Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gömülün oyuna.. 9 tane yeni silah gelmiş inanamıyorum..
  • Bir zamanlar ne oynardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi oyuna.9 tane silah (2 handguns 2 melee 4 submachine guns 1 assault ) eklendi.Ancak yeni silahların blueprintleri sadece mobil üzerinden oynanabilen turnuvalarda düşüyor.Ayrıca oyuna yeni turnuvalar (headstar tournaments,sprinter tournaments vb.) eklendi.Sonuç olarak oyunda çok büyük bir yenilik yok.Bu kadar uzun süre sonra gelen güncellemede daha fazla yenilik olmalıydı.Oyunun kitlesinin büyük oranda azaldığı açılan warfare (buydu sanırsam) görevlerinin uzun sürede bitmesinden anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml26

Merhaba arkadaslar tech 6 yi actim sadece yan gorev var ilerlemeli bolum yok sizde de oylemi acaba

Bende de oyle rusya acilmiyor?

• Selam Death Tregger'da level 47 deyim elemanları geliştirdim hepsi (10) fakat haritada artık görev açılmıyor yani örnek veriyorum mesela '2otopsi diye bir bölüm vardı onun gini normal şehirler var onlara giriyorum işte standart oyunlar ama farklı bir yer artık çıkmıyor ben eksik birşey mi yapıyorum yoksa oyun kısır bir döngüde mi? Birde Death Effect hakkındada bir sorum olacak bir bölümü asla geçemiyorum bu makinalı tüfeğin olduğu kısım bilen varsa orayı nasıl çıkıcam? Şimdiden teşekkürler...
  • Tech upgrade nasıl yapılıyor? Yardım eder misiniz

• Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    Retry taktiği nasıl oluyor hocam tam olarak

• oguzh07 O kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun zombi oyunu tamam da bu nasıl hort

• Ulan ne oynardım be eşimle ilk tanıştığımız zamanlar... Sonra Tanktastic, ondan sonra da World Of Tanks Blitz'e geçtik. Geçiş o geçiş...
  • Arkadaşlar bu dead trigger 2 oyun ingilizce gamemed ayarlarını yapamadığım için tuş ayarlarını oyuna giriyor oyun başlamıyor ekran resmi gibi atan olursa çok makbule geçer.Teşekkürler joyistikle oynayacam tb boxda

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.