Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shakur54

Tech 7 yedi hala devam ediyor. 2 gündür hiç bakamıyordum. Bugün bi saat booster basarak oynadım. 7 olduğu gibi 8i de basacam ins.

Tech 8 ve tech 9 için ne kadar gerekiyor beyler bunun bi görseli vardı ama aradım bulamadım şimdi.

Tech 8 için 900000 bin
    Tech 9 içinse 1.5 milyon istiyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 5 Şubat 2014; 19:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Tech 7 yedi hala devam ediyor. 2 gündür hiç bakamıyordum. Bugün bi saat booster basarak oynadım. 7 olduğu gibi 8i de basacam ins.

Tech 8 ve tech 9 için ne kadar gerekiyor beyler bunun bi görseli vardı ama aradım bulamadım şimdi.

Tech 8 için 900000 bin
    Tech 9 içinse 1.2 milyon istiyor hocam

Eyvallah hocam =)

8i basarım hemen ama 9 uğraştıracak gibi.

Bu arada ilk defa oynadım bugün Prag bölümünde. Ne zaman kapanır acaba orası. Su money booster iştahımı kabarttı :-D

• Yarin öğlen saatlerinde kapanacağıni düşünüyorum.

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    Benden Tech 9 için 1.5 milyon k istedi kazıklandım mı şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Benden Tech 9 için 1.5 milyon k istedi kazıklandım mı şimdi

Yanlis yazmisim hocam evet benden de 1.5 milyon aldi

• 8 için 1 m istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

8 için 1 m istiyor.

Yaklasik 40 gun önce benden 900000 bin almisti yeni inşa edecekleri oyun kazikliyor galiba

• Beyler şu android için uygulama içi satın almada sorun var diye mesaj atmıştım madfinger'a.

Cevap gelmiş. Bizden kaynaklı bir problem değil çok özür dileriz bla bla.. sürekli bir internet bağlantınız olduğundan emin misiniz bla bla... İsterseniz oyun datasını silin yeniden deneyin hesabınıza bir şey olmaz bla bla blaa demiş durmuşlar.

Şimdi tekrar cevap veriyorum ülkemizdeki hiç bir android kullanıcısı oyun içi markete giremiyor falan diye. İos bazlı cihazlarda bir sorun olmadığını söyleyeceğim.

Sizlere de tekrar sormak istedim, çevrenizde androidli bir cihaza sahip olup marketine girebileni gördünüz mü ya da duydunuz mu ? Konu ciddi yani belki öteki güncelleme ile aşılır sorun hepimiz rahat ederiz :)
  • quote:

Avrupadaki son acilan yerde 10500 skorunu geçersen 1 saatlik money booster veriyor

burasını tam olarak anlayamadım avrupadaki son açılan yer derken 4 tane etap çıkıyor bunların hangisi son.birde kolay yada zor seçenek farkediyormu . teferruatlı alayım of ya kafam karıştı ne olacak 10 gündür izinsiz ve gece ve yaklaşık 14 saat çalışırsan kafa kalmaz tabi. mazeret yazayımda millet yanlış anlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxErKaNxxx -- 6 Şubat 2014; 0:10:27 >

• Shakur54 kullanıcısına yanıt
    parayla bazı şeyler satın almak rekabete aykırı. parası olmayanlar ne yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxErKaNxxx -- 6 Şubat 2014; 0:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

quote:

Avrupadaki son acilan yerde 10500 skorunu geçersen 1 saatlik money booster veriyor
    e
    burasını tam olarak anlayamadım avrupadaki son açılan yer derken 4 tane etap çıkıyor bunların hangisi son.birde kolay yada zor seçenek farkediyormu . teferruatlı alayım of ya kafam karıştı ne olacak 10 gündür izinsiz ve gece ve yaklaşık 14 saat çalışırsan kafa kalmaz tabi. mazeret yazayımda millet yanlış anlamasın

son açılan şehirde yani pragda 4 ayrı assault,defend,supply run gibi yan görevler var.sizin dediğiniz bu yan görevler ve şuan prag şehrinin üstündeler muhtemelen bugün öğlen saatlerinde prag şehrindeki 4 yan görev bitecek ve sonraki şehirdeki 4 yan görev başlayacak.bu kısır döngü avrupadaki seçili şehirler bitene kadar devam edecek.
    umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 6 Şubat 2014; 0:19:45 >

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    yan görevleri anladım fakat 10500 olayını anlayamadım ben bu puanı geçmeme rağmen money booster olayı olmuyor. sizin dediğinizden şunu anladım 10500 olunca money bosteri sistemin verdiğini anladım. tabi yanlış anlamış olabilirim. moneyi görevlerden gelen altınla alıyorum onun dışında oyunlardan alınabiliyormu. yani anlayamadığım nokta money boster olayı bilgiler için de ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxErKaNxxx -- 6 Şubat 2014; 2:15:52 >
  • puanı geçmeme rağmen money booster bende de olmadı
  • quote:

quote:

Tech 8 için 900000 bin
    Tech 9 içinse 1.5 milyon istiyor hocam

Tech 8 1m istiyordu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

yan görevleri anladım fakat 10500 olayını anlayamadım ben bu puanı geçmeme rağmen money booster olayı olmuyor. sizin dediğinizden şunu anladım 10500 olunca money bosteri sistemin verdiğini anladım. tabi yanlış anlamış olabilirim. moneyi görevlerden gelen altınla alıyorum onun dışında oyunlardan alınabiliyormu. yani anlayamadığım nokta money boster olayı bilgiler için de ayrıca teşekkürler

Gorev bitince size uyari veriyor odulleri topluyorsunuz o zaman money booster geliyor

• Oyuna en son dün girdim tech i 8 e upgradeliyorum hiçbişey yapmadim şuan jackhammer daha yeni açıldı onu yapmayı düşünüyorum onerirmisiniz ?

• Şimdi şehirde 10500 puanda money booster veriyor ya? 21000 olsak iki money booster alır mıyız yoksa avucumuzu mu yalarız? :)
  • balta yaptım yapmaz olaydım yaa o ne yavaşlıktır. balta ile 2 tane vurana kadar kelebekle 4 kez vuruyor zaten
  • Yeni başlamayı düşünüyorum hocam silahlar hakkında tavsiye verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: stoch32

Yeni başlamayı düşünüyorum hocam silahlar hakkında tavsiye verebilir misiniz?

kardeşim ilk baştaki smg yi geliştirme al kullanabildiğin kadar kullan öncelikle. melee olarak bıçak yap 1 kez geliştir yine gidebildiğin kadar git sonrasında pala var onu yaparsın baya idare eder. diğer silahlardan dual glock kesinlikle tavsiye ederim en uzun süre kullandığım silahtır kendisi. m1garand yap haritanın sonundaki adama headshot çekersin. sonra ithacha felan fazla bulaşmanı tavsiye etmem menzili çok ölü. m16 burst fire modunda bi silah 3 lü atış yapıyor o yüzden onuda tavsiye etmem ben meraktan sırf çok silah yaptım ama yarısını kullanmıyorum şimdi.

Kesin olarak tavsiye ettiğim silahlar.
    dual glock
    knife
    m1 garand
    dual uzi ( favorim 60 mermi alıyor ve dağınık ateş ediyor grup zombilere karşı ölüm makinesi geliştirmeni tavsiye ederim. type 92 ye kadar başka silah kullanmazsın.)
    bunun dışındakiler kişisel zevkine göre ve blueprint oranına göre değişir artık
    melee silahlardan ilerde baltayı yapma sakın israftan başka bişey değil

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.