nasıl edindiğimi sormayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 11 Şubat 2013; 0:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

10-13 arası bir bölümde olan save dosyası paylaşabilirmi Belgelerim>EA Games yolundaymış sanırım.

Kimse yokmu, tüm o blümleri yeniden geçmek zorunda bırakmayın beni.
  • quote:

10-13 arası bir bölümde olan save dosyası paylaşabilirmi Belgelerim>EA Games yolundaymış sanırım.

9 un ortalarındayım şu an...istersen akşama 10 a geçip atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

9 un ortalarındayım şu an...istersen akşama 10 a geçip atarım

9 da olur sana zahmet

Tamda istediğim gibi bir silah yaptıydım save gitti, silah birkaç ok atıyor ikinci tuşa basıncada bu oklar birsüre çevreye elektrik veriyor çok güçlü silahtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Şubat 2013; 11:43:01 >

• Bitirdikten sonraki görüşlerim;
    Oyun hoşuma gitti açıkçası, Hardcore veya Survival da oynamadığınız sürece eski oyunlarla pek alakası yok ama gene de eğlenceli olmuş.

Mekan tasarımları çok iyi, bu güzel müzik ve ses efektleriyle birleşince çok iyi bir hava yaratıyor. Aksiyon açısından tatmin ediyor oyun, aksiyon sürekli tavan halinde sadece arada ufak tefek(gereksiz basit) bulmacalar için yavaşlıyoruz veya silah/zırh geliştimek için ara veriyoruz. Silah/Zırh geliştirme kısmı güzel, zırh biraz sığ kalmış aslında (ve yeni zırh dizaynlarını beğenmedim hiç, önceki oyunlar daha iyiyidi) ama silahlarla uğraşmak, deney yapmak çok zevkli. Çok ilginç kombinasyonlar çıkabiliyor. Gerçi oyunun çoğunu makinalı tüfek+roket atar(+ alev hasarı ve kendi patlamalarımızdan korumaya ayarlanmış) ve yakın dövüş destekli tek elli Line gun ile bitirdim ama deneme amaçlı asit, alev ve testere kullandım. Hepside gayet işe yaradı.
    Düşman yapay zekası vasat ile yok arasında gidip geliyor. Askerler embesilden hallice, kuş tarzı necromorphlar hala üzerine koştuğunuzda saçmalıyor.
    Gezegendeki yan görevler çok zorlama olmuş. Hem birbirinin aynı, hem de gereksiz çok yaratık geliyor herşeyinizi harcarıyor. Üstelik verdiği ödüllerde tatmin edicilikten çok uzak. Oyunu gereksiz uzatmak için yapılmış.
    Hikaye, karakterler ve dialoglar çok vasat. Çok daha güzel şeyler çıkarılabilirdi ortaya, burada kendimiz bile daha iyi yazarız bir saat toplansak.

Eski Dead Space havasından uzak olmuş, adam gibi bir konusu, sağlam yazılmış karakterleri olsa büyük sükse yapardı ama bu şekilde sıradan bir shooter olmuş benim için. Ve piyasa bunlarla dolup taşıyor. Eski düzende devam etselerdi keşke...

• N7 suit. Dead space 2 deki security suit şeklinde. Sevdim.
    Dead Space III (2013) [ANA KONU]
  • 2. Oyuna göre hangi açılardan daha kötü buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

2. Oyuna göre hangi açılardan daha kötü buldunuz?

kötü demek biraz haksızlık olur bence...sadece daha çok aksiyona yer vermişler bu oyunda...birde bazen çok abuk subuk yan görevlerle uğraşıyoruz o kadar...

hala ilk oyun favorim
  • Sessiz sedasız bir oyun gelistirirsin.. hatta piyasaya fazla bır reklam yapmadan oyunu cıkartırsın bir anda beklenmedık bır basarı yakalarsın. Ea'nın oyunlarını elestıren ınsanlar bıle senı takdır eder. Sonra ıkıncı oyunu yapmaya baslarsın dagıtımcı fırma oyunun popılertesınden faydalanmak ıcın fıkırler uretmeye baslar.. Neden daha fazla satmayalım dıye oyunu korku unsurundan daha cok aksıyona odaklanmasını boylelıkle daha fazla kıtleye hıtap etmesını ıstersın. Ikıncı oyunda nıspeten korku, aksıyon dengelenmıstı.. Ama ucuncu oyun ıyıce vur, kır bolumu gec mantıgıyla doldurulmus. serının en kotu oyunu Dead Space 3 olmus.

1. Oyunun ortalarından son ıkı bolume kadar ıyıce sıkılıyorsunuz. Oyun suresı uzun sursun dıye gereksız uzatmalar var.
    2. Bazı bolumlerde geregınden fazla tekrar var. Orn ıple tepeden ınme veya tırmanma bolumu gıbı..
    3. Bazı bolumlerde aynı yere defalarca gırıp cıkmadan gına geldı..
    4. Sanırım oyunu yapan ekıp ılk oyunda butun yaratıcılıklarını kullanmıslar. Ne yazıkkı Serının bırıncı oyununu oynayan ınsanlar nerede hangı yaratık cıkacak az cok tahmın edebılıyor. Buda sızı korkutmak yerıne dur su sılahı doldurayımda hazırlıksız yakalanmayım moduna sokuyor
    5. Grafıklere sozum yok. Port oyundan ne beklenırkı?? Yınede ortalamanın bıraz ustunde..
    6. Seslere bır lafım yok.
    7. Ucuncu oyunla bırlıkte yavastan bır konu sıkıntısı baslamıs..
    8. Serının en ıyı oyununu bastan sona sıralasak sıralama degısmezdı. Dead Space 1 - Dead Space2 - Dead Space 3 bu konuda yapmıcıyı kutlarım.
    9. Sılah gelıstırmelerı, Nano suıtler oyunun en keyıflı kısmı. Yınede en gelısmıs sılahıda yapsan bır cok sılah 2 - 3 seferde ölduruyor.
    Oyun kotumu? kesınlıkle cevabım hayır olurdu. Oyun ıyımı pekı?? Dead Space 1 ve 2yı oynayan bırı olarak cevabım hayır olurdu. Ortalama bır oyun olmus ıste..

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Sessiz sedasız bir oyun gelistirirsin.. hatta piyasaya fazla bır reklam yapmadan oyunu cıkartırsın bir anda beklenmedık bır basarı yakalarsın. Ea'nın oyunlarını elestıren ınsanlar bıle senı takdır eder. Sonra ıkıncı oyunu yapmaya baslarsın dagıtımcı fırma oyunun popılertesınden faydalanmak ıcın fıkırler uretmeye baslar.. Neden daha fazla satmayalım dıye oyunu korku unsurundan daha cok aksıyona odaklanmasını boylelıkle daha fazla kıtleye hıtap etmesını ıstersın. Ikıncı oyunda nıspeten korku, aksıyon dengelenmıstı.. Ama ucuncu oyun ıyıce vur, kır bolumu gec mantıgıyla doldurulmus. serının en kotu oyunu Dead Space 3 olmus.

1. Oyunun ortalarından son ıkı bolume kadar ıyıce sıkılıyorsunuz. Oyun suresı uzun sursun dıye gereksız uzatmalar var.
    2. Bazı bolumlerde geregınden fazla tekrar var. Orn ıple tepeden ınme veya tırmanma bolumu gıbı..
    3. Bazı bolumlerde aynı yere defalarca gırıp cıkmadan gına geldı..
    4. Sanırım oyunu yapan ekıp ılk oyunda butun yaratıcılıklarını kullanmıslar. Ne yazıkkı Serının bırıncı oyununu oynayan ınsanlar nerede hangı yaratık cıkacak az cok tahmın edebılıyor. Buda sızı korkutmak yerıne dur su sılahı doldurayımda hazırlıksız yakalanmayım moduna sokuyor
    5. Grafıklere sozum yok. Port oyundan ne beklenırkı?? Yınede ortalamanın bıraz ustunde..
    6. Seslere bır lafım yok.
    7. Ucuncu oyunla bırlıkte yavastan bır konu sıkıntısı baslamıs..
    8. Serının en ıyı oyununu bastan sona sıralasak sıralama degısmezdı. Dead Space 1 - Dead Space2 - Dead Space 3 bu konuda yapmıcıyı kutlarım.
    9. Sılah gelıstırmelerı, Nano suıtler oyunun en keyıflı kısmı. Yınede en gelısmıs sılahıda yapsan bır cok sılah 2 - 3 seferde ölduruyor.
    Oyun kotumu? kesınlıkle cevabım hayır olurdu. Oyun ıyımı pekı?? Dead Space 1 ve 2yı oynayan bırı olarak cevabım hayır olurdu. Ortalama bır oyun olmus ıste..

Çok açıklayıcı bir yorum olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk oyunda silah ve mühimmat satarak para kazanıyorduk onunlada upgrade satın alıyorduk silah geliştirmek için metaller gerekli hile mi kullanmamız gerekli oyun bitmek üzere dogru düzgün silah yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

ilk oyunda silah ve mühimmat satarak para kazanıyorduk onunlada upgrade satın alıyorduk silah geliştirmek için metaller gerekli hile mi kullanmamız gerekli oyun bitmek üzere dogru düzgün silah yok

bende bir bölüme geldim kaldım biten yaratık vardı peşimizden geliyor param parca etsen bile kendini yenileyebiliyordu birtanesi yetmiyormuş gibi şimdi ikitane oldular trenin gelmesini beklerken onlarla cebelleş dur canım yok silah desen oda yok geç gecebilirsen hile yapasım geldi valla
  • @meydey45

küçük mekanik bi yaratık var,onu kullanıyor musun metalleri bulmak için??bunnda paralı değilde metallerle upgrade işlemlerini yapıyoruz...bench lerde değişik güzel silahlar yapabiliyosun,kurcaladın mı hiç??

@Ali Arslan

orda yaratıkları stasis ile yavaşlatıp oyalamaktan başka yapacak bişey yok...hiç boşa cephane harcama yani
  • quote:

ilk oyunda silah ve mühimmat satarak para kazanıyorduk onunlada upgrade satın alıyorduk silah geliştirmek için metaller gerekli hile mi kullanmamız gerekli oyun bitmek üzere dogru düzgün silah yok

Hocam her yere girmen , yan görevleri yapman , her yeri gezmem gerekli düz görevlere koştuğun zaman oyun karşına pek bir şey çıkarmıyor.
  • "b" tusuna basıyorum nereye gitmem gerekli oldugunu yönlediriyor beni yan görevler nasıl bulacam
    12-13-14 chapterlarda heryeri geziyordum
  • quote:

"b" tusuna basıyorum nereye gitmem gerekli oldugunu yönlediriyor beni yan görevler nasıl bulacam

TAB tuşuna basıp gelen inventory ekranında 2 ye basınca görevler sayfasına giriyor...ordan yan görevi seçip enter a basınca o göreve yönlendirir seni B tuşuna basınca...
  • quote:

"b" tusuna basıyorum nereye gitmem gerekli oldugunu yönlediriyor beni yan görevler nasıl bulacam

Yan görevler kullanabilir olduğu zaman belli oluyor zaten.

Diğer demek istediğimde her yeri araştır sırf gösterdiği yerlere değil tersine başka girebildiğin yerlere de bak.
  • Merhaba arkadaşlar, bu oyuna yeni başladım, bir şey soracağım; yaratıklar sizi yakaladığında hangi tuşa basarak kurtuluyorsunuz? Benim tuşlarda bir sorun var sanırım yakalandığımda bir türlü kurtulamıyorum, kare şekli çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Merhaba arkadaşlar, bu oyuna yeni başladım, bir şey soracağım; yaratıklar sizi yakaladığında hangi tuşa basarak kurtuluyorsunuz? Benim tuşlarda bir sorun var sanırım yakalandığımda bir türlü kurtulamıyorum, kare şekli çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum

genelde E tuşu oluyor ama duruma göre oyun uyarıyor seni hangi tuşa basman gerektiğini...
  • daha yeni yükledim birazdan oynayacam bakalim nasilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.