Bildirim
DEAD TRİGGER 2 (70. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Silahların en Son damage gücünü gösterebilir misiniz. Mesela minigun ilk açıldığı gibi gücü atmıyo. Resimde sadece grenade launcher silahını Son gücünu görebiliyoruz. Diğer silahlarında Son Gücünü gösterebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bende yenı yukledım oyunu.online arkadaşlarla oynanıyormu multıplayer olarak? -
Arkadaslar oyun interneti çok kullaniyormu
bende burda kaldım yaa geri sayım denen bi şey var napçaz arkadaşlar -
Silik bir şekilde uçağın gittiği güzergah var ya. İşte o güzergahtaki kilit işaretli yerlerin hepsinde aynı şekilde bu geri sayım devam edecek sırayla. Geri sayım o bölgedeki zombi sayısı, oyuncular oynadıkça zombiler bitiyor yeni göreve geçiyor. Yani oyun şimdilik bundan ibaret. Uçak güzergahındaki son görev bitince yeni birşeyler olabilir. Ben de 1-2 aydır oynamayı bıraktım telefondan kaldırdım. Çok sıkıldım aynı şeyleri yapmaktan.
Her bölgede yüksek puan elde edip bonuslar alabilirsin. Bir nevi online zombi öldürme yarışı haline getirdiler. İlerlemeli oyun mantığında değil oyun şu an. Olay bundan ibaret. -
quote:
Orijinalden alıntı: stylerbb
Silik bir şekilde uçağın gittiği güzergah var ya. İşte o güzergahtaki kilit işaretli yerlerin hepsinde aynı şekilde bu geri sayım devam edecek sırayla. Geri sayım o bölgedeki zombi sayısı, oyuncular oynadıkça zombiler bitiyor yeni göreve geçiyor. Yani oyun şimdilik bundan ibaret. Uçak güzergahındaki son görev bitince yeni birşeyler olabilir. Ben de 1-2 aydır oynamayı bıraktım telefondan kaldırdım. Çok sıkıldım aynı şeyleri yapmaktan.
Her bölgede yüksek puan elde edip bonuslar alabilirsin. Bir nevi online zombi öldürme yarışı haline getirdiler. İlerlemeli oyun mantığında değil oyun şu an. Olay bundan ibaret.
anladım dostum sürekli arenayı oynuyorum sıkıldıkça bende diyorum niye açılmıyor ayrıca bu oyunun 3.cüsü gelmiycekmi acaba yada buna benzer ilerlemeli herhangi bi fps oyun varmı bildiğin
+
-
@Berkanil01 @Berkanil01 arkadaşlar bende yeni sayılarım oyunda eger eklemek isteyen olursa oyundaki nick im hamdiko bu arada güzel bir konu olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Berkanil01
quote:
Orijinalden alıntı: SezZzaR
quote:
Orijinalden alıntı: Berkanil01
quote:
Orijinalden alıntı: SezZzaR
Valla Tech 6 sanırım. Silahlar da pompalı var adını unuttum smdi 300 küsür dmg'e yükseltiyorum suan. Ikinci silah olarak da 4'lü atış yapabilen Tatar yayım var :)) isimlerini bilmiyorum malesef :))))
Hocam İyiymiş Valla Bende Tech 7 Lvl Olmak Üzere 3 Gün Kaldı Upragesi Uzun Sürüyor, En kısa Sürede Resimleri Bekliyorum Şimdi Kullanıcı İsimlerini Yazacağım da Acaba Lvlleride mi yazsam Diyorum
Benim level 5'miş, 6'ya yükseltiyormuşum. . Leveller yazman iyi hoş olur da her saat güncellemen gerekir listeyi kanımca :)
Bu arada resimleri çektim ama buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum :))
Güncelleriz Hocam Yeterki Levellerimiz Yükselsin Şimdi İmageshack Diye Bir Site Var Oraya Giriyoruz Zaten Ordan Yönlerdiriyor Resmi Oraya Yüklüyoruz Bize Link Veriyor O Link Şimdi Bu Mesaj Yazığımız Yerin Üst kısmında image diye bir buton var hah ona basımca iki tane image yazısı çıkıyor imageshack deki linki koplayıp bu iki İmagw YaZısının Ortasına Yapıştıyoruz İmageshackte boyutlandırma var zaten görürüsün resmi yükleyince buraya uygun hala getirebilirsin Sorun Olursa Ben Burdayım
Hocam imagehack de foto yukledikten sonra forum link olanimi alicaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
karakterim sıfırlanmış gitti minigun herşeyi bitirmiştim ne güzel yazık oldu -
-
Arkadaşlar oyunu offline oynamak mümkünmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: 28kerem28
Arkadaşlar oyunu offline oynamak mümkünmu ?
malesef hile yi önlemek için sadece online oynayabilir siniz. -
Pufff :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
şu oyunu bir türlü sevemedim -
Beyler knife m var range si 30
Machette açıldı range 35
Param az var machette almak için değeri ?
Gerek yok bnce knife ile dvm et veya netten videoları seyret hangisinin hızı menzili iyiyse onu upgrade et
quote:
Orijinalden alıntı: turkmen0699
Byler nickim turkmen0699 33lvlim suan elimde m1 garand (108) , crossbow(192) ve butterly(172) hasar degerinde tech 6 ya yukseliyor suan bittigi gibi 7 ye bascam m4 Deagle rocket louncher bitik durumda grade launcherda 5/6 sizce napmaliyim suan gunsmith 5lvlde ama techi ve gunsmithi 7 ypcak kdr param var sizce ne yapayim crossbow ve butterflyla guc bela oynuyorum suan m1 zaten cöp oldu sizce ne yapmaliyim
Yeni silah yap her zaman olanı geliştirme
-
Parayı 2.300.000 yptim scar icin blueprintlerde tamamlandi tech 6 bitti 7yi bslattim bitince bombacı herifle gunsmithi 7 yapıcam, itemler scar mk7 deagle mk7 frag granade mk7 mine mk7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X