Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 lvl oldum. Paylaşımları takip ediyorum.
  • Beyler rusya haritasında görevler açılmıyor sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HypnosLoL kullanıcısına yanıt
    yaaa arkadaslar admalarimi tech 6 ya kadar hepsini upgrade ettim ama en son guney amaerkia bolumunden sonraki yani tech 6 daki biluleri oynayamiyorum ne yapmam lazim

• Arkadaşlar ben S5 de oynuyorum hiçbir kasılma vs yok.Ancak grafik detay mediumda high çıkmıyor.Sebebini bilen varmı?

• Beyler şu ne oluyor

• atlantis007 dead trigger 2 oyun nicki tecnoloji 7oldu rusya daki bölümler açılmadı bilgi alanilirmiyim nedeni ne olabilir

• atlantis007 lvl 35 dead tirigger 2

• Ya benim tech i 6 ya yukselttim ama rusya bolumu acilmadi neden acaba ?

• Arkadaslar bi sey sorucam. Bilgisayarda turnuvalar görünmüyor ya hani. Bi arkadasim bi emulator mu me kurmus. Turnuvalar görünüyormus bilgisayarda ama sadece yana dogru hareket edebiliyomus. Bu emulatoru bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekere -- 26 Temmuz 2015; 20:12:45 >
  • Arkadaşlar şu slot machinede slot slot slot tutturan yani 400 gold alan var mı? Ben biraz tutturdum da

• quote:

Orijinalden alıntı: frknylmz00

Ya benim tech i 6 ya yukselttim ama rusya bolumu acilmadi neden acaba ?

Arkadaşlar buna cevap verilecek birileri lütfen yada siz çözdünüz mü sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanıyor mu hala beyler oyun yine devam edesim geldi
  • Vallaha ben yeniden başladım dayanamadım :D konuyuda bir güncellemiş olayım:D Nerdeyse tüm techler 10 oldu. knife, scar, crossbow devam ediyorum. Özellikle crossbow favorim. Şu butterfly'ı almak istiyorum ama parçaları gelmiyor. Brainmill açıldı ilerde ya o ya butterfly olacak inş.

edit : normalde önce s2 ile başlamıştım, sonra g2 ile devam ettim. şimdi ise Tab s 10.5 ile devam ediyorum, müthiş keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agashakur -- 23 Eylül 2015; 0:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agashakur

Vallaha ben yeniden başladım dayanamadım :D konuyuda bir güncellemiş olayım:D Nerdeyse tüm techler 10 oldu. knife, scar, crossbow devam ediyorum. Özellikle crossbow favorim. Şu butterfly'ı almak istiyorum ama parçaları gelmiyor. Brainmill açıldı ilerde ya o ya butterfly olacak inş.

edit : normalde önce s2 ile başlamıştım, sonra g2 ile devam ettim. şimdi ise Tab s 10.5 ile devam ediyorum, müthiş keyifli

Beyler oyunu oynadim baya gecen oyun durdu hatasi verdi. Sildim yukledim ayni hata ne yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: switch159

quote:

Orijinalden alıntı: agashakur

Vallaha ben yeniden başladım dayanamadım :D konuyuda bir güncellemiş olayım:D Nerdeyse tüm techler 10 oldu. knife, scar, crossbow devam ediyorum. Özellikle crossbow favorim. Şu butterfly'ı almak istiyorum ama parçaları gelmiyor. Brainmill açıldı ilerde ya o ya butterfly olacak inş.

Beyler oyunu oynadim baya gecen oyun durdu hatasi verdi. Sildim yukledim ayni hata ne yapacam

Hocam oyunu yüklemek istiyorum ama çok internet yiyor mu 2gb paketim var 1 saat oynasam ne kadar yer.

• dinamiknet D kullanıcısına yanıt
    Turnuvalar oluyor onlara katılabilirsin benimde 45 level her şey bitti şimdi arada sırada oynuyorum amaç tüm silahları level 10 yapmak mesela

• kekere K kullanıcısına yanıt
    Ben 450 golddan 150ye düşürdüm hiç yüksek sayıda gold gelmemişti

• Oyuna uzun zamandır güncelleme gelmiyor artık doğru düzgün oynayan var mı bilmiyorum günlük görevleri bile yapmıyorum. Bence artık üçüncü oyunun duyurusunu yapmalılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Oyuna uzun zamandır güncelleme gelmiyor artık doğru düzgün oynayan var mı bilmiyorum günlük görevleri bile yapmıyorum. Bence artık üçüncü oyunun duyurusunu yapmalılar..

Arada takiliyorum hocam.Yakinda güncelleme de gelecekmis(Christmas update).Denilenlere göre Silah/silahlar eklenecekmis.Güncellemeye göre tekrar düsünürüm devam edip etmemeyi.

Bu arada oyunda bulunan videolar engellenebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 14 Aralık 2015; 17:01:04 >
  • yeni güncelleme geldi oyuna 500mb
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.