Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Merhaba arkadaşlar, bu oyuna yeni başladım, bir şey soracağım; yaratıklar sizi yakaladığında hangi tuşa basarak kurtuluyorsunuz? Benim tuşlarda bir sorun var sanırım yakalandığımda bir türlü kurtulamıyorum, kare şekli çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum

genelde E tuşu oluyor ama duruma göre oyun uyarıyor seni hangi tuşa basman gerektiğini...

Sağol dostum, E tuşunu deneyeceğim. Aslında benim bilgisayar F klavye oyuna başlarken değiştiriyorum ama işlemiyor gibi tuşlar karman çorman olmuş.

• 2. oyun nerde bu nerde.bence olmamiş.
  • silah geliştirme biraz karışık olmuş gibi ilk gözlemim bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

silah geliştirme biraz karışık olmuş gibi ilk gözlemim bu yönde

evet gercekten cok karışık
    bi silah yapıcam diye iki saat uğraşıyorum.sıkılıncada basit bişey yapıp onu kullanıyorum.ama pompalı ve alev yetiyor zaten nerdeyse heryerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

silah geliştirme biraz karışık olmuş gibi ilk gözlemim bu yönde

evet gercekten cok karışık
    bi silah yapıcam diye iki saat uğraşıyorum.sıkılıncada basit bişey yapıp onu kullanıyorum.ama pompalı ve alev yetiyor zaten nerdeyse heryerde

bende bir tane videoda görmüştüm yaratığı donduruyo gibi tek atışta indiren silah vardı.hangisi olduğunu çözemedim amele tarzı rocket launcher altında xbox gibi turuncu ışıklı ile dolanıyorum

• konuyu açan arkadaşta başlığı değiştirse artık...oyun çıktı eskidi nerdeyse başlık hala "ilk video geldi"
  • genelde düşman akın akın geliyor. seri atışlı silahlar dah akullanışlı. 15.level a kadar shotgun+ seri atan bolt ile geldim. yalnız silaha statis eki taktım vurduğu seyi zaten donduruyor. şimdide klasik plasma rifle + rocket var. silah değişimi sarjör den hızlı olduğu için mermi biterken diğer silaha geçip devam.
  • Oyundaki en iyi silah önceki oyunlarda da olduğu gibi Plasma Cutter. Diğer tüm silahlar ya reload süresinden, ya da clip size'dan koyveriyor. Oyunu tek silahla bitirecekseniz Plasma Cutter'a yoğunlaşın. Onun dışında kutular arkasında durup, aniden çıkan ve koşturarak size gelip kafa atan yaratıklara karşı Rocket Launcher çok efektif. Oyunu normal bir şekilde bitirdikten sonra Classic Mode'da tekrar bitirirseniz şöyle bir silah kazanıyorsunuz:http://youtu.be/3e-Di5NjeUE Tamamen esprisine konmuş ama herşeyi tek vuruşta yatırıyor.

Onun dışında eğlencelik bir oyundu bence. Bugüne kadar yapılmış oyunlar içinde insanı ciddi anlamda geren video oyunu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Eski Silent Hill'ler, Undying, System Shock, Amnesia ve bir iki oyun daha. Dead Space'de ise herşey çok ortada olmuştur her zaman. Kapıdan çıkmak istersin kapı bozulur dersin aha yaratıklar geliyor, veya odanın bir yerinden birşey fırladı müzik değişir sana uyarı verir vs. 3. oyunda da hep böyleydi. 2 veya 3 yerde hafif titretti ama o kadar yani.

Oyunu 90 fovla oynadığınızda Rosetta'nın size gösterdiği görüntüler esnasında ekranda vignette efektinin kenarları görünüyor çok komedi. 2013 yılında hala böyle işgüzarlıklar nasıl yapıyorlar çok ilginç.

Son olarak 4. oyunun konusu:

Yeni bir Marker Moon keşfedilir ve Ellie'nin yardımı gerekmektedir. Ellie hemen gemisine atlar ve yola çıkar. İlgili yere ulaşırken bilgisayar monitörleri karıncalanır ve Isaac'in sesi duyulur: "Make us whole" ve hoop al sana birinci oyun yeni baştan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nament -- 12 Şubat 2013; 21:59:44 >

• quote:

@meydey45

küçük mekanik bi yaratık var,onu kullanıyor musun metalleri bulmak için??bunnda paralı değilde metallerle upgrade işlemlerini yapıyoruz...bench lerde değişik güzel silahlar yapabiliyosun,kurcaladın mı hiç??

@Ali Arslan

orda yaratıkları stasis ile yavaşlatıp oyalamaktan başka yapacak bişey yok...hiç boşa cephane harcama yani

ilk denememde geçmiştim ama treni harekt ettiremedim sonra cıktım kapıdan başladı ve bidada geçemedim işde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nament

Son olarak 4. oyunun konusu:

Yeni bir Marker Moon keşfedilir ve Ellie'nin yardımı gerekmektedir. Ellie hemen gemisine atlar ve yola çıkar. İlgili yere ulaşırken bilgisayar monitörleri karıncalanır ve Isaac'in sesi duyulur: "Make us whole" ve hoop al sana birinci oyun yeni baştan :)

İyi hoş düşünmüşsün 4. oyunu ama şöyle ufak bir detay var. EA eğer bu oyun 5 milyon adet satmazsa seriye devam etmeyi düşünmediklerini söylemiş... Hem adamlardan oyunu değiştirmelerini iste üstüne de bunu de...

• Bu oyunun 1.sinin Türkçe yaması vardı onunla oynamış ve bitirmiştim ve beğenmiştim.Gerile gerile :) İkincisi çıktığında aldım ama halen yamasını bekliyordum oynamak için ki şimdide 3.oyun çıkmış.Tabi bu arada 2. oyunun yamasını çeviri yapacak olan kişi devrettim bir gruba diyor .Umarım o devrettiği grup oyunçeviridir.Bu kadar olumsuz yorum varsa 3. için hiç almaya gerek yok o zaman.Paralar Crysis'e ayrılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Bu oyunun 1.sinin Türkçe yaması vardı onunla oynamış ve bitirmiştim ve beğenmiştim.Gerile gerile :) İkincisi çıktığında aldım ama halen yamasını bekliyordum oynamak için ki şimdide 3.oyun çıkmış.Tabi bu arada 2. oyunun yamasını çeviri yapacak olan kişi devrettim bir gruba diyor .Umarım o devrettiği grup oyunçeviridir.Bu kadar olumsuz yorum varsa 3. için hiç almaya gerek yok o zaman.Paralar Crysis'e ayrılsın

orj almayı düşünüyorsan bencede crysis e ayır

oyun kötü değil ama ilk oyundan sonra onun bıraktığı havayı aratıyor diyelim

• oyun kötü değil ancak korku öğeleri daha cok atmosferik bi havada yansıtılabilirdi, yaratıklar da daha esrarengiz olabilirdi..güzel oyun ancak serinin icerisinde 3. sırada kalır benim icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Bu oyunun 1.sinin Türkçe yaması vardı onunla oynamış ve bitirmiştim ve beğenmiştim.Gerile gerile :) İkincisi çıktığında aldım ama halen yamasını bekliyordum oynamak için ki şimdide 3.oyun çıkmış.Tabi bu arada 2. oyunun yamasını çeviri yapacak olan kişi devrettim bir gruba diyor .Umarım o devrettiği grup oyunçeviridir.Bu kadar olumsuz yorum varsa 3. için hiç almaya gerek yok o zaman.Paralar Crysis'e ayrılsın

oyunun 1. sininde turkce yaması yok diye biliyorum ben.nasıl vardı yahu ben boşunamı ingilizce oynuyorum suan
  • yan görevleri yapıym dedim yapmaz olaydım.
    silah damage oklu elektirik atan modifeye de gitti
    anna avrat küfür ediyorum bu sistemi yapanın tuns dene metal cıkmıyor fazla trainer indir ac herseyi

8.0 puan cok vermişller 6.0 puan anca eder
    onu gectikte eski saveden başlayINCA Yeni karakterdeki silahla başlıyor metal cok diyenler tunngle denen metal trainerle indirmiştir kesin

ilk oyun özledik bu ne para olayıda yok
  • İlk oyun gerçekten çok iyi bir oyundu. Kendi klasmanında devrim yaratmıştı. Hele oynadığımız bölümlere gizlenmiş gizli mesajı gördüğümde dumur olmuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

İlk oyun gerçekten çok iyi bir oyundu. Kendi klasmanında devrim yaratmıştı. Hele oynadığımız bölümlere gizlenmiş gizli mesajı gördüğümde dumur olmuştum...

tüm korku oyunlarını oynamadım ama dead space 1 ve comdemned criminal origins teki kadar beni korkutan oyun yok daha şu an...kaçıcam diye klavye mouse u kırıcaktım nerdeyse

bu arada hangi gizli mesajdı o??merak ettim şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

İlk oyun gerçekten çok iyi bir oyundu. Kendi klasmanında devrim yaratmıştı. Hele oynadığımız bölümlere gizlenmiş gizli mesajı gördüğümde dumur olmuştum...

tüm korku oyunlarını oynamadım ama dead space 1 ve comdemned criminal origins teki kadar beni korkutan oyun yok daha şu an...kaçıcam diye klavye mouse u kırıcaktım nerdeyse

bu arada hangi gizli mesajdı o??merak ettim şimdi

Bölüm 1: New Arrivals
    Bölüm 2: Intensive Care
    Bölüm 3: Course Correction
    Bölüm 4: Obliteration Imminent
    Bölüm 5: Lethal Devotion
    Bölüm 6: Environmental Hazard
    Bölüm 7: Into the Void
    Bölüm 8: Search and Rescue
    Bölüm 9: Dead on Arrival
    Bölüm 10: End of Days
    Bölüm 11: Alternate Solutions
    Bölüm 12: Dead Space

• kabak gibi spoiler verin afferim,te allahım
  • scrap ve tungsten metal yüzünden fazla olmaması yüzünden trainer çare olarak başvurdum stresiz bir oyun için ideal.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.