Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar dead trigger 2 için bir ana konu yoktu bir ucundan başlayalım burda her türlü taktik yardımlaşma ve bilgi paylaşımı yapabiliriz soru soran arkadaşlarıma en kısa sürede cevap vermeye calısacağım birde 2.0.4.0 Güncellemesi İle Büyük İhtimalle arkadaş ekleme sistemi hayata geçecek burdan birbirimizi ekleyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanil01 -- 31 Ocak 2014; 16:47:01 >

• güzel bir konu olmuş.elimden geldiğince yardım isteyen arkadaşlara yardım edeceğim.
    bende lv 40 ım birkaç gün içinde resimleri ekleyeceğim.
    bu arada oyuna 2-3 gün içinde %90 ihtimalle güncellleme gelecek.
    bu arada sizde free gold yazan yere basınca internet bağlantısı gerekli diye uyarı alıyormusunuz?bende sürekli oluyor da.oyunda hata olduğunu düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 5 Ocak 2014; 20:49:02 >
  • Evet Aynı Hata Bendede Var Wifi dan da denedim Mobil Veridende Aynı sorun var bu arada forumda bu oyunu oynayan bizden başkaları yokmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni başladım oynamaya güzel oyun gerçekten birşey sormak istiyorum free gold yazan yere basınca bedava altın falan mı veriyor merak etmiştim ama hiç denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

bende yeni başladım oynamaya güzel oyun gerçekten birşey sormak istiyorum free gold yazan yere basınca bedava altın falan mı veriyor merak etmiştim ama hiç denemedim

free gold a basınca internet bağlantısı yok gibisinden birşey yazdığı için bedava altın alamıyoruz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Evet Aynı Hata Bendede Var Wifi dan da denedim Mobil Veridende Aynı sorun var bu arada forumda bu oyunu oynayan bizden başkaları yokmu acaba

benimde aklıma gelmedi değil

• Bende yükleyimmi tereddütte kalmıştım tavsiye edermisini diye sormayım yükleyip bi deneyim bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Dead Space 2 (ÇIKTI)
    14 yıl önce açıldı
    RED DEAD REDEMPTİON 2 KEY
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

bende yeni başladım oynamaya güzel oyun gerçekten birşey sormak istiyorum free gold yazan yere basınca bedava altın falan mı veriyor merak etmiştim ama hiç denemedim

free gold a basınca internet bağlantısı yok gibisinden birşey yazdığı için bedava altın alamıyoruz maalesef.

Anladım teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bende yükleyimmi tereddütte kalmıştım tavsiye edermisini diye sormayım yükleyip bi deneyim bari.

kesinlikle indirip oynamalısın

• quote:

Bende yükleyimmi tereddütte kalmıştım tavsiye edermisini diye sormayım yükleyip bi deneyim bari.

Kesinlikle Denemelisin Dostum Oyunun İnternet Bağlantısı Zorunluluğu Var Ki Dead Trigger ın İlk oyunundaki gibi millet hack kullanmasın diye

• Cidden güzel eğlenceli oyunmuş beyler hani bu tarz oyunları fazla sevmem telde ama bu epey sardı
  • evet an itibari ile çindeki görevler şimdilik bitti.maalesef kırmızı zombi giderayak otopsi yapanlardan birini öldürüp gitti

• quote:

evet an itibari ile çindeki görevler şimdilik bitti.maalesef kırmızı zombi giderayak otopsi yapanlardan birini öldürüp gitti

Epeyde uzun sürüyor sanırım oyun?
  • bende oynuyorum yeniyim ama
  • Bugün 19 lv oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rodan

bende oynuyorum yeniyim ama

Hosgeldiniz.iyi oyunlar.

• quote:

quote:

evet an itibari ile çindeki görevler şimdilik bitti.maalesef kırmızı zombi giderayak otopsi yapanlardan birini öldürüp gitti

Epeyde uzun sürüyor sanırım oyun?

Birazda oyuna basladiginiz zamanla alakali.mesela ben 2 aya yakindir oynuyorum ve yeni gorevler acildiginda sirayla gorevleri bitiriyorum ve her gorevden sonra o sehirdeki zombilerin tumunun olmesini bekliyorum..ama siz diyelim oyuna bugun yani level 1 den baslasaniz o gorevleri hic beklemeden direkt sirayla yapabiliyorsunuz.cunku oyunda o gorevlere kadar ilerlenmis.umarim anlatabilmisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Bugün 19 lv oldum.

İyi oyunlar hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Bugün 19 lv oldum.

İyi oyunlar hocam

Saolun hocam. Ara görevleri yapmıyorum. Bölgedeki zombiler temizlenince radio news den sonraki ana görevler hoş oluyor.

• Ipad minime indirdim muhteşem kalitede bir oyun fakat küçük telefonlarda oynamanın zevklinolaagini düşünmüyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.