Şimdi Ara

Dead Space Remake [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
13
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genel sorun

takılmalara biraz zor alıştım öyle bitirebildim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt

Yama ile alakalı olabilir. Bende de yama yüklü ve sürekli oyun çöküyor. Yamayı kaldırıp 1.5 saat kadar oynadım hiç çökme olmadı.

• EA Play pro ile oynuyorum oyunu kesinliklşe açamıyorum (SİSTEMİM FAZLASIYLA YETİYOR). Manuel save yapınca oyunu tekrar açmaya çalıştığımda donuyor. ve başka savelerden de açılmıyor. yok mu buna bi çözüm!

• Ben de ea play pro ile oynuyorum fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım.Rtx 2070 laptop ile high 60 fps ye sabitledim,sorunsuz akıyor.Çok az yerde stutter oldu.Bu arada başta CPU sıcaklığını(94) aşırı yükseltti ama gemi yere indiğinde oyun tam anlamıyla başladığında CPU sıcaklığı 80 ne sabitlendi.Gpuyu zaten %100 kullanıyor.

Oyun kesinlikle daha korkunç olmuş bazı jumpscare kısımlar eskiden var mıydı emin bile değilim.Yeni sesler çok geriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 28 Nisan 2023; 13:58:27 >
  • Ya bu oyun niye bu kadar yavan basit ve sığ. Bu puanları sırf remake olduğu için mi vermişler mobil oyun gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canımız ciğerimiz Gamepass sayesinde oynuyorum oyunu ve harika bir Remake olmuş. Yeni dönemde çıkan bütün oyunlar gibi bu oyun da optimizasyon özürlü EA'nin de düzeltmeye niyeti yok herhalde...

Oyunda mekan değiştirince vs.. anlık donma sorunu yaşayan arkadaşlar Belgeler>Dead Space (2023)>cache klasörü içindekileri komple silin ve oyun tekrar gölgelendirici oluştursun. Gölgelendiriciler oluştuktan sonra kesinlikle grafik ayarlarıyla oynamayın eğer oynarsanız klasörü tekrar silip tekrar gölgelendirici oluşturmasını bekleyeceksiniz. Bu yöntemi uygulamak bu anlık donma sorunlarını %90 oranında azaltıyor.

• Gamepass'ten indirdim, oyun başlayınca CPU derecesi 75'lere çıkıyor fanlar son hıza geliyor. Korktum kapattım oyunu. Bundan çok daha güçlü grafiklere sahip o kadar oyun oynadım şimdiye kadar CPU derecesinin 60-64'i geçtiği, fanların son hıza ulaştığı hiç olmamıştı. Kasadan çıkan enjeksiyon makinesi sesleri ile korkarak oynayamam bu oyunu. Bir çözümü var mı ? Çözümü yoksa silicem geri kasamı tehlikeye atmak istemiyorum

i7-13700KF

rtx 3060 ti

32 gb ram

• Bir oyunun görsel şölen olması için açık alanda geçmesi gerekmiyormuş. Remake her anlamıyla bir görsel şölen olmuş bayıldım. Çevre ve mekan tasarımları şahane. Bu tarz çizgisel oyunlara da hasret kalmışız ilaç gibi geldi. Şimdi yama kurup tüm yan görevlerle birlikte oyunu tekrar bitireceğim.

• Bir ara tam sürüm fiyatından almaya dahi niyetlendim ancak neyse ki Ea Play aboneliğim bitmeden bir kaç hafta önce kütüphaneye ekleyebildim de oynuyorum. İlk oyun her haliyle zamanının ötesindedir ve uzay bilimkurgusu olması dolayısıyla da benim için yapılmış en iyi survival horror oyunudur. Remake açıkçası bir remake olarak hissettirmedi üç saat itibariyle ama gerek Isaac'in konuşmaya başlaması, gerek oyunu özlemiş olmam gibi kişisel sebepler dolayısıyla büyük keyif alarak oynuyorum.

• Gamepassten indirip türkçe yama kurdum gameolog yaması.Rtx 4080 ve ryzen 7900x 2k dlls açık 140-165 fps arası gidiyor zaten 165 limitli v synctan dolayı.Ancak cpu 160-170w çekiyor ve 82 derecelerde dolaşıyor 360mm sıvı soğutma ile hiç bu kadar kullanan oyun görmemiştim bir anormallik mi var.Diğer oyunlarda böyle tüketmiyor ve ısı bu kadar yükselmiyor diğer AAA oyunlarda.

• EA Play ile sadece 8₺'ye oynayıp bitirebilirsiniz.

• arkadaşlar oyunu high ayarda ufak takılmalar haricinde hiç kasmadan 60 fps oynarken, oyunda ilk mağaza ile karşılaştığımız bölgeye girince innaılmaz derecede oynanılmıcak derecede kasmaya başlıyor. 60 fps çalışan oyun 15 fps falan çalışıyor , istediğim kadar dlss açayım veya grafikleri düşüreyim yine de kasma kesinlikle geçmiyor fpsde oynama bile olmuyor. Bunun çözümü nedir? yağ gibi akan oyun neden böyle kastı o bölgede, oynayamıyorum yardım edin

sistemim İ5 4460, 16 gb ddr 3 dualchennal ram, RTX 2060 ekran kartı ve 1 tb ssd.

• Orijinal oyun bu kadar zor muydu hatırlayamadım - muhtemelen değildi çünkü sinir krizi geçirdiğimi hatırlamıyorum - ancak bu oyunda defalarca sinir krizi geçirdim. Kıç kadar alana envai çeşit yaratığı doldurup buna da zorluk diyen oyunlardan tiksiniyorum. Zaten karakter hantal. Tamam bu bir tasarım tercihi ve o durumda gerçekten de ölüme kıl payı yakınız ama bu denli zorlama da olmamalı bence. 10. Bölümdeyim ve bu sebepten takılıp kaldım bir noktada. Gerçi yarın sakin kafayla geçerim ama bu bahaneyle yazayım istedim herhalde. Yakın zamanda Uncharted 2 oynarken de hissetmiştim bunu. Daracık yere on beş tane düşman koyup adım atacak yer bırakmadığı bölümler vardı.

PerfectParadoxyoutube
    How To Kill The Hunter In Chapter 10 | Dead Space Remake
    https://www.youtube.com/watch?v=Phlo1bJ_pA8

O kadar s....n bir kayıt sistemi var ki. O kadar yaratığı öldür, engel teşkil eden organik yapıları yok et, her yeri lootla ki bunun biri de gizli başarım veren item olsun, silahları upgrade et, en az yirmi dakika ilerle ama ölünce en baştan başla ve hepsini tekrar yap. Allah belanızı versin e mi. Oyuna iyi ki para vermemişim. Ettiğim küfrün haddi hesabı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Kasım 2023; 22:47:9 >

• Bu arada oyun hala bozuk takıla takıla bitirdim ve 1 defa da siyah ekrana düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 13 Kasım 2023; 3:37:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun gamepass e gelince 10 ay sonra bir daha bakayım dedim. Oyun normalde kısa bir shader yüklemesi yapıyor. Fakat yeni haritaya girince shaderları bir daha yüklüyor. Bu da yeni bölgeye ilk kez girdiğinizde kısa süreli anlık takılmaya neden oluyor. Örneğin takılmadan sonra bölgeye yeniden girin takılma olmayacak. Oyun çıkalı 10 ay oldu adamlar bunu hala düzeltmemiş hayret gerçekten. Bunun dışında oyun şahane olmuş gerçekten efsanaye yakışan bir remake.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Kasım 2023; 16:9:54 >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Mercer'a ne oluyor? Yaratık götürüyor ama öldüğünü tam görmüyoruz. Ben mi kaçırdım?
  • Önceki gün oyuna bi bakayım diye açtım 2 gündür başından kalkamıyorum.

Oyunu daha önce oynadığımı bile unutmuşum, yepyeni bi oyun oynuyor gibiyim. Efsane olmuş...

• Bendede i512400f rx6700xt var oyunların çoğunda %50 yükü geçmiyor işlemci,ama bu dead spacede %100 yükten inmiyorya birde god of war'da yaşamıştım bu sorunu herşeyim güncel bu arada çözebilen varmı bu sorunu ?

Türkçe yama indirdim ondanmı oluyor diye merak ediyom ?

• Açık dünya kanserinin her yeri sardığı şu günlerde çok iyi geldi. Uzun zaman sonra bitirdiğim nadir oyunlardan oldu. Harika olmuş. Yeni nesil grafiklerle oyun atmosferinin verdiği his daha yoğun. Özellikle Hard'da bayağı zorluyor ve geriyor. Umarım serinin devam oyunları da gelir. Türkçe yama kurup tekrar oynamayı düşünüyorum. Keşke baştan kursaymışım.

Yalnız New game+ ile tekrar başlatınca upgrade'li silahlar ve suit ile beraber oyun çok kolay bir hale geliyor. Normalde bir tanesi ile karşılaşmaktan çekindiğin yaratıklara topunuz gelin demeye başlıyorsunuz. Bu haliyle hardda bile ölmeden bitiririm. Keşke oyuna bolca yaratık ile bir mekanda kaldığımız eğlencelik challenge lar da eklenseymiş.

Performans'da R5 5600 ve 6600xt ile gayet iyiydi. Bazı mekan değişimleri ve alt-tab yapınca geçici frame düşmeleri oldu sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 18 Kasım 2023; 15:23:10 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Oyunda ilerledikçe hem oyunun yapısına alışıyorsunuz hem de zırh ve silah güncellemeleri işi kolaylaştırıyor. Üstelik hard'da oynadım. Bir süre sonra Hunter'in falan kolunu bacağını kesip etrafında dans eder hale geldim. Attığınız videodaki yeri bulana kadar 10 seferden fazla testere ile bacaklarını kesip arayarak bulmuştum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.