Şimdi Ara

Dead Space Remake [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
13
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leviathanda kaldım ya...deprem olmasaydı 3 4 günde bitirilcek bir oyundu.ocak sonundan beri başlamışım bir türlü bitmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilen arkadaşlar yazabilir mi

originden dead space remake indiriyorum fakat yanında ea play pro edition yazıyor normal oyundan farkı mı var? normal oyunu indiriyorum değil mi?

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Normal oyun hocam

• V.Corax kullanıcısına yanıt
    saolun

oyunun boyutuna baktım 36 gb ondan şüphelendim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 19 Şubat 2023; 15:0:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Aynen bende fazla alan ister zannediyordum

• *DeviantART kullanıcısına yanıt

hocam benimde şimdi üzde 80i geçtiğini farkettim hatta bir kaç gündür bu şekilde oynuyorum afterburner açmadıgım için kulaklıkla oynadıgım için de farketmedim az önce farkettim.

söylediği dosyayı sildim.ama onunla ilgisi yok gibi. son gelen güncellemeyle oldu.yüzde 80 üstü kullanması acaba yamadan ötürü olabilir mi ?

• rerea kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme öncesi 74-78 arası oynuyordum ama son yamayı yaptıktan sonra cozurttu gene. Adamlar oyunu bozup duruyor. Allahtan bitirdim ben oyunu. :)

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Hocam asus dosyasını sildikten sonra açtım az önce yüzde 50 yüzde 62 arası kullanıyor.önceden hep 80 üzereydi.Demek ki bilmeden asus dosyası arka planda çalışıyormuş. Sıcaklıkta 57 61 derecelerde. Bende 12. Chapterdayım. Oyunun ateş sis duman ışıkların renklendirmesi muazzam bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 21 Şubat 2023; 0:26:32 >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ve hala düzeltemediler o güncellemeyi koca ASUS. :) Ben de şansa Reddit'te denk geldim o başlığa da öyle sinir bozucu fan sesinden kurtuluverdim. Yani koca Cyberpunk 2077'de bile böyle yapmamıştı. Ne zaman o dosyayı uçurdum işlemcim kendine geldi. Oyun bu arada mükemmel tabii ki. Bulmacaları olsun, korku öğeleri olsun, aksiyon olsun her şey var. Gerçekten asıl oyunlar old school oyunlarmış onu anladım.

• Dead Space Remake [ANA KONU]

Dead Space Remake [ANA KONU]

• Oyun nedensizce çökmeye başladı her yolu denedim nafile origin üzerinden açıyorum oyun açılıyor uyarı ekranı geliyor sonra kapanıyor ne yaptıysam açamdım bir türlü başına gelen var mı ?

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Origin desteği bitti ea app ile deneyin birde.

Origin denuvo arasında bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Mart 2023; 11:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Origin desteği bitti ea app ile deneyin birde.

Origin denuvo arasında bir sıkıntı olabilir.

Denedim hocam origini sildim EA app üzerinden giriyorum play diyorum küçük pencere de açılıyor işte oyun içi uyarı yazısında biraz bekliyor sonra ea uygulamasına tekrar atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 11 Mart 2023; 11:46:5 >

Bf2042 de yaşadığım bir sorun belki bundada geçerlidir windows araç çubuğunu otomatik gizlenecek şekilde ayarlayın çubuk gizliyken oyunu çalıştırın bf de aynı şekilde küçük pencere açılıp ardından atıyordu bazen bu şekilde açtığımda hiç sorun olmadı windows sorunu yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bf2042 de yaşadığım bir sorun belki bundada geçerlidir windows araç çubuğunu otomatik gizlenecek şekilde ayarlayın çubuk gizliyken oyunu çalıştırın bf de aynı şekilde küçük pencere açılıp ardından atıyordu bazen bu şekilde açtığımda hiç sorun olmadı windows sorunu yani.

Allah Allah ne enteresan bir durum işin ilginç yanı Windows araç çubuğu yani başlat zaten gizli bir şekilde kullanıyorum ne saçma bir durum oyunda ne güzel gidiyordu

Hocam klasik olacak ama oyunun exe dosyasını yönetici olarak başlatıp girmeyi deneyin bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Corax

Hocam klasik olacak ama oyunun exe dosyasını yönetici olarak başlatıp girmeyi deneyin bakalım.

Neler denedim be hocam uygulamayi da yönetici olarak çalıştırdim nafile bazen ana menü geliyor devam et diyorum yine atıyor artık pes ettim

Anladım,bir çözüm bulursam haberdar ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Corax

Anladım,bir çözüm bulursam haberdar ederim hocam.

Teşekkür ederim dostum düşünmen yeter

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.