Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meydey45

scrap ve tungsten metal yüzünden fazla olmaması yüzünden trainer çare olarak başvurdum stresiz bir oyun için ideal.

bende isteyebilirim treinerdan lazım olabilir bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

scrap ve tungsten metal yüzünden fazla olmaması yüzünden trainer çare olarak başvurdum stresiz bir oyun için ideal.

bende isteyebilirim treinerdan lazım olabilir bana

http://www.gamecopyworld.com/
    adresine gir game index bölümünden trainer ulasabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 13 Şubat 2013; 16:44:54 >
  • beyler su metal arayan radari yere biraktigimda geri alamiyorum.hangi tusla almaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

beyler su metal arayan radari yere biraktigimda geri alamiyorum.hangi tusla almaliyim.

onu sen geri almıyorsun...o metalleri toplayıp bench e gidiyor,sende bench e gittiğinde otomatik aktarıyor topladığı metalleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

beyler su metal arayan radari yere biraktigimda geri alamiyorum.hangi tusla almaliyim.

onu sen geri almıyorsun...o metalleri toplayıp bench e gidiyor,sende bench e gittiğinde otomatik aktarıyor topladığı metalleri

onu yere birakmak lazim degil mi?

su metal isi gercekten cok kotu olmus silah gelistirmek cok zor.trainer dediginiz tam olarak ne oluyor su an diger sayfalari okuyorum ama tam anlamadim.

• quote:

quote:

quote:

su metal isi gercekten cok kotu olmus silah gelistirmek cok zor.trainer dediginiz tam olarak ne oluyor su an diger sayfalari okuyorum ama tam anlamadim.

onu seçtikten sonra sağ tuşla metalleri arıyorsun...alet sinyal vermeye başlayınca sol tuşa basınca yere bırakıyor onu bizim adam.sonra o toplayıp kendi bench e dönüyor...
    evet silah yapımı için birkaç farklı metal toplama olayı kötü olmuş ama olduğu kadar artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu seçtikten sonra sağ tuşla metalleri arıyorsun...alet sinyal vermeye başlayınca sol tuşa basınca yere bırakıyor onu bizim adam.sonra o toplayıp kendi bench e dönüyor...
    evet silah yapımı için birkaç farklı metal toplama olayı kötü olmuş ama olduğu kadar artık

tamam benc'e dönüyor ama daha onu seçemiyorum.3'e bastiğimda artik yok.

bi kere yere biraktik mi tamam midir yani daha hep topluyor mu metalleri.çünkü kayboluyor bi yerden sonra.

sadece bunun cevabini istiyorum kusura bakma çok soru sordum

• quote:

quote:

quote:

http://speedy.sh/zcVNp/Dead-Space-3-v1.0-Plus-5-Trainer.exe

Oyundayken 1-2-3-4-5 tuşlarına bas numpadden tamamdır herşey serbest.

• @elmariacci

evet yere bırakınca gerisini o hallediyor...

metal toplamayı bitirip bench e döndüğünde uyarı veriyor,sende daha dönmemiş demekki
  • Oyunda korkudan eser kalmamış yalnız hala çok stresli. Hatta daha da stresli. Birsürü yaratığın geldiği sahnelerde elim ayağıma dolanıyor. :D Bir de hardda oynayınca iyice stres oluyor insan aksiyon sahnelerinde. Ayrıca SPOILER'a girer mi bilmiyorum ama The Hunter'ın (şu kendini yenileyen mahlukat) bizi kovaladığı sahneler öldürüyor beni. :D
  • ya arkadaş Amacın ne?
    Sen seriye mükemmel bir oyunla başla sonra gel oyunu boz.
    Hayır yani sebebi nedir.
    Fazla baskımı. Dağıtıcının 3 kuruş fazla kazanmak istemesi mi?
    bütün dünya forumlarında da (takip ettiğim kadarıyla)
    şikayetler aynı. Oyun çıkmadan önce bunların olacağı belliydi.
    Hiç mi bir önlem alınmaz.
    Ortaya çok güzel bir ürün çıkarmak varken her şeyi elinizin tersiyle itip, var olan güzeli geliştirmek yerine
    neden olayı kötüye götürüyorlar anlamak zor.
    Yani özene bezene yapılan Serinin Başlangıç oyunu Dead Space 1 ve onun açıklaması niteliğinde
    Dead Space DownFall Anime filminden sonra Dead Space 3 yapılırken bütün ekip mi değişti?
    Yazık diyorum sadece ve böylece içimi döküyorum. Elimden gelen anca bu....
    Umarım serinin sonraki Oyunu daha AKILLICA olur diyerek noktayı koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 13 Şubat 2013; 22:14:45 >

• Oyunu bitirdim sonu çok vasat olmuş. Korku unusuru tamamen kalkmış oyundan. Silah sistemi karışık çözülüyor ama oynayacak silah çok az. İlk iki oyunun silahları çok daha güzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

Oyunu bitirdim sonu çok vasat olmuş. Korku unusuru tamamen kalkmış oyundan. Silah sistemi karışık çözülüyor ama oynayacak silah çok az. İlk iki oyunun silahları çok daha güzeldi...

oynayacak silah çok mu az???????? sen pek araştırmamışsın galiba. upper tool tip ile lower tool tip ler var ve orda da ayrıca craft yapabiliyoruz.
    Ayrıca diyelim tool tip kısmından repeater craftladın bunu hem tesla core hemde military engine e takabiliyoruz. tesla core a takdığımız zaman electrified bolas cutter oluyor, military engine kısmına takdığında pulse rifle oluyor(2. oyundan hatırlarsın. zannetmiyorum ama...) Bu sadece bir örnekti...

Neyse sen böyle bodoslama oynamaya devam et.
  • trene binme bölümlerinde kücücük alanda o kadar canavarla savaş bölümü geç ertesi gün aç aynı yerden başlasın savede bozukluk mu var
  • oyunu ben de bitirdim..kesinlikle bi dead space değil.cünki korku ve gerilim yok, stres ve hareket var.bu da bu oyunu benim gözümde aksiyon macera tarzı bi oyun yapıyor.biraz da fantastik.ama dead space aksiyon bazlı bi seri olsaydı, 10 üzerinden 9 verilebilecek kadar iyi aksiyon ve sonu haric hikaye vardı.her ne kadar bu boyfriend olayları oyunda bana saçma gelse de, diyaloglar korku ve atmosfer yaratmaktan uzak olsa da, güzel bi deneyim oldu..haaa serideki yeri maalesef 3. sırada benim için..

1>2>3 olmuş.. ama aya gitme ve boyut tarzı mekan değiştirme, alien olayları ilgimi cekmedi değil..bu kadar malzemeyle harika bi gerilim/korku oyunu yapılabilirdi, aksiyon yapmışlar, sağlık olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 14 Şubat 2013; 5:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

trene binme bölümlerinde kücücük alanda o kadar canavarla savaş bölümü geç ertesi gün aç aynı yerden başlasın savede bozukluk mu var

Evet save sisteminde bir sorun var yan görevlerde de çıkarsan en baştan yan görevi yapmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Oyunu bitirdim sonu çok vasat olmuş. Korku unusuru tamamen kalkmış oyundan. Silah sistemi karışık çözülüyor ama oynayacak silah çok az. İlk iki oyunun silahları çok daha güzeldi...

oynayacak silah çok mu az???????? sen pek araştırmamışsın galiba. upper tool tip ile lower tool tip ler var ve orda da ayrıca craft yapabiliyoruz.
    Ayrıca diyelim tool tip kısmından repeater craftladın bunu hem tesla core hemde military engine e takabiliyoruz. tesla core a takdığımız zaman electrified bolas cutter oluyor, military engine kısmına takdığında pulse rifle oluyor(2. oyundan hatırlarsın. zannetmiyorum ama...) Bu sadece bir örnekti...

Bayağı bi uğraştım ama 2.oyundaki javelini yapamadım, o silahın elektrik özelliği çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 14 Şubat 2013; 9:33:19 >

• arkadaşlar arkadaşlarla oyunu alacağız karar verdik. oynadıktan sonra gelişmeler ile ilgili sizlere bilgi verecez almayı düşünen arkadaşlara yol göstericez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

önce okumasını öğren oynayacak silah çok az dedim silah yok demedim. Bütün silahları denedim rahat ol hepsiyle tek tek oynadım. silahların %80'inin rate of fire çok ağır oyun için çok kullanışsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Bayağı bi uğraştım ama 2.oyundaki javelini yapamadım, o silahın elektrik özelliği çok iyiydi.

upper tool olarak telemetry spike kullanman gerekiyor javelin gun yapmak için.

Bana göre crafting çok güzel olmuş. Silah da çok fazla ve oyun tarzına göre istediğin çeşitte silah yapabiliyorsun.
    Mesela ben şimdi, pulse rifle sevdiğim için onu yaptım ve alıtna yine tesla core ve repeater kullanarak elektrikli bolas cutter yaptım. Önce uzaktan pulse rifle ile dağıtıyorum(35 mermi ve full otomatik) eğer yanıma gelen olursa cutter ile bitiriyorum olayı. Yada otomatik silahların altına force gun gibi silah takarsanda çok kullanışlı oluyor. Yanına gelen olursa force gun ile yere yatırıyorsun sonra reload unu yapıp işini bitiriyorsun.

Yani kısaca bir sürü kombinasyon seçeneğin var.

Ama en etkilisi bence şu; military tool a Evangelizer Directed Ejection Field takıyorsunuz zaten hasarı çok yüksek bide upgrade lerle damage veririseniz tavan yapıyor. E zaten mermi sayısı ve rate of fire yüksek. Sonra altına bide force gun takın. Uzaktan Evangelizer Directed Ejection Field ile çok rahat halledersiniz. Yanına gelen olduğunda forcen atarsın hepsi yerde.

Valla en zor modda arkadaşla zevkin dibini görüyoruz. SAdece şu craftlar ile harcadığım zaman bile çok güzel. Birsürü değişik şeyler var.

Ayrıca crafting arenaya girip orda iyice yapacağınız şeyleri inceleyip yaratıklar üzerinde test edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.