< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEAD SPACE REMAKE | PlayStation 5 - 27 Ocak 2023 (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunu TR psn den alanlar için yarın akşam 19:00 itibariyle oynanabilir olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsane geliyor. işin en güzel yanı daha önce 3. oyun hariç hiçbir dead space oyununu oynamamam. benim için dahada etkileyici olacak :D
-
İyi hoşta sec hakkı bile 500 lira. Alasim gelmiyor valla ucuzlayınca alacağım heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MGS 3 Remake gelse ortalık yıkılır.
-
-
Oyunun korku seviyesini bir oyunla kıyaslıyabilecek var mı beyler bu türe ben giremiyorum gerilmek bana iyi gelmiyor
Callisto ile eşdeğer bir tık daha gerilimli onu oynadiysan bunu da rahat oynarsın
Bu calistodan bin kaat korkunc yau, hele o ilk acilis yerleri koridorlar ... Kalpten gotürme adami ...
-
Ani cıkıslar, gerilimli ses oyunlari, ölmeyen kovalayan dusmanlar bunlar seni geriyorsa iyi gelmedigi icin oynama ... Ancak onerim mutlaka hikayesini youtube dan takip et cok kaliteli suprizli hikayesi vardir ...
-
Son 20 dakika
-
Son bir dakika Piyasaya çıkacak korku oyunlarının örnek almayı tercih edebilecekleri kadar nitelikli bir oyun oynamaya başlayacağız
Callisto bunun yaninda halt etmis. Cok daha atmosferik, korkunc ve guzel Dead Space.
-
Oynayanlarda yorumları alalım
Nasıl oyun beyler ?
Herkes oyuna gomulmus durumda sanirim, kafasini kaldirabilen yok.
-
Galiba hocam 😅
-
En azından bu remake ler patlamıyor, ne varsa eskilerde var.
-
Neden sadece yeni nesil konsollara çıktığı belli oyunun çalışılmış ve üstüne konulmuş bir remake tebrik etmek lazım; bu oyun böyleyse RE4 düşünemiyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 27 Ocak 2023; 22:3:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X