Şimdi Ara

Dead Trigger 2, nihayet yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultra high versiyonu nu netten bulabilirsiniz. s2 ile ayarları ultra high yaparak kasmadan oynayabiliyorum. grafikler çok iyi ancak bir yılan dan aldığın keyfi alamıyorsun. bence sıkıcı ancak bedava olduğundan denenebilecek bir oyun.
  • Oyun Beni Pek Sarmadı Doğrusu...
    Sıkıcı Geldi ,Mermi Yetmiyor Radyosyon Zombisine Çekiçlen dalıyorum artık :D
    Sildim Gitti.
  • bence 1 den daha güzel olmuş 1 de öyle görevler varkı 30dk aşıyor sıkıyor bu güzel otomatik saldırıda güzel olmyş
  • ace 2 highda oynuyorum yağ gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2 ve iPhone 5 performansını merak edenler, hazırladığım videolara göz atabilir :))

• son zamanlarda sıkılmadan oynadıgım tek oyun diyebilirim..
  • ace 2 high da temiz çalıştırdım. kernel overclock attım 1.2 ghz ye çıkarttım very high kasmadı fakat 10 dk dayanabildi cayır cayır oldu alet ama yine de 10 dk da olsa very high da yağ gibi çalıştırdı.

ace 2 de bile bi şekilde very high da çalışabildiği için optimizasyonunu başarılı buldum.

görevler, yeni konsept görev anlayışında farklılıklar yeni zombi türleri acayip kasmışlar yani devam oyunu olsun işte sayı olsun oyun olsun mantığında yapılmamış bu çok açık.
  • oyun iyide internete gerek duyması kötü
  • Android cihazlarda bazı grafiksel detaylar kırpılmış az önce G2 gameplay videosu izledim youtube'da. Adam yüksekte detayda oynamasına rağmen sadece ios'ta ve tegra cihazlarda su efekti gibi bazı özel detaylar görülebiliyor dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de indirdim. tek zombiye bakınca otomatik ateş etmesine çok alışamadım ve oynamak için online olması gerekiyor. online oynayabilsek keşke
  • İlkini sevmemistim bu harika ama. Kesinlikle indirin

• Buralarda laf vardir Leş

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Ipad 2de gayet akıcı gibi geldi herhangi bi takılma kasma oldu mu videoda görülmeyenin dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Ipad 2de gayet akıcı gibi geldi herhangi bi takılma kasma oldu mu videoda görülmeyenin dışında?

İki cihazda da gayet akıcı :)
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Peki iphone 5 donanım olarak performans olarak daha iyi ipad 2den oynarken bu hissedilebiliyor mu?
  • quote:

Peki iphone 5 donanım olarak performans olarak daha iyi ipad 2den oynarken bu hissedilebiliyor mu?

Hissedilliyor cunku ipad 2 dusuk iphone 5 yuksek ayarda oynatiyor zaten en basit ornek. Ama fps farki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 28 Ekim 2013; 22:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Hissedilliyor cunku ipad 2 dusuk iphone 5 yuksek ayarda oynatiyor zaten en basit ornek. Ama fps farki yok.

Düşük ayar yüksek ayar derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Düşük ayar yüksek ayar derken?

Grafik ayari. Androidde direk secim var. Ios ta ise program kendisi seciyor ipad 2de butun grafikler acik degil ve ayar secenegi de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Bu iosu kurmayan android tele top olsun.

aga bi iphone al da sen de kurtul biz de kurtulalım artık

• Yav internetsiz oynama yolu yok mu? Bu nasil ucretsiz oyun? Android sistemlerde goruntu efekleri ios'a oranla dusurulmus. Elimde hayvan gibi sistem gucu var ama grafikleri camur gibi oynuyorum. Sirf bu nedenlerden dolayi oyunu ertesi gun sildim. Android sistemi olanlar indirmesin bu oyunu. Boykot yapalim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.