Şimdi Ara

Deadlock [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Deadlock [ANA KONU]

Deadlock [ANA KONU]
    Deadlock [ANA KONU]store.steampowered.com
    Deadlock on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1422450/Deadlock

SIMDILIK DAVET YONTEMIYLE ERISILEBILIYOR

steam friend code

38388546

Valve tarafindan yapilan TPS-MOBA

OYUN PRE-ALPHA GIBI BIRSEY OLDUGUNDAN HERSEY DUZENLI OLARAK DEGISIYOR.

UI/IX cogu sey placeholder

Oyun suan erken yapim asamasinda. Hero lardan tutun, troopers (minion ) hersey duzenli olarak degisiyor. Texture ler vs. eksik genellikle. Oyuna duzenli olarak guncelleme geliyor ve matchmaking 7/24 aktif degil. bellirli zamanlarda oynayabiliyorsunuz sadece.

Oyun hakkinda biraz bilgi vermek gerekirse, oynanis olarak DOTA ile neredeyse ayni. deny sisteminden tutun (kendi minion nunu oldurme) item kasma sekline kadar hersey ayni. Yine DOTA daki gibi oyunda boss var ve kestiginiz zaman butun takima 2. hayat veriyor. Simdilik oyuna sadece davet ile girilebiliyor.

Mevcut Hero listesi

Deadlock [ANA KONU]

Item listesi

Deadlock [ANA KONU]

Deadlock [ANA KONU]

Deadlock [ANA KONU]

Onerilen build listesi (sag ust tarafta bulunan exit/browse build kisminda erisebilirsiniz)

Deadlock [ANA KONU]

Oyun ici ara yuz

Deadlock [ANA KONU]

Populer diger MOBA lardan farkli olarak 4 lane mevcut ve lane gidip gelmek icin zipline kullaniyorsunuz. Hizlandirmak icin "F" kullanabilirsiniz. Fakat 340sn cooldown mevcut.

Deadlock [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 26 Ağustos 2024; 10:28:23 >

• Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana konu hayırlı olsun. Oyunun ömrü umarım Valve'ın önceki oyunları kadar olmaz. Artifact'i unutmadık daha...

• İlk başlardan beri oynuyorum, aşırı zevkli ve tamamiyle piyasaya yeni genre eklemiş durumdalar. Shooter ve moba sevenler için harika ve oyunda aşırı high skill ceiling var. Dümdüz shooter gibi oynayamıyorsun, moba kısmı çok önemli. Genelde 1 ya da 2 haftada bir büyük patch yayımlıyorlar, çoğu şey değişebiliyor. UI ve ART kısmı tamamen geçici, bazı insanlar bunlara yorum yapıyor o yüzden söyliyim dedim. Bu arada karakter dizaynları çok güzel ve unique, çoğu kişi olumlu bakıyor zaten. Bence bu oyun kesinlikle tutacak en az 300-400k stabil oyuncusu olur çıktığı zaman.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Tamamen katiliyorum. Oyun cok farkli bir his veriyor oynarken. Cogu sey placeholder olmasina ragmen siritmiyor hic. Acikcasi oyun early dev. olmasina ragmen cikis yapmis bircok oyundan daha kaliteli hissi veriyor.

Market vs. cok haraketli olacak gibi. DOTA gibi parca parca skin vs. satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 25 Ağustos 2024; 17:13:18 >
  • Aklıma dota 2 davetleri geldi. Bizim internet kafe davete 20 dolar vermişti. Satıyordu. Sonra her üyeliğe davetiye verilmeye başlanınca arkadaştan bedava bir tane almıştım.

Fazla davetiye rica edebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

ozel mesaj attim hocam

• Bol hileli bir oyunumuz daha hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba pek aktif değil gibi burası ama davet atabilecek kimse var mı acaba?

• Dostlar davet atabilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim

• Davet isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. Arkadaşlık kodum: 76796863

• Sağolsun Valve düşünmüş, davetiye göndermişti 2 hafta önce. Botlarla bir kaç maç attım fakat oyunun bana göre olmadığını gördüm. Oyun TF2 + Bioshock Infinite + her hangi bir Moba gibi bir karışımı olmuş. Karakterler biraz TF2, biraz Arkane Studio yapımı.. Valve gibi bir First Person bakış açısına yön vermiş firmanın Third Person Moba yapması abes geliyor.Deadlock [ANA KONU] Ama Fortnite'da öncesinde Hayatta kalma oyunuydu. O yüzden her şey olabilir. Son olarak Gaben reyiz gönder artık şu HL III'ü. Bak 3 bile yazmadım normal yazı ile. Sen de bizi düşün.Deadlock [ANA KONU] 

• Arkadaşlar oyuna nereden giriş yapabiliyoruz?

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşınız oyundan size davet atmalı.

• Oyunun piyasa yapması için çıkışı ile birlikte büyük ihtimal skin satışları başlar. Valve yine turnayı gözünden vuracak gibi.Deadlock [ANA KONU] 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.