Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun ilk çıktığında oynamıştım biraz fakat internet bağlantısı gerekiyordu şuan oyun nasıl bir değişiklik vs getirdiler mi
  • İnternet bağlantısını soruyorsanız hala internet gerektiriyor. İçerik hakkındaysa elbette ilk çıktığından bu yana sürüyle güncelleme oldu, yeni silahlar, yeni bölümler, yeni düşmanlar, arena, turnuva vs. Tekrar bakmanız sizin için iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

İnternet bağlantısını soruyorsanız hala internet gerektiriyor. İçerik hakkındaysa elbette ilk çıktığından bu yana sürüyle güncelleme oldu, yeni silahlar, yeni bölümler, yeni düşmanlar, arena, turnuva vs. Tekrar bakmanız sizin için iyi olabilir.

İndiriyim o zaman hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben üye olcam ama bi soru soruyo 21865 orta numarasını giriniz diyo 2 aydır banlıyım güncelleme nerden baksan 5-6 defa geldi benim bildiğim ama dediğim gibi üye olamıyom 21865 orta numarası ne
  • klavyeoyun K kullanıcısına yanıt
    Eğer para yatırmadıysanız baştan başlamanızı tavsiye ederim.(Yeni bir hesap ile)

Saatte 700k-1 milyon kazanıyorum şuanda. Tech 9lv upgrade'i de 2 gün kaldı. Ama gel gelelim oyun çok sıradanlaştı. Zombi öldür, upgrade için para biriktir, upgrade için bekle 3-5 gün. Başka bir atraksiyonu kalmadı. Belki Dead Trigger 3 çıkar
  • tmm ama nasıl başlıcaz hani demek istediğim dead trigger 2 sitesinden üye olupmu başlıcaz oyuna ?
  • 1.5 gb ramli telefonda grafik ayarını high yapsam oyun kasar mı?
  • klavyeoyun K kullanıcısına yanıt
    21-8-65 orta numara 8 olmalı

• Şimdi iyi bak seninde söylediğin doğru benim düşüncem doğru eee ozaman neden kabul etmiyo ii bakın arkadaşlar 8 yazıyom noluyo 2 yazıyom noluyo ii bakın bi yanlışlıkmı var acaba
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• Dostum faceten girerek gold para ve silah satın alabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyado -- 18 Ağustos 2014; 1:31:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nickim yasin9898 ekleyin 36 lw im :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEn bunum kendi sitesine nasıl üye olcam arkadaşlar söylemisiniz
  • arkadaşlar europe campingden sonra başka yer açılmıyo mu ?
  • Arkadaşlar techi yükselttim silahlar nasil acilicak

• Shopa giremiyorum, please check your internet connection hatasi veriyor, fakat login'de oldum internet'te var?

• arkadaşlar europe campingden sonra başka yer açılmıyo mu ?
  • yan görevler var o görevler dışında başka görev güncellemeye kadar gelmez
  • Bende yok diye açmıştım bir konu.Kusura bakma arkadaşım görmemiştim bu konuyu.Bu arada bilgilendirme için teşekkürler.
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum ilk defa indireceğim nasıl oynanır nelere dikkat etmeliyim öneri taktik vs verir misiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreuzberg12

Oyuna başlamayı düşünüyorum ilk defa indireceğim nasıl oynanır nelere dikkat etmeliyim öneri taktik vs verir misiniz arkadaşlar

Oyun seni yönlendiriyor.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.