Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madfinger Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl içerisinde Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için çıkış yapan en başarılı mobil oyunlardan biri olan Dead Trigger 2'ye birçok yenilik ekleyen yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme şu an için sadece iOS cihazlar için yayınlandı; fakat alışılageldiği üzere Madfinger Games Android güncellemesini de çok kısa bir süre içerisinde yayınlayacaktır. Hatırlanacağı üzere son içerk güncellemesi ile Dead Trigger 2'ye Çin görevleri eklenmişti ve oyun severler birçok yeni yakın ve mesafeli dövüş silahına erişim hakkı elde etmişti. Oldukça geniş çaplı olan bu güncellemeyi çıkarırken Madfinger Games bir sonraki güncellemenin de müjdesini vermiş ve oyuna duyulan ilgiyi canlı tutma niyetini belli etmişti.

İşte bu sözünü tutan Madfinger Games yayınladığı yeni güncelleme ile yine oyuna yeni silahlar, mekanlar ve özellikler ekliyor. Artık Dead Trigger 2'de Avrupa'yı ziyaret ediyoruz. Eklenen özelliklerin en ilgi çekeni ise video paylaşma özelliği olmuş. Bu özellik sayesinde oyun içerisinden videolar kaydederek arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Yayınlanan resmi güncelleme notları şu şekilde:

Oyun içerisinde video kaydetmemize ve paylaşmamıza imkan tanıyan video paylaşım özelliği oyuna eklendi
    Minigun, FN2000 ve Spagin adlı 3 yeni silah oyuna eklendi
    Oyunda artık arkadaş listesi yapabilecek, istatistiklerimizi bu arkadaşlarla karşılaştırıp sohbet edebileceğiz
    Zombi salgınını yeni güncelleme ile Avrupa'da durdurmaya çalışacağız. 9 yeni mekan ve Avrupa haritası oyunda bizi bekliyor
    Otomatik iyileştirme ekipmanı oyuna eklendi. Artık bandajlarla uğraşmak yerine bu ekipmanın otomatik olarak bizi iyileştirmesi sayesinde oyuna odaklanabiliriz
    Kalıcı para arttırma imkanı oyuna eklendi. "Booster" şeklindeki bu özellik sayesinde kalıcı olarak görevlerden kazandığımız parayı ikiye katlayabiliriz
    Artık sığınağımızı 9. seviyeye yükseltebiliyoruz
    Ödüllendirmeler artık öldürülen zombi sayısı yerine puan üzerinden yapılıyor
    Oyunun güncellenmiş iOS versiyonunu indirmek için:

• Henuz androidde bi hareketlilik yok hocam.ama en kisa zamanda gelecek bu iyi haber
    Bi de bu aksam gelmesin androide.bizim koyde lanet avea 3g cekmiyor.umarim yarin gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 29 Ocak 2014; 19:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

Arkadaşlar ios cihaza güncelleme geldi, androide bakmadım ona da gelmiştir heralde

İlk izlenimleriniz ne hocam?

• Yoruma resim ekleyemiyorum sorun benden mi yoksa forumdan mı kaynaklanıyor

• Eğer güncelleme gelirse cumartesiye kadar oyniyamiycam mobil veriden oyunu guncelliyemem 384 mb şuan ki hali güncelleme ile 400 mb olur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Eğer güncelleme gelirse cumartesiye kadar oyniyamiycam mobil veriden oyunu guncelliyemem 384 mb şuan ki hali güncelleme ile 400 mb olur heralde

apple store de 538 mb görünüyor hocam
    https://itunes.apple.com/us/app/dead-trigger-2/id720063540?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 29 Ocak 2014; 20:38:25 >
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger2&hl=tr
    android için güncelleme gelmiş görünüyor.hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 29 Ocak 2014; 20:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger2&hl=tr

Hocam Bana Gelmedi Birde Ben Techi 8 e Yüksektiyorum Bu Durumda Güncellersem Sorun Olurmu?

• quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger2&hl=tr

Bende de gözükmüyor hocam. Yenilikleri denemek için iPadi kullanıcam güncelleniyor şimdi.

• google playın sitesinde en son sürüm için 29 ocak yazıyor ama henüz androidli cihazlara güncelleme gelmedi.büyük ihtimalle 6-18 saat arası güncellleme gelecektir.
    yükseltmede bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama karar sana kalmış hocam.

• 491 mb geldi guncelliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanmetin -- 29 Ocak 2014; 21:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

491 mb geldi guncelliyorum

güncelleyin hocam.hayırlısıyla yarın da ben güncelleyeceğim.izlenimlerinizi bekliyoruz.
    not:şimdi baktım da bana henüz güncelleme gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 29 Ocak 2014; 21:26:49 >
  • Bende henüz gözükmüyor güncelleme

• quote:

Bende henüz gözükmüyor güncelleme

Ben direk oyuna girmeyi calisayim dedim o zaman yaziyodu guncelleme az once yazmadi ancak google playden girdigimde guncelleme gozuktu hocam ve bende 472 mb gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 29 Ocak 2014; 21:39:10 >
  • quote:

google playın sitesinde en son sürüm için 29 ocak yazıyor ama henüz androidli cihazlara güncelleme gelmedi.büyük ihtimalle 6-18 saat arası güncellleme gelecektir.

Hocam Güncelleme Tam İstediğimiz Gibi Gelmedi Ama Arkadaş Ekleyip Karlılıklı İstatistiklerinde Görünmesi Bir Nevi İyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

quote:

google playın sitesinde en son sürüm için 29 ocak yazıyor ama henüz androidli cihazlara güncelleme gelmedi.büyük ihtimalle 6-18 saat arası güncellleme gelecektir.

Hocam Güncelleme Tam İstediğimiz Gibi Gelmedi Ama Arkadaş Ekleyip Karlılıklı İstatistiklerinde Görünmesi Bir Nevi İyi

İndirdiniz mi hocam?

• quote:

quote:

quote:

İndirdiniz mi hocam?

Daha İndiremdim Madfinger ın Sitesinde Android için 1 Gğn Sonra Çıkacak Diyorlar Ben İos a İndirenlerinlerin Yorumuyla Hareket Ediyorum :)

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    Oyuna giriyorum play e giriyorum güncelleme gözükmüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

İndirdiniz mi hocam?

Daha İndiremdim Madfinger ın Sitesinde Android için 1 Gğn Sonra Çıkacak Diyorlar Ben İos a İndirenlerinlerin Yorumuyla Hareket Ediyorum :)

Hocam androidlere guncelleme geldi.bende avea 3g cekmediginden kismetse yarin indirecegim

• quote:

Oyuna giriyorum play e giriyorum güncelleme gözükmüyor

İlginc hocam bana bildirim bile geldi.en iyisi biraz daha bekle hocam

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.