Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Shopa giremiyorum, please check your internet connection hatasi veriyor, fakat login'de oldum internet'te var?

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda türkçe dil desteği var mı ?
  • sa beyler. bende 29 lvl im fakat techrank 5 te kaldı. diğer bölümleri açmak için tech i uptade mi edilcek yoksa başka bir yol varmı?
  • Arkadaşlar oyunu geç farkeden ama mudavimi olan birisyim suanda tech yazan teknoloji bolumunu yukseltmemi istiyor uprage yapicam lvl 2 oldugu icin bolumu açmıyor ve hata olarak CHECK YOUR INTERNET CONNECTION AND THAT YOU ARE LOGGED SEKLINDEuyari var.ben google hesabimla baglamdim ve yardimlarinizi rica ediyorum
     DEAD TRİGGER 2

• Oyuna yine muhteşem bir güncelleme gelmiş. Yumulun arkadaşlar.
  • Bu oyunda hile var mı ya?Kalıcı ama?Ban yemeden.
  • ayda 3 kez güncelleme geliyor her birinde de 500mb yeniden indiriyoruz bunu düzeltsinler artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: personel18

Arkadaşlar oyunu geç farkeden ama mudavimi olan birisyim suanda tech yazan teknoloji bolumunu yukseltmemi istiyor uprage yapicam lvl 2 oldugu icin bolumu açmıyor ve hata olarak CHECK YOUR INTERNET CONNECTION AND THAT YOU ARE LOGGED SEKLINDEuyari var.ben google hesabimla baglamdim ve yardimlarinizi rica ediyorum
     DEAD TRİGGER 2

yükseltme yapman için yeterli paran var mı ?

• Merhaba arkadaşlar bende bu yeni bölümler açılmıyor neden acaba
  • beyler oyunu yaklaşık 6 aydan sonra yeniden oynamaya başladım biraz vakit geçireyim dedim facebook üzerinden dead trigger i gördüm ekran kartı yok bu yüzden desteklemedi, oyun facebook üzerinden bilgisayardan oynanılabiliyor mu ?

edit: on board üzerinden oynadım, pc den oynandığını yeni görüyorum .. çok iyi olmuş fakat arena modu acayip zorlaşmış 1 vuruşta 200 can olsa da indiriyor skor çok zor kasılıyor, ufacık telde 15k rahat yaparken pc de 7000 anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 6 Eylül 2014; 0:46:33 >
  • Merhaba arkadaşlar en 3 haftadır oynıyorum 25 LwL Geldim ama Tech Rank 5 Geldim kilidi açtım ama görevler çıkmadı anca arena of death mac ,yada turnuvalara katılıp kırmızı görevleri yapıyorum para kasmak için sebebini bilen varmı.
  • Son güncellemeyi görünce ben de kaldığım yerden devam edeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 9 Eylül 2014; 20:57:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim bütün sayfaları okuyamadım fakat bir sorum olacak bilgisayardan oynuyorum bu 6. tech e bir türlü geçemiyorum bunun sebebi nedir acaba arenada takıldım kaldım bununla bi bağlantısı var mı ? arena yı bitirmek için oyun içinde kaç seviye sürüyor 15 e kadar varabiliyordum en başlarda fakat şimdi zorlaştı :) çıkamadım işin içinden
  • Ne zamandır merak ettiğim bir konu var bir sorayım dedim belki bilen birileri vardır.

İnternette gördüğüm bazı adreslerde oyunda çok değişik silahlar gözüküyor Metal Storm - Area 51 - Cannibal gibi. Bu silahlar neden bizim oyunumuzda yok, ya da bu adamlar bu silahları nasıl elde etmişler?

Örnek bir video:

• İndiriyorum şuan bakalım multiplayer oynanıyor değil mi

• 31 levelim 7. Kitaya kdr actim kita gorevleri gelmiyorr 5. Kitada felan kaldm acilmiyor gorev biri bisey aciklasn skldm oyunu silicem

• 3. Kıtanın tamamını bitirdim 4. Kıta açılmıyor bendemi sorun var kendi kendine açılacakmı ? ayriyetten her yükseltmeden sonra enaz 1 gün beklemek kadar saçma bir şey yok :)
  • Arkadaşlar ben de tech Rank 7 deyim ama en son 5 bölüm var

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Eğer para yatırmadıysanız baştan başlamanızı tavsiye ederim.(Yeni bir hesap ile)

Saatte 700k-1 milyon kazanıyorum şuanda. Tech 9lv upgrade'i de 2 gün kaldı. Ama gel gelelim oyun çok sıradanlaştı. Zombi öldür, upgrade için para biriktir, upgrade için bekle 3-5 gün. Başka bir atraksiyonu kalmadı. Belki Dead Trigger 3 çıkar

ben 32 lwl im tech 8 para kasma yöntemin ne hocam.
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Hoparlör patlatma görevi + hız. 1 aydır doğru düzgün oynamıyorum. Oyun sıkıcı ve sıradan hale geldi.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.