Şimdi Ara

DEADFALL ADVENTURES (DH ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: FPS
    Yapımcı: The Farm 51
    Yayımcı: The Farm 51
    Platform: Xbox 360,PC
    Çıkış Tarihi: TBA

Polonyalı oyun firması olan The farm51 tarafından geliştirilen Deadfall Adventures, genel itibari ile Uncharted serisini andırıyor. Benzer dinamiklere sahip olsa da sahip olduğu FPS kamera açısı ile farklı bir oynanış sunan Deadfall Adventures, bulmaca yapısı ve çatışma anlarıyla da ön plana çıkıyor.

Oyunun sahip olduğu özellikler şu şekilde;

- Klasik macera filmlerine benzer bir atmosfer ve FPS açısına sahip bir aksiyon oyunu
    - Oyun çatışma anları, kovalamacalar ve bulmaca yapısı ile keşfetme ve aksiyon yapılarını birleştiriyor.
    - Tarihi hazineler ve onların arkasındaki tuzakları düşmanlara karşı kullanabilme
    - Mısır, Mayalar ve Kutuplar gibi egzotic mekanları ziyaret etme
    - Bulmaca ve gizem yapısı. Oyundaki bulmacaları çözmek için pusula, harita, el feneri ve hatta dinamitleri kullanabiliyoruz.
    - Gizemli organizasyonlar ve uluslar arası komplolar gibi vurucu hikaye örgüsü
    - Dönemin en önemli ve güçlü silahlarını kullanabilme
    - Silah geliştirme ve karakterin özelliklerini arttırma gibi unsurlar
    - 30'lu yılların büyüleyici dünyası; yapılar, müzikler, giysiler, araçlar ve dönem silahları
    - Treasure Hunt adlı multiplayer modu
    Kaynak

Resimler

DEADFALL ADVENTURES (DH ANA KONU)  DEADFALL ADVENTURES (DH ANA KONU)  DEADFALL ADVENTURES (DH ANA KONU)  DEADFALL ADVENTURES (DH ANA KONU)

İlk video (yapımcı günlüğü 1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Kasım 2013; 17:44:12 >

• ps3 için yok mu yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 msp ile live'a cikarsa satar diye dusunuyorum.Simdilik kutu oyun olacak potansiyel gormuyorum bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

1600 msp ile live'a cikarsa satar diye dusunuyorum.Simdilik kutu oyun olacak potansiyel gormuyorum bu oyunda.

Saçmalama videoyu izle ilk önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

1600 msp ile live'a cikarsa satar diye dusunuyorum.Simdilik kutu oyun olacak potansiyel gormuyorum bu oyunda.

Saçmalama videoyu izle ilk önce.

Izledim zaten.Aman aman bir seyi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 25 Temmuz 2012; 17:54:55 >
  • Ben beğendim uncharted fps'si gibi grafikler uncharted kadar iyi olmaz zaten ama arcade olarak çıkarsa fena söverim ms'ye
  • Mesajım bulunsun kıvrılsın şurda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island (2011) [ANA KONU]
    18 yıl önce açıldı
    Cevap: Project Zomboid [Ana Konu]
    10 yıl önce açıldı
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XBLA oyunu olamayacak kadar iyi görünüyor ama oyunun ismini daha çekici birşey koyabilirlermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben beğendim uncharted fps'si gibi grafikler uncharted kadar iyi olmaz zaten ama arcade olarak çıkarsa fena söverim ms'ye

Arcade cikinca isine gelmeyecek demi,ah seni

Edit: Fail olduk ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 25 Temmuz 2012; 18:15:04 >
  • Yok tam tersi olacak + arcade oyunları pek sevmem güzelim alan wake'i bile yalan etti adi microsoft.
  • Ahaha Fail olduk

Oyun güzel görünüyor fakat ismi cok siradan gercekten,baska bisey bulamamislar mi?
  • Aslında project adventurer diye geçiyor yani isim değişebilir.
  • vidyodan güzel duruyo.
  • İsim dışında her şey güzele benziyor ama daha fazla video izlemeden bir şey diyemeyiz

EDİT: ha bir de oynamadan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozigamer -- 25 Temmuz 2012; 19:00:25 >
  • Sırf Uncharted için bir ara ps3 almaya niyetlenmiştim...Umarım bu oyun onun yerini alır xboxta...
  • Oyun çıkmış, ben her türlü deneyeceğim, bir defa en sevdiğim oyun tarzı bu, Indiana Jones tarzı oradan buraya macera peşinde. Bir tek bu FPS olayı kafama takıldı, bakalım oyun nasıl çıkacak, patlama ihtimali büyük ama sevdiğin tür oldu mu, gönül görmüyor böyle kusurları...
  • Kac papel?

• Beleş :D
  • Çok merak ediyorum şu oyunu, yarına download işlemi bitmiş olur. Oyun kaliteyse kesinlikle orijinal olarakta alır bir kenara koyarız. Sanırım PC için de çıkacak, PC için çıkıyorsa oradan oynamak daha iyi olur. Artık şu durumda 360 sürümü akacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Çok merak ediyorum şu oyunu, yarına download işlemi bitmiş olur. Oyun kaliteyse kesinlikle orijinal olarakta alır bir kenara koyarız. Sanırım PC için de çıkacak, PC için çıkıyorsa oradan oynamak daha iyi olur. Artık şu durumda 360 sürümü akacak...

Bekliyorum abi yorumunu, ona göre ben de çekerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.