Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PeaxeL

Oyuna yeni başladım shopa girince böyle bir hata alıyorum neden acaba

DEAD TRİGGER 2

Telefonun dilini ingilizce yaparak deneyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bölümde kaldığımdan beri oynamıyorum oyunu 1 ay falan oldu
  • Arkadaşlar Merhaba..

Ben facebook üzerinden oynuyorum oyunu. Bütün görevler bitti. Map te sadece kilitli ve kuleli yerler kaldı. Bunları nasıl açabiliyoruz?
  • Beyler kilitli yerler kuleler ve yan bölümler kaldı bitek. Nasıl açacağız diğer yerleri

• Arkadaslar 2 gorev yaptikdan sonra baska gorevler acilmadi ve free gold yazisinda intermet problemi hatasi aliyorum yardimci olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolblack0tr

Arkadaslar 2 gorev yaptikdan sonra baska gorevler acilmadi ve free gold yazisinda intermet problemi hatasi aliyorum yardimci olurmusunuz ?

Free gold yazısına tıklayınca internet hatası vermesi telefon dilini İngilizce yapınca çözülüyor. Diğer kilitli bölümlerin nasıl açılacağını ise kimse.bilmiyor, günde en az 1 kişi soruyor ama cevap yok. Ben de kilitli bölümleri bekliyorum, yojsa silicem oyunu.

• Kuleler de mi açılmıyor.

• kilitli yer problemi olanlar ekran görüntüsü alıp atabilir mi

• Biri atıversin ben nete yükleyemiyom.

• http://imgim.com/7598inciq729729.jpg

Durum resimdeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: feed your head

quote:

Orijinalden alıntı: coolblack0tr

Arkadaslar 2 gorev yaptikdan sonra baska gorevler acilmadi ve free gold yazisinda intermet problemi hatasi aliyorum yardimci olurmusunuz ?

Free gold yazısına tıklayınca internet hatası vermesi telefon dilini İngilizce yapınca çözülüyor. Diğer kilitli bölümlerin nasıl açılacağını ise kimse.bilmiyor, günde en az 1 kişi soruyor ama cevap yok. Ben de kilitli bölümleri bekliyorum, yojsa silicem oyunu.

diğer bölümler açılmayacakmı çok güzel bir oyun yazık ederler vallaha diğer bölümlerin neden açılmadığınıda anlamış değilim ...

• Konu güncel

• şuan oyunda kilitli yer yok o dediğiniz yerler daha önce tamamlanmış şehirler olabilir.şuan oyunda güncel olarak sadece çindeki bir yer açık diğer görevler(amerika çin ve avrupadaki)sembolik görevler.yani şu anda sadece çindeki geri sayım olan şehrin etrafındaki görevleri yaptığınızda ve belli bi skoru geçtiğinizde ödül alırsınız.

• Yani o kapalı yerleri açmamın yolu yok öyle mi. Sadece arena ve geri sayım yeri var öyle mi.

• Beyler herhangi bir kuleye tıkladım baktım skor sıralaması vardı. Yani oraları açmanın bir yolu olmalı. Var mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: 001AdamınBiri

Beyler herhangi bir kuleye tıkladım baktım skor sıralaması vardı. Yani oraları açmanın bir yolu olmalı. Var mutlaka.

o yerler daha önce tamamlandı şu anda sadece geri sayım olan yer var bide arena.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Beyler herhangi bir kuleye tıkladım baktım skor sıralaması vardı. Yani oraları açmanın bir yolu olmalı. Var mutlaka.

o yerler daha önce tamamlandı şu anda sadece geri sayım olan yer var bide arena.

Peki o yerler bir daha açılacak mı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Peki o yerler bir daha açılacak mı.

Hayir birdaha acilacagini sanmiyorum

• oyunda bi değişiklik var mı 1 aydır girmiyrum :? en son arena güncellemesi gelmişti
  • Arkadaşlar ben çin görevlerinde takılıp kaldım virüs hakkinda bilgi topla diyor 20 lwl oldum her oyun cesidini oynadim ama yeni gorev yok ne yapabilirim yardimci olurmusunuz
     DEAD TRİGGER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgvkyt -- 6 Mayıs 2014; 22:53:00 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.