Şimdi Ara

Dead Trigger 2, nihayet yayınlandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: azsussan

Yav internetsiz oynama yolu yok mu? Bu nasil ucretsiz oyun? Android sistemlerde goruntu efekleri ios'a oranla dusurulmus. Elimde hayvan gibi sistem gucu var ama grafikleri camur gibi oynuyorum. Sirf bu nedenlerden dolayi oyunu ertesi gun sildim. Android sistemi olanlar indirmesin bu oyunu. Boykot yapalim.

Grafikler birebir ayni? Hatta Android'de ayarlardan biz seciyoruz grafik tipini, Apple cihazlarda ise oyun kendisi taniyip ayarliyor.
    High grafikler en yeni iPad ve iPhone'un grafikleriyle esit. Ki bir de Tegra 4 için ozel yapilmis ultrahigh modu var. Onu da isterseniz butun cihazlara apk olarak yükleyip oynayabilirsiniz.

Düzeltme; birebir aynı değil. En yeni Apple cihazlarında grafik ayaları Ultrahigh seviyesinde ancak iPhonelar'daki düşük çözünürlükte. Bu durumda aynı veya daha iyi grafik değeri yakalamak için Tegra 4 eklentisini kurmak ya da doğrudan Tegra 4 için olan apk'yi indirmek gerekiyor. Ancak bu sefer de yüksek çözünürlükte dolayı performansın biraz düşmesi riski var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLiCe_DoLuCa -- 29 Ekim 2013; 9:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Yav internetsiz oynama yolu yok mu? Bu nasil ucretsiz oyun? Android sistemlerde goruntu efekleri ios'a oranla dusurulmus. Elimde hayvan gibi sistem gucu var ama grafikleri camur gibi oynuyorum. Sirf bu nedenlerden dolayi oyunu ertesi gun sildim. Android sistemi olanlar indirmesin bu oyunu. Boykot yapalim.

Grafikler birebir ayni? Hatta Android'de ayarlardan biz seciyoruz grafik tipini, Apple cihazlarda ise oyun kendisi taniyip ayarliyor.
    High grafikler en yeni iPad ve iPhone'un grafikleriyle esit. Ki bir de Tegra 4 için ozel yapilmis ultrahigh modu var. Onu da isterseniz butun cihazlara apk olarak yükleyip oynayabilirsiniz.

Düzeltme; birebir aynı değil. En yeni Apple cihazlarında grafik ayaları Ultrahigh seviyesinde ancak iPhonelar'daki düşük çözünürlükte. Bu durumda aynı veya daha iyi grafik değeri yakalamak için Tegra 4 eklentisini kurmak ya da doğrudan Tegra 4 için olan apk'yi indirmek gerekiyor. Ancak bu sefer de yüksek çözünürlükte dolayı performansın biraz düşmesi riski var.

Hocam tegra4 apk kursak sorun olmuyor mu? Peki internet baglantisi yine devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvanpomocusu

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

Dead Trigger 2, nihayet yayınlandı

Hocam bende oin iphone 5 alıcam nasıl memnunmusunuz?

Birde diyelimki ios6ta jailbrek yaptım oyunlaru yükledimde paralı oyunlaru beleşe sonra ios7 yükselttim oyunlar kalıcak mı?

Kalmaz jb gider. Zihniyete gel ya. 2000 - 3000 lira telefona para veriyor 3 kuruş oyuna para veremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanpomocusu

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

Dead Trigger 2, nihayet yayınlandı

Hocam bende oin iphone 5 alıcam nasıl memnunmusunuz?

Birde diyelimki ios6ta jailbrek yaptım oyunlaru yükledimde paralı oyunlaru beleşe sonra ios7 yükselttim oyunlar kalıcak mı?

Kalmaz jb gider. Zihniyete gel ya. 2000 - 3000 lira telefona para veriyor 3 kuruş oyuna para veremiyor

Belki de o telefona o kadar para verdiği için oyuna vermek istemiyordur? Dünyanın en pahalı telefonununu dünyanın en duyarsız ve yalancı servislerinin sunduğu çakma garantiyle satın alınca adaleti bir yerden sağlamak gerekiyor.

"Korsan yazılımı desteklemiyorum ama her olayın mağduru da ben olmayayım, bana da bir denge lazım" mantığı bence doğru bir mantık. Gerçekten desteklediğiniz ufak tefek bir yazılım varsa (örneğin benim için Neutron Player) onu alırsınız sembolik olarak.

• Ondan kaçış yok şimdilik. Ama crackçiler ona da bir çözüm bulacaklardır. İnceleme siteleri bile oyunun sürekli bağlantı istemesine ve 24 saati geçen bekleme süreleri ile zorla para harcatmaya çalışmasına olumsuz bakmışlar. Oyunu akıcı bir şekilde oynamak için onlarca dolar bayılmak gerekiyor her defasında, peşinen 3 dolara satılan bir oyun olsaydı daha ucuza gelirdi.
  • Şimdi ilk oyun gibi sıkıcı bi oynanış + iyi grafikler mi yoksa böyle değiş mi oyun ona göre ****
  • İnternet olmadan oyuna girebiliyor muyuz?
  • dead trigger 2niz yok mu
    çok mu fakirsiniz
    bize ne .....
  • google play de de ilginç insanlar var. ayarlara bakmayıp otomatik atış modu kötü olmuş 1, diyen mi dersin, oyun kasıyor şu şu şu dandik telefonumda diyen mi dersin, interneti olmadığı için dayanamayıp oyunun grafiğine vuran mı dersin.

gerçekten ilginç bizim türk insanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

google play de de ilginç insanlar var. ayarlara bakmayıp otomatik atış modu kötü olmuş 1, diyen mi dersin, oyun kasıyor şu şu şu dandik telefonumda diyen mi dersin, interneti olmadığı için dayanamayıp oyunun grafiğine vuran mı dersin. gerçekten ilginç bizim türk insanı :)

Google playdeki yorumlara bakarsak marketten telefona hiçbirşeyi indirmezdik zaten. Her program/oyun kesin virüslüdür kesin kötüdür. Adam 10 numara program yapıyor beyefendi dandik bi virüs programı kurmuş programdaki reklamı virüs olarak görüyor. Bu yüzdende en işe yarar en eli yüzü düzgün şeylerde bile hep virüslü hep küfür vs. Bizim insanımız klasik zaten youtubedada her videonun altında bi dünya küfür tartışma. Ama baksan daha 10 yaşında bile olmayan ilkokullu çocuklar. Bunların çoğuda android işlemcili telefonum var diyen tipler. Sorsan daha telefonunda androidin hangi sürümü yüklü onu bilmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Kasım 2013; 20:14:01 >

• Samsung tab 3 de oynanirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Samsung tab 3 de oynanirmi

Birader sen geçen ipad mini diyordun

• arkadaşlar ben oyuna yeni başladım.. oyunda çözemediğim bi kısım var harita üzerinde sarı renkli olan heryeri bitirdim fakat kırmızı olan yerleri bi türlü açamadım yeterli sayıda adam öldürmediğim yazıyor fakat ne kadar öldürsemde sayılar da bir değişiklik olmuyor... bu harita üzerinde kırmızı şekilde olan yerleri nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekür ederim.
    Yusuf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naima

1'i oynamaktan sıkılmıştım, tam yerinde geldi.

Guzel bi oyun hocam Bende wifi Var baya uygulama ve oyun indirdim Bu biraz sardi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.