Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım henüz 11 levelim nickim whiteniggarulz ekleyebilirsiniz
  • bir de sormak istediğim bir şey var... sarı noktalarla şehir isimleri var onlar ne işe yarıyor ödül falan var sanırım yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu marketten indirdim, silahlar çok yetersiz geliyor.Parayla coin alacak olsam dünyanın parasını harcamam gerekecek galiba

Sizce sınırsız paralı apk mı kurayım yoksa orjinal haliyle mi devam edeyim?
  • selam level 30 isteyene her turlu yardım edebılırım nıkım ahıskalı
  • Merhaba bu oyunun multiplayer ozelligi yok mu ben 2 arkadasimla beraber oynayamaz miyim? Nasil yapariz?

• quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Oyunu marketten indirdim, silahlar çok yetersiz geliyor.Parayla coin alacak olsam dünyanın parasını harcamam gerekecek galiba

Sizce sınırsız paralı apk mı kurayım yoksa orjinal haliyle mi devam edeyim?

Sınırsız paralı apk indirmeyi deniye bilirsiniz ama elinde sonunda bütün hesaplarınız ban yer ben çok denemiştim önceden oyunu normal oynamayı deneyin biraz daha zevki oluyor ama bi yerden sonra sıkıyor ben yaklaşık 3 aydır girmiyorum oyuna şuan için pek gireceğimide sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Merhaba bu oyunun multiplayer ozelligi yok mu ben 2 arkadasimla beraber oynayamaz miyim? Nasil yapariz?

Oyunda multiplayer özelliği yok fakat oyuna girerken internet bağlantısı zorunlu hileleri önlemek için böyle birşey geliştirmişler biz önceden multiplayer gelir diye bekliyorduk ama şimdi bakıyorum öncekilerden kimse oynamıyor
  • merhaba ben hileli apk ile aynuyordum oyunu ama ban yedim mail attmı ama açılırmı oyunum acaba yoksa normal apk kurup yeni hesapmı açayım sizce
  • Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    tech level 3 te level 4 e yukseltıcem please check your internet connection and that you are logged in the application store dıye bsey ggelııyo yukselmıyo ? @Berkanil01
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Merhaba bu oyunun multiplayer ozelligi yok mu ben 2 arkadasimla beraber oynayamaz miyim? Nasil yapariz?

Oyunda multiplayer özelliği yok fakat oyuna girerken internet bağlantısı zorunlu hileleri önlemek için böyle birşey geliştirmişler biz önceden multiplayer gelir diye bekliyorduk ama şimdi bakıyorum öncekilerden kimse oynamıyor

Multi olsaydı böyle bir oyun felaket olurdu sıkılmadan oynardık

• 7 level oldum da gorevler sıkınti olmaya basladi. Machete ve knife parcalari bitti. Techi 3e gelistircen de baya pahaliya denk geliyor. Yuksek seviye olanlar oyunda nasil gelistiler acaba. Gorevlere i taramali ve ichata ile giriyorum. Her el 2-3 el bombasi ve heal basmaktan para kalmiyor.

• Mümkün olduğuunca tech silahcı bombacı vs upgrade edip yeni silah yapmaya bak. Bende şuan Crossbow var çok çok rahat geçiyorum ... Stupped Bat'i de yaptım mı görev mörev dinlemem zamanla güçleniyor zombiler o zamana kadar bekle sonra o elindeki silahları da upgrade et. SONRA

• quote:

Orijinalden alıntı: HypnosLoL

Mümkün olduğuunca tech silahcı bombacı vs upgrade edip yeni silah yapmaya bak. Bende şuan Crossbow var çok çok rahat geçiyorum ... Stupped Bat'i de yaptım mı görev mörev dinlemem zamanla güçleniyor zombiler o zamana kadar bekle sonra o elindeki silahları da upgrade et. SONRA

Tech de masallah cok pahali ya. Machette bitiyor simdi. Cin campaign de bitecek 20bin oradan gelecek. Tech ve silahci 3te. 4e 40k istiyor. Neyse bakacagiz artik.

• Note 2 de acayip kasıyor oyum sizde de öyle mi?

• arkadaşlar ben bu oyunu yükleyemedim nerde hata yapıyorum 13 mb olan apk dosyasını yükledim sonra internet hatası verdi nerde hata yapıyorum acaba ? Direk torrent link verir misiniz ben kendi pc me indireyim ordan tabletin içine yüklerim
  • Oyun çok güzel konuyu görünce indiresim geldi

• BEYLER BEN DEAD da 18 lw lım ama mesela bölge yerleri varya orda kasılıyon 3 yer açıldı bıda açılmadı diyer arena gibi küçük yerlerde kasılıyom oda olmuyo yardımcı olurmusunuz
  • beyler map açılmıyor dead da ne yapabılırım arene ve diyer yerler kaldı onlarıda yapıyom hıc bıyer açılmıyor yardımcı olurmusunuz lütfen
  • beyler bı yardımcı olun bolum gecemıyom yardım
  • Eklermisin hocam oyun nicki ISIKTAS level 4

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.