Şimdi Ara

Dead Trigger 2, nihayet yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesi IOS 7'ye geçirmeye çalışıyorlar.
  • tegra4 e ozel optimize edilmis fakat onumuzdeki gunlerde google play e gelecek,apple tegrali iphone cikardi da ben mi kacirdim yoksa

• DeLiCe_DoLuCa D kullanıcısına yanıt
    yerde su efekti olan bölümlerde adreno 320 ve mali400 lü cihazlarda pek oynanılır gibi değil tegra 4 te öyle olduğunu sanmıyorum. ama su efektini olmadığı ilk bölümde mesela ultra high da sorunsuz çalışıyor hepsi.
  • s3 te high da kasıyo malesef :/

• Ya bu oyun Note2 de ultra ayarlarda nasıl kasar anlamış deilim.Lutfen akıllı biri gelip bu konuda açıklama yapsın. Bu cihaz 1.6 4 cekirdekli deilmi lan. Abi oyun kasiyo resmen ya.

Not: oyuna otomatik olarak kendisi ates eden elemanla başlıyoruz dogru. Ama settingslere girip azıcık ingilizceniz varsa otomatik ates etmeyi kapatma tuşunu görürsünüz sevgili "kendisi ateş ediyor diyenler"

• Ainol crystal tablete ne yaptıysam yükleyemedim deneyen, yada yükleyen var mı?
  • S3'te sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çöp. Surekli internet baglantisi istiyor. Ucretsiz oyun anca bu kadar olur.

• Gerçekten beklediğim oyundu gününde indirip denedim bence çok güzel olmuş.Tek saçma gelen yanı oyunun internet üzerinden oynanması yani sp ve mp modlarını koysalarmış ki ben böyle düşünmüştüm bu olay çok saçma online takım bulamadım birde bu nasıl iş.
  • Bence güzel yapmışlar. Ama 1'inci oyundan fazla farkı da yok açıkçası .
  • Bu oyun için iOS7'ye geçmeye değer mi ? Ben şahsen iPad'e indirdim iOS7'yi hiç beğenmedim telefonumda güncelleme yapmıyorum o yüzden sordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Bu oyun için iOS7'ye geçmeye değer mi ? Ben şahsen iPad'e indirdim iOS7'yi hiç beğenmedim telefonumda güncelleme yapmıyorum o yüzden sordum..

Iphone 5 kullanmiyorsan gecme

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Bu oyun için iOS7'ye geçmeye değer mi ? Ben şahsen iPad'e indirdim iOS7'yi hiç beğenmedim telefonumda güncelleme yapmıyorum o yüzden sordum..

Kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Kullanıyorum.

Gec o zaman sarj disinda bir sorun cikarmiyor iphone 5 te sadece multitasking yetenegi dusuyor biraz.

• Arkadaşlar bu oyundaki kol bağlama muhabbeti nedir? Hangi kolları destekliyor bilen birisi bilgi verebilir mi?

• beğenmedim sildim. nexus 4'te akıcı oynanıyor.
  • Arkadaşlar bu oyun neden internet bağlantısı istiyor internet bağlantısı olmadan giremiyor muyuz?

• 2.3 e yok mu?
  • Ios 7.0.3'lü iPad 3'te çok güzel oynanıyor. Güzel oyun zevkli ama biraz zor geriyor adamı

• ultra high tegra nexus 4 sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.