Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicemoguz

DEAD TRİGGER 2
     DEAD TRİGGER 2
    YA BANA GÖREV GELMİYOR NE YAPMAM LAZIM RESİMDE BURDA

Hocam şu an Avrupa'da geri sayım var yan görevler var o görevler dışında başka görev güncellemeye kadar gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Dead triger 2de tech nasıl LEVEL kasıcam şuan 2 lwl 3 yapmam lazım arenaya gidebilmek için nasıl bir yol izlemeliyim
    Edit:tamam çözdüm olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikkavil -- 1 Temmuz 2014; 13:19:42 >
  • Bu arada oyuncu nickim wakitsizavcı

• bir türlü oynamadım şu oyunu update versiyon yazıyor google play den indirmiştim ama bir daha indiremiyorum
  • arkadaslar faceten baglaninca internet baglantisi yokmus gibi yapiyor bunu nasil halledebilirim uyeliksizdr oynamak hic isteniyorum internet cominication faild falan diyor oyundan atiyor bunu yasayan varmi

• Oyuna 2 ay sonra yeniden girdim baktım hala aynı tas aynı hamam
    4 ay oldu bi güncelleme gelemedi oyuna.bıraksın daha da güncelleme vermesin,oyunu batırdılar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 8 Temmuz 2014; 4:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Fazla tekdüzeleşti oyun. MP yapsalar başlarım tekrardan, yoksa gerek yok.

Aynen hocam, oyunu bu yüzden bıraktım
  • LvL 9 Erhan PARLAK :)
  • dun sanirim guncelleme geldi ve bugun oyuna giremiyorum. oyuna baslatinca daha menuye gelmeden oyundan atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

dun sanirim guncelleme geldi ve bugun oyuna giremiyorum. oyuna baslatinca daha menuye gelmeden oyundan atıyor

Bende oluyor sanmıştım ama sorun genel galiba. Ana ekrana gelince play e basmadan atıyor.
  • Aynı sorun bendede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

Sonunda en güçlü silahın en yüksek powerına ulaştım, daha güçlüsü yok heralde
     DEAD TRİGGER 2

Oyun içi satın alma yapmak istiyorum yapamıyorum sürekli internete bağlı değilsiniz hatası veriyor, bağlı olduğum halde. Gold satın alabilen var mı.?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikan35

quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

Sonunda en güçlü silahın en yüksek powerına ulaştım, daha güçlüsü yok heralde
     DEAD TRİGGER 2

Oyun içi satın alma yapmak istiyorum yapamıyorum sürekli internete bağlı değilsiniz hatası veriyor, bağlı olduğum halde. Gold satın alabilen var mı.?

Bu oyuna para yatırmanı tavsiye etmem,
    Ama çözüm telefonun dilini ıngilizce yapmakda ıngilizce yap düzelir

• arkadaslar 20 kusur levellik hesabim vardi. gecen guncelleme geldiginde oyun bozuldugu icin silmistim oyunu. simdi tekrar yukledim. hesabima gidiyorum fakat 1 level diyor ve en bastan baslatiyor. ne yapabilirim?

• tamam sorunu cozdum arkadaslar. yanlis hesapla giris yapmışım

• Valla biraz para yatirdim
    Money booster
    Zone 51 silah ve heavy pack satin aldim
    Simdi de herseyi upgrade ediyorum bakalim nolcek
    Fakat oyun tikandi neyse rahat rahat oynandiginda idare eder kasilacak oyun deilmis gec de olsa anladim

• Oyun mala bağlamış

oyuna başladım tutoriali felan geçtim oynadım 5 level oldum sonra oyunu kapattım 0 dan başladı sinirlendim sildim
  • Biz güncellemelerle neler neler bekliyorduk bunlar bizimle dalga geçer gibi bi güncelleme yayınlayıp oynamamızı bekliyorlar daha çok beklerler.

• Para kazanamiyorlar heralde herşeyi paraya dokmusler. Üstüne reklam çıkıyor arada. Madem oyle oyunu satsaydin parayla. Hem reklam hem de parayla silah satmak da ne oluyor. Yenilik ne diye bakıp bikac oynayıp sıkılıp bıraktım yine. Bütün tech ler 9 level 42. Amaç kalmadı oyunda. 2 kiytirik silaha da kalkıp para vermem 18 tl.

• hey aradaslar tech i 5. levele yukselmiyor param oldugu halde diyorki pasword yok bilmeme ne yardimci olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.